هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان این کنسول هک نشده؟
قرار نیست هک بشه؟
نه عزیز
هک کردن این کنسولها به همین سادگیام که فکر میکنی نیست
اگر دنباله هک هستی دورش رو خط بکش . به نظرم یه pc خوب جور کن .
Ps vita دو سال بیشتر هست اومده هیچ هکی در کار نیست. فکر نکنم تا 2-3 سال اینده هم خبری از هک برای 4 بشه.

سلام یکی کمک کنم نگران شدم :d بعضی موقع ها (خیلی کم پیش اومده )تو این یه ماه کنسولو روشن میکنم هیچ صدایی نداره تو بازی و .... هرچی میرم صدا نداره هرچی با کنترل تلویزون زیادم میکنم نمیشه بعد یه بار خاموش روشن میکنم درست میشه و صداش میاد برا کسی پیش اومده؟

سلام یکی کمک کنم نگران شدم :d بعضی موقع ها (خیلی کم پیش اومده )تو این یه ماه کنسولو روشن میکنم هیچ صدایی نداره تو بازی و .... هرچی میرم صدا نداره هرچی با کنترل تلویزون زیادم میکنم نمیشه بعد یه بار خاموش روشن میکنم درست میشه و صداش میاد برا کسی پیش اومده؟
مشكل نرم افزاريه نگران نباش ، چندتا ديگه از دوستان هم تو همين انجمن ديدم كه مشكل مشابه شمارو دارن

یه سوال خیلی مبتدیانه ! الان اگه دستگاه ریجن 1 بازی ریجن 2 باشه که مشکلی نیس برا بازی ؟!

خير مشكلي نداره
فقط اگر ميخواي افزودني هاي بازي رو بخري بايد ريجن اكانت و بازي يكي باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by a moderator:

بستگی به بازی ای داره که انجام میدید بعضی از بازیها مثه فیفا اصلا صدا نداره ولی بعضی از بازیها مثه کلیزون صدای جاروبرقی میده :d

سرعت دانلود بازی ها و دموها از PSN برا من خیلی پایینه! این تست سرعت اینترنتمــ ، البته دونفر الان در حال استفاده هستیمــ :

3443399841.png

راهی چیزی نیست برا بالا بردن سرعت!؟ مثلا PS4 رو به PC لینک کرد و با IDM دانلود کرد!؟ ای کاش PS4 همــ یه چیزی شبیه IDM داشت!

دوستان عزیز و گل بازی سنتر راهنمایی کنید که کدوم هدست به غیر از هدست خود شرکت سونی با کنسول PS4 سازگاری داره ؟؟
البته به گفته بعضی دوستان مدل RAZER Kraken 7.1 بهترین مدل موجود برای PS4‌ هست !!
راهنمایی کنید آیا کسی از این هدست تا حالا استفاده کرده و اطمینان داره با PS4 سازگاری کامل داره ؟؟

سرعت دانلود بازی ها و دموها از PSN برا من خیلی پایینه! این تست سرعت اینترنتمــ ، البته دونفر الان در حال استفاده هستیمــ :

3443399841.png

راهی چیزی نیست برا بالا بردن سرعت!؟ مثلا PS4 رو به PC لینک کرد و با IDM دانلود کرد!؟ ای کاش PS4 همــ یه چیزی شبیه IDM داشت!
از DNS دیگه استفاده کن
مثلا ماله google رو
8.8.8.8
8.8.4.4
ببین تاثیر داره یا نه D:

دادا این dns رو از تنظیمات مودم باید ست کرد ؟؟
یه توضیح میدیی بی زحمت ببینم چجوریه میشه ست کرد
دمت گرممم
از تنظیماته خوده کنسول باید عوض کنی
یه قسمت داره SET DNS MANUAL توی بخشه Network setting و هنگامه Set Up همچنین.

