هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اگر یه بازیی رو از یکی بگیرم نصب کنم و بهش پس بدم ، بعد خودم برم بازی رو از Store بخرم ، بازی باید دانلود بشه یا چون قبلا نصب شده دیگه دانلود نمیکنه ؟!

اگر یه بازیی رو از یکی بگیرم نصب کنم و بهش پس بدم ، بعد خودم برم بازی رو از Store بخرم ، بازی باید دانلود بشه یا چون قبلا نصب شده دیگه دانلود نمیکنه ؟!
سونی قبلا" به این جواب داده بود و گفته بود متاسفانه باید کل بازی رو از نو دانلود کنید

اگه مثلا یه مدت کنسول استفاده نشه و بازی توش باشه و در نیاریم احتمال داره مشکل پیش بیاد ؟؟ آخه یکی میگفت نباید توش بمونه به مدت زیاد .. حالا مثلا مدت زیاد منظورم 1 سال نیس ولی میخوام بدونم آیا اشکالی داره توش بمونه بازی ؟؟

خیلی ممنون دوستان بابت هک:bighug:
می خواستم ps4 بخرم پشیمون شدم الان یه چیز دیگه می خرم2-3 سال دیگه, بهتره برای خریدنش.(احتمالا نسل بعدps:دی(:| )
اما چیزی که بده اینه که ادم از فرداش خبر نداره نسل بعد ممکنه زنده نباشیم :crying1:
باید فکر کنم باز!!:-w
:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h

خیلی ممنون دوستان بابت هک:bighug:
می خواستم ps4 بخرم پشیمون شدم الان یه چیز دیگه می خرم2-3 سال دیگه, بهتره برای خریدنش.(احتمالا نسل بعدps:دی(:| )
اما چیزی که بده اینه که ادم از فرداش خبر نداره نسل بعد ممکنه زنده نباشیم :crying1:
باید فکر کنم باز!!:-w
:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h
ps4 بخر حال کن الکی نرو سمت pc ...کامپیوتر بگیری آخرش 1 ماه دیگه پشیمون میشی .. من میگم ps4 بگیر و لذت ببر چون واقعا ارزش داره .. راجب هک هم نباید زیاد بهش فکر کرد .. چند تا بازی میخوای بخری ؟؟؟ 1 دونه بگیر و همونو عوض کن...ولی به هر حال به نظرم برا بازی بهترین چیز و خاص ترین چیزه تا 6,7 سال آینده ... به هر حال نظر خودت مهم تره ولی این کنسول خیلی خوبه از همه لحاظ ... ;-)

سلام دوستان.خسته نباشید
من یه سوال داشتم اینکه از کجا میتونیم بفهمیم کنسول تاریخ تولیدش کجا هست؟یعنی کجا نوشته؟
و یه سوال دیگه اینکه الان برای ریجن 1 تولید 2014 مشکلاتی گزارش شده یا برا تولیدات سال 2013؟
ممنون

سلام دوستان :) بلاخره پس از 3 سال بازی با ps1 و7سال بازی با ps2 و 4 سال بازی با xbox360 بلاخره دیروز با روشن کردن ps4 وارد نسل 8 شدم ! :d
Congrats ~_~

سلام دوستان.خسته نباشید
من یه سوال داشتم اینکه از کجا میتونیم بفهمیم کنسول تاریخ تولیدش کجا هست؟یعنی کجا نوشته؟
و یه سوال دیگه اینکه الان برای ریجن 1 تولید 2014 مشکلاتی گزارش شده یا برا تولیدات سال 2013؟
ممنون
پشته دستگاه نوشته شده D: . عکس رو چند صفحه پیش یکی گذاشته بود . توی تاپیک اطلاعات در مورده 4 هم باید باشه .
سونی فقط همون موقع لانچ us اعلام کرد درصده خرابیا رو و بعدش چیزی اعلام نشد . یعنی اونقدر زیاد نبوده که چیزی اعلام کنه ....
در هر صورت من و دوستان همیشه توصیه کردیم کنسول تاریخ هرچه جدیدتر و با مهلت تست بخرید. به هر حال نمیشه گفت مشکلات 0% هست .

اگه مثلا یه مدت کنسول استفاده نشه و بازی توش باشه و در نیاریم احتمال داره مشکل پیش بیاد ؟؟ آخه یکی میگفت نباید توش بمونه به مدت زیاد .. حالا مثلا مدت زیاد منظورم 1 سال نیس ولی میخوام بدونم آیا اشکالی داره توش بمونه بازی ؟؟

از نظره من مشکلی نداره D: بازیا اصلا از روی disk هم خونده نمیشه ... از روی هارد خونده میشه . اما دوستان توصیه میکردن احتمال داره ضربه ای به drive وارد بشه .

سلام دوستان عزیز ؛
دوست من میخواد PS4 بخره ، میخواستم بدونم کدوم ریجن بهتره ؟
شنیده بودم بعضی از PS4 ها خراب هستند و مشکل دارند ، این قضیه چیه ؟
از کجا از سالم بودن دستگاه اطمینان حاصل کنم ؟
با تشکر .
خب لازم نیست 668 صفحه رو بری D: یعنی همیشه توی چند صفحه اخیر همچین سوالها پرسیده میشه !
ریجن فرقی نداره .... فقط 3 دکمه تاییدش دایره هست نه ضربدر.
بله ... مشکلاتی هست. مثل blue pulse که کلا دستگاه خرابه .... یا مشکلات درایو و قبول نکردن disk و شاید دیگر مشکلات ....
بهتره تاریخ ساخت دستگاه جدید باشه . مهلت تست بگیرید.

دوستان به یه نکته جالب بر خوردم
دیروز کنسول رو خریدم مدلش ۲۰۱۴ و جالب اینجاست که پشتش دیگه کد نزده و کامل نوشته january 2014

با اکانت psn هم که sing in کردم یه پلاس ۱۴ روزه مجانی میده که البته باید اطلاعات credit card بدین بهش

دوستان به یه نکته جالب بر خوردم
دیروز کنسول رو خریدم مدلش ۲۰۱۴ و جالب اینجاست که پشتش دیگه کد نزده و کامل نوشته january 2014

با اکانت psn هم که sing in کردم یه پلاس ۱۴ روزه مجانی میده که البته باید اطلاعات credit card بدین بهش

ریجن 1 خریدی احتمالا که تاریخ دقیق داره

ps4 بخر حال کن الکی نرو سمت pc ...کامپیوتر بگیری آخرش 1 ماه دیگه پشیمون میشی .. من میگم ps4 بگیر و لذت ببر چون واقعا ارزش داره .. راجب هک هم نباید زیاد بهش فکر کرد .. چند تا بازی میخوای بخری ؟؟؟ 1 دونه بگیر و همونو عوض کن...ولی به هر حال به نظرم برا بازی بهترین چیز و خاص ترین چیزه تا 6,7 سال آینده ... به هر حال نظر خودت مهم تره ولی این کنسول خیلی خوبه از همه لحاظ ... ;-)

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or