James Bond
کاربر سایت
اگر یه بازیی رو از یکی بگیرم نصب کنم و بهش پس بدم ، بعد خودم برم بازی رو از Store بخرم ، بازی باید دانلود بشه یا چون قبلا نصب شده دیگه دانلود نمیکنه ؟!
سونی قبلا" به این جواب داده بود و گفته بود متاسفانه باید کل بازی رو از نو دانلود کنیداگر یه بازیی رو از یکی بگیرم نصب کنم و بهش پس بدم ، بعد خودم برم بازی رو از Store بخرم ، بازی باید دانلود بشه یا چون قبلا نصب شده دیگه دانلود نمیکنه ؟!
ps4 بخر حال کن الکی نرو سمت pc ...کامپیوتر بگیری آخرش 1 ماه دیگه پشیمون میشی .. من میگم ps4 بگیر و لذت ببر چون واقعا ارزش داره .. راجب هک هم نباید زیاد بهش فکر کرد .. چند تا بازی میخوای بخری ؟؟؟ 1 دونه بگیر و همونو عوض کن...ولی به هر حال به نظرم برا بازی بهترین چیز و خاص ترین چیزه تا 6,7 سال آینده ... به هر حال نظر خودت مهم تره ولی این کنسول خیلی خوبه از همه لحاظ ... ;-)خیلی ممنون دوستان بابت هک:bighug:
می خواستم ps4 بخرم پشیمون شدم الان یه چیز دیگه می خرم2-3 سال دیگه, بهتره برای خریدنش.(احتمالا نسل بعدps )
اما چیزی که بده اینه که ادم از فرداش خبر نداره نسل بعد ممکنه زنده نباشیم :crying1:
باید فکر کنم باز!!
Congrats ~_~سلام دوستان بلاخره پس از 3 سال بازی با ps1 و7سال بازی با ps2 و 4 سال بازی با xbox360 بلاخره دیروز با روشن کردن ps4 وارد نسل 8 شدم ! :d
پشته دستگاه نوشته شده D: . عکس رو چند صفحه پیش یکی گذاشته بود . توی تاپیک اطلاعات در مورده 4 هم باید باشه .سلام دوستان.خسته نباشید
من یه سوال داشتم اینکه از کجا میتونیم بفهمیم کنسول تاریخ تولیدش کجا هست؟یعنی کجا نوشته؟
و یه سوال دیگه اینکه الان برای ریجن 1 تولید 2014 مشکلاتی گزارش شده یا برا تولیدات سال 2013؟
ممنون
اگه مثلا یه مدت کنسول استفاده نشه و بازی توش باشه و در نیاریم احتمال داره مشکل پیش بیاد ؟؟ آخه یکی میگفت نباید توش بمونه به مدت زیاد .. حالا مثلا مدت زیاد منظورم 1 سال نیس ولی میخوام بدونم آیا اشکالی داره توش بمونه بازی ؟؟
خب لازم نیست 668 صفحه رو بری D: یعنی همیشه توی چند صفحه اخیر همچین سوالها پرسیده میشه !سلام دوستان عزیز ؛
دوست من میخواد PS4 بخره ، میخواستم بدونم کدوم ریجن بهتره ؟
شنیده بودم بعضی از PS4 ها خراب هستند و مشکل دارند ، این قضیه چیه ؟
از کجا از سالم بودن دستگاه اطمینان حاصل کنم ؟
با تشکر .
دوستان به یه نکته جالب بر خوردم
دیروز کنسول رو خریدم مدلش ۲۰۱۴ و جالب اینجاست که پشتش دیگه کد نزده و کامل نوشته january 2014
با اکانت psn هم که sing in کردم یه پلاس ۱۴ روزه مجانی میده که البته باید اطلاعات credit card بدین بهش
بله ریجن ۱ خریدم
ps4 بخر حال کن الکی نرو سمت pc ...کامپیوتر بگیری آخرش 1 ماه دیگه پشیمون میشی .. من میگم ps4 بگیر و لذت ببر چون واقعا ارزش داره .. راجب هک هم نباید زیاد بهش فکر کرد .. چند تا بازی میخوای بخری ؟؟؟ 1 دونه بگیر و همونو عوض کن...ولی به هر حال به نظرم برا بازی بهترین چیز و خاص ترین چیزه تا 6,7 سال آینده ... به هر حال نظر خودت مهم تره ولی این کنسول خیلی خوبه از همه لحاظ ... ;-)