هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

نه ولى فكر كنم خيلى بيشتر از $1000 هست.
مطمئننم

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
به نظر من اینطور که سونی گفته که قیمتی میدن که بشه خرید به نظرم حدود 300 تا 350 باشه
چون سونی اینم قسمتی از کنسولش گذاشته که نمیاد قیمت بالایی بده که 100% شکست بخوره

تایید شد که آپدیت 1.70 هفته دیگه میاد

از قابلیت هاش امکان تیره کردن لایت بار اه ds4 هست ، ویدئو ادیتور غنی ، امکان اکسپورت و سیو فایل های مدیا بر روی USB درایو ها ، قابلیت خاموش کردن HDCP برای کپچر کردن گیم پلی

دوستان تا نیم ساعت دیگه میخوام برم یه کنسول برای کسی بخرم اطلاعات کلی چیزی هست بگین مد نظر بگیرم مخصوصا این تاریخ تولید و اینا ممنون

سلام عزیزان ...

ضمن تبریک به خودم منم به جمع PS4 داران انجمن پیوستم ... و رسما وارد نسل هشتم شدم ...
دیشب یک فروند PS4 تولید دسامبر 2013 خریداری کردم ...

از همه ی عزیزانی که منت گذاشتن ... و جوابگوی سوالات ما بودن نهایت تشکر رو دارم ... بسیار لطف دارن بنده خداها ...

دوستان سلام. در حال خريد يه ps4 كاركرد هستم،توليد نوامبر ٢٠١٣. يه كم اطلاعات ميخوام. مثلا چند مي ارزه، چه چيزايي رو بايد چك كنم؟ قيمت بازيهاش نو و دست دو چنده؟ و يسري اطلاعات ديگه، ممنون ميشم راهنمايي كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4

به نظر من اینطور که سونی گفته که قیمتی میدن که بشه خرید به نظرم حدود 300 تا 350 باشه
چون سونی اینم قسمتی از کنسولش گذاشته که نمیاد قیمت بالایی بده که 100% شکست بخوره

عزيز يكسرى شبيه اين زد فقط براى 3D ديدن $1000 قيمت داشت.تازه فقط HD هم بود. يه TV سايز 750 اينچ تو فاصله فكر كنم 12 مترى با كيفيت 720P HD شما داخلش ميديدى
اين كه ديگه يه واقعيت مجازى كامل هست.يعنى مثلاً شما ميتونى روى كره مريخ راه برى يا داخل بازى جنگى بشى و هر طرف ميتونى بچرخى و محيط بازى رو تماشا كنى

آخرین ویرایش:
دوستان سلام. در حال خريد يه ps4 كاركرد هستم،توليد نوامبر ٢٠١٣. يه كم اطلاعات ميخوام. مثلا چند مي ارزه، چه چيزايي رو بايد چك كنم؟ قيمت بازيهاش نو و دست دو چنده؟ و يسري اطلاعات ديگه، ممنون ميشم راهنمايي كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام عزیز
در مورده قیمت که هیچ اطلاعی ندارم
اما خوده دستگاه :
ازش بپرس چه مدت هست کار کرده ؟ به این دلیل که اگر مشکل blue pulse داشته باشه ( خرابی ) خودش رو توی 10 ساعت نشون میده .... اگر بیشتر کار کرده و مشکلی نبوده که هیچی . دسته رو چک کن . کابلهای مربوطه رو چک کن اطمینان داشته باشن همه کار میکنن. خوده دستگاه یک DISK بزار توش که ببینی drive دستگاه کار میکنه .... خوده دستگاه هم روشن کن و کابل HDMI هم تست بگیر ببین که از نظر تصویر اینا مشکلی نداشته باشه . دیگه چیزه خاصی نیست. ازش بخواه دستگاه هم format و restore کامل کنه. ( البته اگر بخوای )

عزيز يكسرى شبيه اين زد فقط براى 3D ديدن $1000 قيمت داشت.تازه فقط HD هم بود. يه TV سايز 750 اينچ تو فاصله فكر كنم 12 مترى با كيفيت 720P HD شما داخلش ميديدى

تا حالا هیچ VR رسما با این مکانیزم به بازار عرضه نشده . سری عینکهایی که شما میگی قضیش هم فرق داره .
خوده Oculus Rift قیمت زیره 350 دلار هست . بیشتر از این ارزش نداره D: احتمالا قیمت این هم در همین حدودها هست. هر tech جدید که اولین بار هست به market معرفی میشه قیمت بالایی داره و به نسبت زمان وقتی competitor ها زیاد بشن و به مرحله تولید برسه قیمتش میاد پایین....
در کل هنوز هیچ حرفی از زمان عرضه و قیمت این اعلام نشده و گمونم باید حوالی 300-350 باشه .

دوستان تا نیم ساعت دیگه میخوام برم یه کنسول برای کسی بخرم اطلاعات کلی چیزی هست بگین مد نظر بگیرم مخصوصا این تاریخ تولید و اینا ممنون
تاپیک مربوطه اش هست میتونی بخونی دوسته من
مهلت تست هم بگیر ....

از چه ماهی به بعد خرابی به صفر رسید..؟
بعد PS4 از این کابل سه فیشی ها می خوره؟
منبعی مبنا به رسیدن خرابی به 0 به صورت رسمی نیست .
منتها اگر خرابیا بیش از حد زیاد بود سونی حتما اماری و یا چیزی اعلام میکرد
به هر حال شما با مهلت تست بخر . کار از محکم کاری عیب نمیکنه .

نه به صورت معمول. فقط HDMI
در صورت استفاده از DVI باید کانورتوره HDMI to DVI اینا بگیری .

اگر میخوای به مانیتور بزنی صداش هم بستگی داره .

ایرانیان همیشه در صحنه :d
Jailbreak PS4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or