Kiami
کاربر سایت
برو تاریخ ساخت 2013 با 2 روز گارانتی ( بیشتر اضافه است ) بخر اگر مشکلی داشت من شخصا ضرر و زیانت رو پرداخت می کنم . بوکمارک کن !!دوستان الان مدلی از PS4 امده که خرابی نداشته باشه من بخرم؟
برو تاریخ ساخت 2013 با 2 روز گارانتی ( بیشتر اضافه است ) بخر اگر مشکلی داشت من شخصا ضرر و زیانت رو پرداخت می کنم . بوکمارک کن !!دوستان الان مدلی از PS4 امده که خرابی نداشته باشه من بخرم؟
دوستان رجين ٢ براى اوروپا باندالى نداره كه توش دوربين داشته باشه؟ مثل رجين ٢ ژاپن
سلام عزیزسلام من دیروز دستگاه گرفتم با فیفا مشکلی که باهاش دارم اینه که نوشته ها چه تو بازی چه تو منوی خود دستگاه یا استور رو رو بسیار بی کیفیت و حالت پیکسلی نشون میده ولی بقیه چیزا مث نور چمن رو درست و قشنگ نشون میده اپدیتم ۱.۶۲ هست مدل تی وی هم سونی ex 500
والا دوربین با کیفیت ندارم رو سه تا تلویزیون امتحان کردم با کابلای مختلف رو دو تاش همینجوری بود رو سومی درست بود ولی خب کیفیت تصویر خوبی نداشتسلام عزیز
امکانش هست عکس بزاری دقیقا ببینیم چه جوریه ؟
نمیدونم دقیق مشکل از کجاست اگر مشکل هست
توصیه اینکه اگر امکانه عکس گذاشتن نداری روی یک tv دیگه و یا حتی با کابل hdmi دیگه امتحان کن .ببین تغییری میکنه یا نه.
شما از تو Setting خود دستگاه چک کن ببین Resolution درست هست یا نه. (روی 1080p باید باشه برای بالاترین کیفیت)والا دوربین با کیفیت ندارم رو سه تا تلویزیون امتحان کردم با کابلای مختلف رو دو تاش همینجوری بود رو سومی درست بود ولی خب کیفیت تصویر خوبی نداشت
[source]SCEA is currently looking for a highly-talented Systems Engineer to act as an industry expert and leader in systems level development on PlayStation® platforms. This individual should be able to handle various low-level multithreading and SIMD issues and be able to use that knowledge to collaborate with industry-leading developers. If you are driven to do hands-on low-level research on cutting-edge hardware, are well-versed in engine design and architecture and are looking to use your knowledge to drive the industry and make an impact on multiple game titles, then we want to talk to you.