اگر قرار باشه بیاد بازیش اعلام میشه. اینطوری که به نظر میرسه سونی فعلا فکوسه خاصی روی camera اصلا ندارن تا ببینم مثلا چطوری میتونه اپدیت کنه قابلیتهاش رو ... بازیه خاصی هم نبوده که چندان ازش استفاده کنه . باید دید در اینده چی میشه.به نظرتون بازیهایی مثل بولینگ و..... که برای کینکت اومد برای ps camera میاد؟
اره با USB وصل میشه ×_×یه سوال در حد....:d
DS4 به PS3 هم وصل میشه با usb یا نه؟
به خاطره اینکه هر کشوری رده بندی سنی و قوانین و قیمت خاصه خودش رو داره برای همین مناطق ریجن بندی میشن تا با موقعیت و قوانین منطقه سازگاری داشته باشه.اقا یه سوال .
مگه ما نمیگیم ریجن تو این نسل مهم مهم نیست .
پس چرا بازی ها هنوز ریجن بندی دارن ؟
نظره شخصی من رو میخوای D:پس من الکی ps camera گرفتم؟
صفحه های پیشین رو مطالعه کن پس .سلام
میدونم این سوال رو هم خیلی ها ازتون پرسیدن
ولی من کامل متوجه نشدم که چطوری باید متوجه شد که تاریخ انتشار کنسول چه سالی هست ؟؟؟
از روی چه چیزی میشه دقیقا فهمید ؟؟؟
سوال دیگه ای که دارم اینه که تاریخ انتشار کنسول چه سالی باشه خوبه ؟؟؟
یه بار بزنی عکس میندازه؛ دو بار بزنی فیلم میگیره.دوستان یه سوال
وقتی دکمه شیر رو میزنی که ضیط کنه چجوری ضبط رو متوقف کنیم؟؟؟
یا فقط باید 15 دقیقه کامل رو ضبط کنه؟؟؟؟
خوندم اتفاقا ولی برام شک ایجاد کرده و کامل مطمئن نشدمصفحه های پیشین رو مطالعه کن پس .
667 رو ببین
2014 باشه که چه عالی ...
دوباره دکمه رو فشار بدی متوقف میشهدوستان یه سوال
وقتی دکمه شیر رو میزنی که ضیط کنه چجوری ضبط رو متوقف کنیم؟؟؟
یا فقط باید 15 دقیقه کامل رو ضبط کنه؟؟؟؟
ریجن 2 تا الان خودشو خوب نشون داده اگه کنسول ریجن 2 بگیری خیالت راحت تره البته تمام ریجن ها خوب هستنسلام
میدونم این سوال رو هم خیلی ها ازتون پرسیدن
ولی من کامل متوجه نشدم که چطوری باید متوجه شد که تاریخ انتشار کنسول چه سالی هست ؟؟؟
از روی چه چیزی میشه دقیقا فهمید ؟؟؟
سوال دیگه ای که دارم اینه که تاریخ انتشار کنسول چه سالی باشه خوبه ؟؟؟
میخونی میبینی ! شکه چی ایجاد کرده ؟ من متوجه نمیشم ×_×خوندم اتفاقا ولی برام شک ایجاد کرده و کامل مطمئن نشدم
اگه یه ps4 ماله سال 2013 یا 2014 باشه چطوری باید فهمید ؟؟؟ همین ...
میخونی میبینی ! شکه چی ایجاد کرده ؟ من متوجه نمیشم ×_×
روی پشته دستگاه هست دیگه عزیز D: همونطوری که دوستمون عکس گرفته بود اطلاعات نوشته شده !!!! بعد از همون پست که دوستمون عکس گذاشتن دقیقا دوستان هم توضیح خیلی ساده دادن. خواهشا مطالعه کنید.
3D اون 3 یعنی 2013 مثال ...
4D مثال دیگه . میشه 2014 , d هم شامل ماهها هست. هر 2014 باشه خوبه .
سری که مشکلات زیاد داشت همون سری اوله لانچ 2013 اینا بود از ریجن 1 . بقیه ریجنها گزارشی خاصی نبوده .
باز شما با مهلت تست بگیر.