هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

هدفون های سامسونگ و اپل عالین ، دوتاشون رو تست کردم . هم Mic. دارن که کیفیتش خوبه ، هم صداش بلند و وحشتناک با گیم سازگاری داره ! ( نظر شخصی )

تایید میشه منم از هدفون galaxy note2 استفاده میکنم به نظرم عالی میاد
البته من شاید از هدفون های با قیمت بالا و باکیفیت استفاده نکردم این نظرو دارم

دوستان صدای خروجی بازی و میکروفن قوی برای چت در بازی ها خیلی برام مهمه !
واقعیت چشمم مدل Razer Kraken 7.1 رو گرفته که کیفیت بسیار بالایی داره ... تعریفش رو خیلی خیلی شنیدم !
البته شنیدم از مدل های Astro هم خیلی سرتر و بهتر هست...
فقط دوستان میخوام مطمئن بشم آیا این مدل هدست کامل ساپورت میشه ؟؟ یعنی میکروفن در بازی و صدای خروجی بازی و ... اوکی هست ؟؟
خواهش میکنم راهنمایی دقیق بفرمائید چون فردا میخوام برم بازار بخرمش ...

دوستان قصد خرید یه ریجن 2 رو دارم
از همون اول باید به چه مواردی توجه کرد و چه چیز هایی رو باید تست کرد؟
اول اینکه ریجن 2 با 1 ماه تست رو 1650 میده،خوبه دیگه اره؟
چجوری باید بفهمم که پلمپ هستش؟من یه برچسپ ابی با مارک سونی دیدم الکی یا درسته؟
جدیدترین ماه تولید کدومه؟و بابد پشت دستگاه چی نوشته بشه؟
از لحاظ نرم افزاری یعنی منظورم اینه روشنش کردیم باید چیا رو چک بکنم؟

هدفونای خود سونی هم خوبی .. مثلا برای اکسپریا زد وان خیلی عالیه. .. من چند روز پیش اتفاقی تست کردم واقعا خوشم اومد .. هر چند شاید حرف دوستمون درست باشه چون منم هدفونای قیمت بالا رو تست نکردم ولی از نظر من که خیلی خوب بود و مناسب

واقعیت چشمم مدل Razer Kraken 7.1 رو گرفته که کیفیت بسیار بالایی داره ... تعریفش رو خیلی خیلی شنیدم !
فقط دوستان میخوام مطمئن بشم آیا این مدل هدست کامل ساپورت میشه ؟؟ یعنی میکروفن در بازی و صدای خروجی بازی و ... اوکی هست ؟؟
اين مدل ها ساپورت رسمي ندارن ، سايت Razer ازشون هم سوال كني ميگه.
ممكنه يه سري قابليت هاش مثل ٧.١ اجرا نشه. البته من تست نكردم اين مدل رو.
در ضمن روي كنسول Astro خيلي بهتره ولي ايران پيدا نميكني.

community :

Razer Kraken 7.1 virtual sound on PS4? - PlayStation Forum

Razer Kraken 7.1 virtual sound on PS4? - PlayStation Forum

Razer Kraken 7.1 - PlayStation Forum

http://www.ps4headsets.eu

داداش از کجا شنیدی؟

مبارک باشه فنش برات بچرخه

سلام مبارک باشه

ممنون عزیزان... آقایید...روزیه مال همه بچه های عشق PS4 باشه

دوستان یدونه Battlfield ریجن ۲ گرفتم... اما هنوز اکانت PSN نم رو نساختم
ب نظرتون ارزش داره برا این بازی اکانتم رو ریجن ۲ بسازم ک اگه فردا خواستم DLC یا چیزی برا بازی بخرم مشکلی پیش نیاد؟
یا اینکه کلا ضرر هست اکانت ریجن ۲ ساختن؟

ممنون میشم ی راهنمایی کنید منو...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

از چندنفری که تو کار هدست حرفه ای بودند .
اشتباه ميكردن :d
تنها هدست هايي كه روي كنسول ساپورت ميشن مال خود سوني ,Astro , Tritton,Turtle beach. به خصوص Astro يه سري مدل هاش عالين.(شركت ديگه باشه من يادم نيست:d)
بقيه چون مخصوص PC هستن از نظر من خريدش درست نيست.از ساپورت سايت هاشونم Ticket بزني خودشون ميگن ممكنه قابليت هاش كار نكنه.
اينجا رو هم ميتوني نگاه كني:https://docs.google.com/spreadsheet...rue&sortcolid=-1&sortasc=true&rowsperpage=250

اگه هزینه برات مهم نیست می تونی ASTRO A50 رو بگیری که به نظر من بهترین هدست گیمینگ موجوده(به قیمت 300 دلار!)،اگه ارزون تر می خوای می تونی A40 بگیری(250 دلار) اینا با PS4 هماهنگی کامل دارن...
البته مدل های بیشتری هم 100 در صد هست،یه سرچ(] [) بکن...

ASTRO on the PS4

من الان زیادی نسبت هزینه - عملکردی دارم فکر میکنم یا کلا هم عقیده اید که واسه کنسول 400 دلاری 300 دلار هدست خریدن توجیه نداره!!!

من الان زیادی نسبت هزینه - عملکردی دارم فکر میکنم یا کلا هم عقیده اید که واسه کنسول 400 دلاری 300 دلار هدست خریدن توجیه نداره!!!

درسته ... این هدست مدل ASTRO A50 با پول ایران حدود 950 تومن درمیاد و تو ایران موجود نیست فعلا ...
در صورتی که مدل RAZER KRAKEN 7.1 که من انتخاب کردم تو ایران موجوده و حدود 400 تومن قیمت داره .
حالا دوستان راهنمایی کنن که آیا بالاخره این هدست رو بگیرم یا نه ؟؟ ممکنه با آپدیت بعدی سونی برای PS4 مشکل سازگاری کامل حل بشه ؟
نکته اینجاست که این مدل RAZER از نوع رابط USB هست و باید به خود کنسول وصل بشه ... اما از طرفی میتونم تا چند سال در زمینه های مختلف روی دستگاه هایی مثل PC و LAPTOP و ... غیره استفاده کنم .
البته بعضی از دوستان نظر میدادن که هدست PULSE خود شرکت سونی رو بگیرم اما خوب کیفیت RAZER یه چیز دیگست ...
واقعا موندم چیکار کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or