سلام دوستان عزیز ؛
دوست من میخواد PS4 بخره ، میخواستم بدونم کدوم ریجن بهتره ؟
شنیده بودم بعضی از PS4 ها خراب هستند و مشکل دارند ، این قضیه چیه ؟
از کجا از سالم بودن دستگاه اطمینان حاصل کنم ؟
با تشکر .
سلام
برای نصب بازی ها روی هارد دستگاه (که اجباریه) باید ps4 حتما آنلاین باشه و دستگاه به اینترنت وصل باشه؟
دو نفره میشه بازی کرد.سلام دوستان! میشه فرق بین ریجن هارو تو.... آقا نزنید شوخی کردممم!! :dکسایی که دموی fifa 14 رو دانلود کردن چه تیم ها و قابلیت هایی توشه؟ من نهایت استفاده ام از فیفا یه دونفره است با دامادمون که اونم فقط چلسی و برمیداره و منم خیلی فرق نداره میچرخمم! اگه در همین حد باشه دمو رو بگیرم فعلا تا بعدا یه خوش قیمتش گیرم بیاد کاملشو بخرم
خیر هک نشده.سلام به ه مه ی دوستان
1-میشه یکی توضیح بده این کنسول هک شده یا نه:confused:.(کاری که ایرانی ها با کنسول می کنن چی هست برای کپی خور شدن)2-اگر نشده زمان تقریبیش چه قدره؟(مثلا برای ps3 چقدر بوده) 3-اونایی که ps4 دارن اگر کپی خور نباشه با بازی ها چه کار می کنن.:rolleyes:
ملتفت کنید لطفا:smartass1:
سلام به همه ی دوستان
1-میشه یکی توضیح بده این کنسول هک شده یا نه:confused:.(کاری که ایرانی ها با کنسول می کنن چی هست برای کپی خور شدن)2-اگر نشده زمان تقریبیش چه قدره؟(مثلا برای ps3 چقدر بوده) 3-اونایی که ps4 دارن اگر کپی خور نباشه با بازی ها چه کار می کنن.:rolleyes:
سلام به همه ی دوستان
من مشابه این مشکلو بعضی وقتها تو MGS V داشتم، کابل لن رو میکشیدم بیرون درست میشد (سریع میرفت تو بازی)دوستان الان کنسولو روشن کردم فیفا بازی کنم , استارت کردم گیم رو وقتی رسید به استارت منو که عکس مسی میاد و باید x رو بزنم تا سرور و سیو هارو چک کنه گیر میکرد و هیچ اتفاقی نیفتاد . ( یعنی x رو که زدم اون ستاره پایین که واسه loading هست همینجور تا آخر میچرخید . ) 2 بار هم بازی رو close کردم و یه بارم دیسک رو از دستگاه خارج کردم ولی باز فایده نداشت .
چی کنم ؟ مشکل از چیه ؟ اعصابم خراب شد
من که چیزی ندیدم و خ0یلی هم گشتم و پیدا نکردم.منم یکی از دسته هام اینطوری شده.از ترسم روی آنالوگام سلفون کشیدم.از هیچی بهترهحالا چيزى هست تو بازار بشه سرش گذاشت؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
داداش دقیقا من همین مشکل رو دیروز داشتم بعد رفتم تو تنظیمات اینترنت پلی 4 بعد اتصال اینترنت رو قطع کردم به همین راحتیدوستان الان کنسولو روشن کردم فیفا بازی کنم , استارت کردم گیم رو وقتی رسید به استارت منو که عکس مسی میاد و باید x رو بزنم تا سرور و سیو هارو چک کنه گیر میکرد و هیچ اتفاقی نیفتاد . ( یعنی x رو که زدم اون ستاره پایین که واسه loading هست همینجور تا آخر میچرخید . ) 2 بار هم بازی رو close کردم و یه بارم دیسک رو از دستگاه خارج کردم ولی باز فایده نداشت .
چی کنم ؟ مشکل از چیه ؟ اعصابم خراب شد
قبلا" یه به گفته بچه ها یه نوع سر آنالوگ هایی بود که برای xbox360 اومده بوده اما احتمال داره روی این ها نیفته آخه اندازه هم نیست انگار اما چون حالت لاستیکی داره شاید جا بخورن !!!حالا چيزى هست تو بازار بشه سرش گذاشت؟
Sent from my iPhone using Tapatalk