|| ArkoA ||
کاربر سایت
آقا رو جعبه دستگاه نوشته ریجن 2 بعد پشتش نوشته : jp.playstation.com آخر نفمیدم ریجن چنده ؟
بله ریجن 2 هست ولی برای استفاده و فروش در ژاپن عرضه شده!یعنی در واقع ریجن 2 هست ؟
احتماله اینکه mass effect جدید برای نسل جدید عرضه بشه که هست چون در حاله ساخت هم هست اما اطلاعاتی ازش در دسترس نیست. احتمالا باشه برای 1-2 سال اینده . حداقل بعد از عرضه DA .١-دوستان اين كه ميگن mass effect ميخواد روى PS4 بياد قضيش چيه؟ منبع هم ندارم يكى از دوستان گفته بود
٢- اون قسمت بيگ بنگ تئورى كه يارو بايد بين كنسولا يكى رو انتخاب ميكرد چى شد؟ كدومو انتخاب كرد؟
٣- من چون طول كابل دستش كوتاه بود از يه كابل كمكى USB به USB استفاده كردم مشكلى كه نداره؟
سلام من تو مسیج هایه پی اس 4 اسم و فامیلم رو نشون میده میخوام که ای دی که نوشتم رو نشون بده چه کنم؟
نه عزیز اینطوری نیست میتونی کاری کنی همه اسمت رو ببینناسم فامیلتو فقط واسه خودت نشون میده...
به صورت پیش فرض اینطور نیست فکر کنمنه عزیز اینطوری نیست میتونی کاری کنی همه اسمت رو ببینن
~~~~~~~~~~~~~D: تا حالا با کابله لن مستقیم امتحان کردی ؟
به نظرم بزار روی manual و gateway ها رو خودت بده .
DNS هم دستی تنظیم کن اولی 8.8.8.8 و دومی هم 8.8.4.4
بعدش تست بگیر ببین چی میشه.
IP ادرس رو باید درست همونی که هست بدی ظاهرا بنا به دلایلی Ps4 نمیتونه Ip آدرس مودمه مربوطه رو شناسایی کنه ....
در ضمن ممکنه مشکلات بسته بودن پرت و یا نت هم باشه . اگر امکانش بود با یه نت دیگه هم امتحان کن.