دوستان عزیز و گل بازی سنتر راهنمایی کنید که کدوم هدست به غیر از هدست خود شرکت سونی با کنسول PS4 سازگاری داره ؟؟
البته به گفته بعضی دوستان مدل RAZER Kraken 7.1 بهترین مدل موجود برای PS4‌ هست !!
راهنمایی کنید آیا کسی از این هدست تا حالا استفاده کرده و اطمینان داره با PS4 سازگاری کامل داره ؟؟

درود
نظر شخصی و تجربه من:

دوست عزیز والا من تا اینجا که امتحان کردم 99% هدفون ها_ هدست ها 3.5 میلیمتری که با انواع دستگاه های معمولی پخش موسیقی و موبایل ها و... سازگاری داره با PS4 هم سازگاری داشته، بعضی از اون ها مثل خود اونی که سونی داخل جعبه ها گذاشته و برخی از محصولات شرکت های معروف کاملا و بدون هیچ گونه کابل و وسیله اضافه صدا رو با بالاترین کیفیت(بسته به نوعش) پخش میکنن، اما در صورتی که 3.5 میلیمتری را به دسته PS4 متصل کردید و صدا قطع و وصل میشد یا دارای نویز بود و یا کیفیت لازم رو نداشت باید از یه تبدیل ساده استفاده کنی مثل زیر، من خودم چند تا هدست-هدفن رو امتحان کردم کاملا با بالاترین کیفیت داره صدارو برام پخش میکنه،
الان خودم هدفون های اصلی نوکیاهای سری XPRESSMUSIC قبلی (نه این معمولی های 3-4 هزار تومنیش) رو با این تبدیل ساده به دسته PS4 ام وصل کردم صدا عالیه

46780078486390558946.jpg

اینطوری، عکسشم گرفتم:
22964315308157211345.jpg

نکته:

اینو در مورد سوالات دوستان در مورد هدفون ها-هدست های معمولی گفتم، برای بقیه شامل سری Wireless رو باید از بقیه دوستان بپرسید شرمنده

آخرین ویرایش:

اگه هزینه برات مهم نیست می تونی ASTRO A50 رو بگیری که به نظر من بهترین هدست گیمینگ موجوده(به قیمت 300 دلار!)،اگه ارزون تر می خوای می تونی A40 بگیری(250 دلار) اینا با PS4 هماهنگی کامل دارن...
البته مدل های بیشتری هم 100 در صد هست،یه سرچ(] [) بکن...

ASTRO on the PS4

آخرین ویرایش:
درود
نظر شخصی و تجربه من:

دوست عزیز والا من تا اینجا که امتحان کردم 99% هدفون ها_ هدست ها 3.5 میلیمتری که با انواع دستگاه های معمولی پخش موسیقی و موبایل ها و... سازگاری داره با PS4 هم سازگاری داشته، بعضی از اون ها مثل خود اونی که سونی داخل جعبه ها گذاشته و برخی از محصولات شرکت های معروف کاملا و بدون هیچ گونه کابل و وسیله اضافه صدا رو با بالاترین کیفیت(بسته به نوعش) پخش میکنن، اما در صورتی که 3.5 میلیمتری را به دسته PS4 متصل کردید و صدا قطع و وصل میشد یا دارای نویز بود و یا کیفیت لازم رو نداشت باید از یه تبدیل ساده استفاده کنی مثل زیر، من خودم چند تا هدست-هدفن رو امتحان کردم کاملا با بالاترین کیفیت داره صدارو برام پخش میکنه،
الان خودم هدفون های اصلی نوکیاهای سری XPRESSMUSIC قبلی (نه این معمولی های 3-4 هزار تومنیش) رو با این تبدیل ساده به دسته PS4 ام وصل کردم صدا عالیه

46780078486390558946.jpg

نکته:

اینو در مورد سوالات دوستان در مورد هدفون ها-هدست های معمولی گفتم، برای بقیه شامل سری Wireless رو باید از بقیه دوستان بپرسید شرمنده

هدفون های سامسونگ و اپل عالین ، دوتاشون رو تست کردم . هم Mic. دارن که کیفیتش خوبه ، هم صداش بلند و وحشتناک با گیم سازگاری داره ! ( نظر شخصی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or