هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام می خواستم ببینم از dc بخرم یا ps4store.ir ؟
بگم اپدیت کنند یا نه؟
Dc معتبره؟
به نظر من خب صبر کن از بازی سنتر بخر ولی اگه صبر نمی تونی بکنی از دی سی بخر من از دی سی خریدم راضی هستم و الان یه 4 ماه هست دارمش عالیست واقعا :D

دوستان در مورد دستگاه ساخت 2014 ریجن یک این جواب درسته؟

پلمپ اینا از اون برچسب آبی ها هست یا برچسب بی رنگ؟ با تشکر ---------------------------------- پاسخ DC: بی رنگ است . پلمپ آبی فقط برای ماه های اول بود

دوستان هیچی نشده آنالوگ سمت چپ من یه چاک برداشت و داره به فنا میره! جالبه دوتا دسته هم دارم خیلی فشار به سه دسته نیست و میانگین روزی ۱ ساعت بازی میکنم ولی بازم داره از بین میرهه! راهی پیدا نشده برا نگهداری از آنالوگ؟

اقا کمک :|
رفیق من رفته Ps4 خریده با یک کارت پلاس . الآن هر چی کد رو میزنه پلاس رو قبول نمیکنه . من بخوام بخرم از کجا بفهمم پلاسش اصل هست یا نه ؟ کار کرده هست یا نه ؟ کمــک

رفیق من رفته Ps4 خریده با یک کارت پلاس . الآن هر چی کد رو میزنه پلاس رو قبول نمیکنه . من بخوام بخرم از کجا بفهمم پلاسش اصل هست یا نه ؟ کار کرده هست یا نه ؟ کمــک
خب از یه فروشگاه معتبر (مثلا بازی سنتر گزینه خوبیه) خرید کن که سرت کلاه نره

کشور پلاست با کشور اکانتت یکیه؟ فکر می کنم نباشه

خب از یه فروشگاه معتبر (مثلا بازی سنتر گزینه خوبیه) خرید کن که سرت کلاه نره

بازیسنتر کنسول نداره فعلا

شما نمیتونی در واقع هر کارته پلاسی رو بود بخری redeem کنی . هر کشوری کارت پلاس خودش رو در واقع داره . به دلیله واحد پولی . فکر میکنم ایران هم اکثرا us و uk و امارات باشه
باید حواسش باشه محله ساخت اکانت با کارته پلاس یکی باشه . نه فقط ریجنه کلی
مثلا حتی کارته پلاس کانادا و امریکا هم جدا هست و باهم کار نمیکنه با اینکه جفت یه واحد پولی هستن و ریجن 1 !

دوستان در مورد دستگاه ساخت 2014 ریجن یک این جواب درسته؟
دوست گرامی اینو تو یک سایت دیگه با نام کاربری امیر در تاریخ امروز ساعت 04:09:14 پرسیده بودی!!! دمت گرم که آدم جست و جو گر و محققی هستی.نوشته من الان بی ربط بود از همه پوزش میخوام..!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or