به نظر من خب صبر کن از بازی سنتر بخر ولی اگه صبر نمی تونی بکنی از دی سی بخر من از دی سی خریدم راضی هستم و الان یه 4 ماه هست دارمش عالیست واقعاسلام می خواستم ببینم از dc بخرم یا ps4store.ir ؟
بگم اپدیت کنند یا نه؟
Dc معتبره؟
دوستان در مورد دستگاه ساخت 2014 ریجن یک این جواب درسته؟
خب از یه فروشگاه معتبر (مثلا بازی سنتر گزینه خوبیه) خرید کن که سرت کلاه نرهاقا کمک
رفیق من رفته Ps4 خریده با یک کارت پلاس . الآن هر چی کد رو میزنه پلاس رو قبول نمیکنه . من بخوام بخرم از کجا بفهمم پلاسش اصل هست یا نه ؟ کار کرده هست یا نه ؟ کمــک
اقا کمک
رفیق من رفته Ps4 خریده با یک کارت پلاس . الآن هر چی کد رو میزنه پلاس رو قبول نمیکنه . من بخوام بخرم از کجا بفهمم پلاسش اصل هست یا نه ؟ کار کرده هست یا نه ؟ کمــک
خب از یه فروشگاه معتبر (مثلا بازی سنتر گزینه خوبیه) خرید کن که سرت کلاه نره
شما نمیتونی در واقع هر کارته پلاسی رو بود بخری redeem کنی . هر کشوری کارت پلاس خودش رو در واقع داره . به دلیله واحد پولی . فکر میکنم ایران هم اکثرا us و uk و امارات باشهاقا کمک
دوست گرامی اینو تو یک سایت دیگه با نام کاربری امیر در تاریخ امروز ساعت 04:09:14 پرسیده بودی!!! دمت گرم که آدم جست و جو گر و محققی هستی.نوشته من الان بی ربط بود از همه پوزش میخوام..!!!دوستان در مورد دستگاه ساخت 2014 ریجن یک این جواب درسته؟
یه مطلب جدید درمورد ps4 ... نوید همین الان PS4 خرید .
Sent from Valhalla.