من الان زیادی نسبت هزینه - عملکردی دارم فکر میکنم یا کلا هم عقیده اید که واسه کنسول 400 دلاری 300 دلار هدست خریدن توجیه نداره!!!
البته بعضی از دوستان نظر میدادن که هدست PULSE خود شرکت سونی رو بگیرم اما خوب کیفیت RAZER یه چیز دیگست ...
واقعا موندم چیکار کنم
نکته اینجاست که این مدل RAZER از نوع رابط USB هست و باید به خود کنسول وصل بشه
نوشته بودم که،اگه هزینه برات مهم نیست!!!
ضمنا این که بیایم این طوری قیمت ها رو مقایسه کنیم به نظرم اصلا درست نیست کلا سیاست های این دو تا شرکت(سونی و آسترو) تو قیمت گذاری فرق داره!!!
خود مسئولای سونی اعلام کردن که سود چندانی از PS4 نصیبشون نمیشه و بیشتر فروش بازی و لوازم جانبی همچنین اشتراک های PSN براشون سود دهی داره ولی آسترو(یا همین ریزر)جزو شرکت هایی هستند که بیشتر اجناسشون رو کمی Over Price و با قیمت بالا تو بازار عرضه میکنند(مثلا به نطر شما توجیه داره خرید یه موس کیبورد به قیمت 300 دلار در حالی میشه با 400 دلار PS4 خرید؟؟؟ -به نظر خودم آره- )...
ولی به عنوان حرف آخر اگه هزینه برام ملاک نبشه بدون فکر کردن A50 رو میگیرم...
==================================================
دوست عزیز هدست های خود سونی که برا Play Station عرضه کرده از قابلیت و کیفیت خوبی برخوردارن...
همین الان که دارم اینرو می نویسم دارم از Gold Wireless استفاده می کنم،که به نظر کیفیت خوبی داره،
همون طور که می دونی:
می تونی بی سیم به PC,PS4,PS3 وصلش کنی...
خروجی جک 3.5 هم که داره...
شبیه ساز مجازی صدای 7.1 باندِ هم که روی کنسولای سونی قابل استفادست(که بیشتر تو فیلم و بازی به کار میره که می تونی با کنسولت این کار ها رو انجام بدی)...
همچنین می تونی از App مخصوص سونی که برا این هدست اومده استفاده کنی که تو بعضی بازیا مثل infamous:SS کاربرد داره...
معذرت میخوام مشکل من همین هزینه هست و نمیخوام بیشتر از 350 نهایت هزینه کنم. اگر مدل خاصی از سونی یا همین astro سراغ داری بفرمایید همونو تهیه میکنم.
Galaxy Note 3 - N9005 / Saeed_RoyalStar
نوشته بودم که،اگه هزینه برات مهم نیست!!!
ضمنا این که بیایم این طوری قیمت ها رو مقایسه کنیم به نظرم اصلا درست نیست کلا سیاست های این دو تا شرکت(سونی و آسترو) تو قیمت گذاری فرق داره!!!
خود مسئولای سونی اعلام کردن که سود چندانی از PS4 نصیبشون نمیشه و بیشتر فروش بازی و لوازم جانبی همچنین اشتراک های PSN براشون سود دهی داره ولی آسترو(یا همین ریزر)جزو شرکت هایی هستند که بیشتر اجناسشون رو کمی Over Price و با قیمت بالا تو بازار عرضه میکنند(مثلا به نطر شما توجیه داره خرید یه موس کیبورد به قیمت 300 دلار در حالی میشه با 400 دلار PS4 خرید؟؟؟ -به نظر خودم آره- )...
ولی به عنوان حرف آخر اگه هزینه برام ملاک نبشه بدون فکر کردن A50 رو میگیرم...
==================================================
معذرت میخوام مشکل من همین هزینه هست و نمیخوام بیشتر از 350 نهایت هزینه کنم. اگر مدل خاصی از سونی یا همین astro سراغ داری بفرمایید همونو تهیه میکنم.
