هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

همه Online Shopping بعد از وارد کردن پست به قسمت پرداخت میره .
اگر پست رو قبول نمیکنه یا اشتباه میزنید یا ایران رو قبول نمیکنه
قسمت پرداخت یک سری اپشن Master - Paypal و ... هم داره که همه رو بسته به خودتون باید بزنید.
به هر حال اطلاعات درست وارد نکنید طبیعتا نمیشه.
الان مشکل دقیقا کجا هست ؟ اروری میده یا ... ؟

نه آخه این فامیل ما نه Mastercard داره نه Paypal . بعد الآن نمیدونه باید چیکار کنه
D:
عجب
طبیعتا اگر option های بخشه پرداخت یا payment دیکه به همین دوتا اپشنی خطم میشه که شما هم نداره دیگه جای سوال باقی نمیمونه ما هم کمکه خاصی نمیتونیم بکنیم.
طبیعتا نیاز به Master Card - Credit اینا هست. باز اگر با دقیت نگه کردید و دیگر نحوه پرداختی نیست دیگه کاریش نمیشه کرد . اگر امکانش رو داری که هیچی . اگر نه که هیچی .
در ضمن بازم توصیه میکنم اگر قصد خرید کنسول اینا هست بهتره از ایران با مهلت تست بخره .
شخصا توصیه خرید خارج رو بیشتر به کسانی میشه کرد که در صورت بروز مشکل هیچ مشکلی برای پس دادن کنسول نداشته باشن .
موفق باشی.

دوستان تورو خدا کمکم کنید این ینی چی؟وسط بازی اساسین بودم اومد تو هوم accept کنم یا نه منظور این ارور چیه اصلا؟بن نشده باشیم:((
58567461189127935399.jpg

یکی بگه چیکار کنم؟هرچی ریست میکنم باز این ارور میاد دارم سکته میزنم:d
بازی Crash میکنه .
چه وقتی این اتفاق میفته ؟
یعنی همیشه میفته توی این بازه زمانی
Network رو خاموش کن ببین تاثیر داره ؟ نشد بازی رو پاک کن یه بار دیگه نصب کن باید کمک کنه.

از 5 صبح تا الان داشتم باززی میکردم یهسره :d تو دامینیشن بود یهو اومد بیرون این ارور اومد خاموش روشن میکنم اصلا نمیشه log in کرد یه سره همینو میاره

از 5 صبح تا الان داشتم باززی میکردم یهسره :d تو دامینیشن بود یهو اومد بیرون این ارور اومد خاموش روشن میکنم اصلا نمیشه log in کرد یه سره همینو میاره
کارایی که گفتم رو انجام بده ببین درست میشه یا نه .
REbuild Databse هم بد نیست.
روتر هم ریست کن ( مودم )
اگر نشد ببین سرورهای UBI مشکل داره یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or