هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اصلا 2 پورت وجود نداره و هرچی تو نت هست شایعه ای بیش نیست

بله حقیقتا همینطور هست که شما میگی..اما یکی از بچه ها تو تاپیک قیمت گفته یکی میگه 2 تا پورت hdmi داره که در واقع اون فروشنده عملا یا دروغ گفته بهش یا این که فقر اطلاعاتی داشته تو این ضمینه....یا شایدم یه Hdmi splitter گزاشته کنارش و با نام dual hdmi داره میفروشه که یه 100 تومی روش بخوره که در واقع قیمت این نوع splitter ها نهایت 60 تومنه.

بله حقیقتا همینطور هست که شما میگی..اما یکی از بچه ها تو تاپیک قیمت گفته یکی میگه 2 تا پورت hdmi داره که در واقع اون فروشنده عملا یا دروغ گفته بهش یا این که فقر اطلاعاتی داشته تو این ضمینه....یا شایدم یه Hdmi splitter گزاشته کنارش و با نام dual hdmi داره میفروشه که یه 100 تومی روش بخوره که در واقع قیمت این نوع splitter ها نهایت 60 تومنه.
اخه واقعا دو پرته HDMI به چه دردی میخوره D: که مثلا فروشنده بر میگرده همچین چیزی میگه D:
این از اون ! اون یکی هم که میگفت بیا برات Core i7 بندازم شاهکارتر از این بود D:

سلام دوستان من ps4 ریجن 2 japan با کد نک دارم و اکانتم ریجن 2 انگلیس هست. ایا کد نک ریجن 2 ژاپن رو این اکانت انگلیس کار میکنه یا باید اکانت ژاپن بسازم ؟
این بازی چون ریجن ژاپنه زبان انگلیسی هم داره یا اینکه فقط ژاپنیه ؟

سلام دوستان من ps4 ریجن 2 japan با کد نک دارم و اکانتم ریجن 2 انگلیس هست. ایا کد نک ریجن 2 ژاپن رو این اکانت انگلیس کار میکنه یا باید اکانت ژاپن بسازم ؟

بايد اكانت ژاپن بسازي

Sent from my iPhone using Tapatalk

با توجه به تجربه شخصیم احتماله خیلی بالا فقط صدا و نوشته Japanese داره .
یک سرچی هم توی نت زدم یکجا یکی سوال کرده بود در مورده همین پک و یکی هم جواب داده بود که فقط زبان japanese داره .

دوستان سال انتشارو که فقط روی خود کنسول میزنه یعنی باید جعبه باز شه دیگه درسته! من چون ریجن 2 سال 2014 میخواستم رفیقم که قرار بود دستگاه رو برام بفرسته گفت شنبه بار جدید میاره از اون بار جدیدش بر دارم, سوالم اینه که الان دیگه بار جدید کسی بیاره همه 2014 ـه انشاالله دیگه؟

دوستان سال انتشارو که فقط روی خود کنسول میزنه یعنی باید جعبه باز شه دیگه درسته! من چون ریجن 2 سال 2014 میخواستم رفیقم که قرار بود دستگاه رو برام بفرسته گفت شنبه بار جدید میاره از اون بار جدیدش بر دارم, سوالم اینه که الان دیگه بار جدید کسی بیاره همه 2014 ـه انشاالله دیگه؟
نه روی جعبه نیست. فقط رو دستگاه ذکر شده .
طبیعتا باید 2014 باشه ....

قیمت مرفیوس معرفی نشد؟
چنده؟
نه هنوز چیزی اعلام نشده .

نه ولى فكر كنم خيلى بيشتر از $1000 هست.
مطمئننم

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
از کجا مطمعنی D: خوده Oculus هم انقدر نیست. واقعا فکر کن 1000 دلار اصلا مشتری داره ؟

چرا وقتی پیام آپدیت بازی میاد no میزنم بازم آپدیت میکنه؟:-/

پ.خ :دی مخفف پیام خصوصی نیست یه رمزه...
شما اگه yes هم بزنی بازم آپدیت میکنه...میخوای کلاً متوقف کنی ؟ باید بری Notification>Download>File Update رو روش دکمه Option بزنی وDelete...و اگه دیدی دوباره داره پیام میده آپدیت داره میکنه...میری تیکه Atomaticaly Download رو از Setting>System بر میداری ...اگه دیدی بازم پیام Update رو میده کلاً بزن تیک Network رو بردار ...اما اگه بازی که میخوای مولتی پلیر بازی کنی...آپدیته ماله اون بازیه باید بزاری آپدیت بشه چون که نمیزاره تا آپدیت نشه بازی مولتی پلیر انجام بدی...موفق باشی پ.خ:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or