خیر و خیرسلام یه سوال من dns رو دستی تو تنظیمات نتورک ps4گوگل دادم حجم اینترنت که منظور همون حجم اینترنت هست که بیشتر مصرف نمی کنه؟بعد به خاطر این کار بن که نمی شم؟
فرستاده شده از LG-P715ِ من با Tapatalk
شما مهلت تست رو بگیر . اگر مشکلی نبود که هیچی اگر بود دستگاه رو عوض کن . اگر دستگاه مشکله جدی مثل blue pulse داشته باشه توی 10 ساعت خودش رو نشون میده . درایو هم سالم باشه دیگه حله ....دوستان قصد خرید یه ریجن 2 رو دارم
از همون اول باید به چه مواردی توجه کرد و چه چیز هایی رو باید تست کرد؟
اول اینکه ریجن 2 با 1 ماه تست رو 1650 میده،خوبه دیگه اره؟
چجوری باید بفهمم که پلمپ هستش؟من یه برچسپ ابی با مارک سونی دیدم الکی یا درسته؟
جدیدترین ماه تولید کدومه؟و بابد پشت دستگاه چی نوشته بشه؟
از لحاظ نرم افزاری یعنی منظورم اینه روشنش کردیم باید چیا رو چک بکنم؟
درسته برا این دوست عزیز من هم همین Gold wireless رو پیشنهاد دادم،اون آسترویی هم که گفتم صد جا نوشتم که اگه هزینه برات مهم نیست!!!دوست عزیز به نظر من چون محدودیت بودجه گذاشتی برای خرید کمی صبر کنی تا هدست های سونی توی بازار به قیمت معقول برسن و خرید کنی بهترین کار رو کردی...توی ایم مدت هم میتونی از خروجی دسته استفاده کنی...
ممنون از جوابتون دوست عزیز یه سوال دیگه a lan cable is not connected وسط بازی مولتی میده از سرور میندازه بیرون در صورتی که ایترنتم وصله و حتی تو پروفایل انلاینه بعد دوباره میزنم وصل میشه به سرور این از چیه؟:dمن خیلی حساسم:d
میشه بازی هایی که پلاس میده رو از طریق PC دانلود کرد روی دستگاه Copy کرد؟
سرعت دانلود از طریق PS4 خوب نیست.
همه Online Shopping بعد از وارد کردن پست به قسمت پرداخت میره .آقا اول سلام . دوما شرمنده نمیدونستم این سوال رو باید کجا بپرسم بنابر این همین جا میپرسم .
یکی از اقوام میخواد به صورت اینترنتی از Geekay خرید کنه . الآن هم ایران هست و مثل اینکه میشه پست کرد . ولی الآن نمیدونیم چجوری باید سفارش بدیم . تا قسمتی که آدرس و مشخصات میخواد رفتیم . اگه میشه راهنمایی کنین . خیلی ممنون
DNS دیگه استفاده کنمیشه بازی هایی که پلاس میده رو از طریق PC دانلود کرد روی دستگاه Copy کرد؟
سرعت دانلود از طریق PS4 خوب نیست.
همه Online Shopping بعد از وارد کردن پست به قسمت پرداخت میره .
اگر پست رو قبول نمیکنه یا اشتباه میزنید یا ایران رو قبول نمیکنه
قسمت پرداخت یک سری اپشن Master - Paypal و ... هم داره که همه رو بسته به خودتون باید بزنید.
به هر حال اطلاعات درست وارد نکنید طبیعتا نمیشه.
الان مشکل دقیقا کجا هست ؟ اروری میده یا ... ؟
نه آخه این فامیل ما نه Mastercard داره نه Paypal . بعد الآن نمیدونه باید چیکار کنه
تا اونجایی که من میدونم خرید از خارج از کشور برای ایرانی ها تقریبا غیر ممکن هست مگر اینکه اون سایتی که میخواهید ازش خرید کنید پست به ایران رو پشتیبانی کنه حالا اگه ایران داخل لیست Geekay هست که فقط نیاز به یه کارت برای خرید داری چون باید پول امارات بدیآقا اول سلام . دوما شرمنده نمیدونستم این سوال رو باید کجا بپرسم بنابر این همین جا میپرسم .
یکی از اقوام میخواد به صورت اینترنتی از Geekay خرید کنه . الآن هم ایران هست و مثل اینکه میشه پست کرد . ولی الآن نمیدونیم چجوری باید سفارش بدیم . تا قسمتی که آدرس و مشخصات میخواد رفتیم . اگه میشه راهنمایی کنین . خیلی ممنون
تا اونجایی که من میدونم خرید از خارج از کشور برای ایرانی ها تقریبا غیر ممکن هست مگر اینکه اون سایتی که میخواهید ازش خرید کنید پست به ایران رو پشتیبانی کنه حالا اگه ایران داخل لیست Geekay هست که فقط نیاز به یه کارت برای خرید داری مثل Master یا انواع دیگه ی کارتهای اعتباری
حالا چی میخواد بخره ؟
الان هر چی بخواهی میتونی توی پایتخت , جمهوری , لباف و پشت شهرداری پیدا کنی