هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اینو بتون بگم برید حال کنید...:))
infamous از یه جایی خریدم..limited edition ..نو خریدم و سلفون هم سالم روش بود..اقا رفتم کدش رو زدم دیدم ارور میده و میگه:
this playstation network card number has already been used

اینجوریش رو دیگه ندیده بودم:| آیا دیده بودید ؟ :| دست از سر..یه بازی هم برنمیدارن.....

یعنی چنین مملکتیه ما داریم :| گفتم که بدونید..

35127609361228889675.jpg
اون قسمتش که گوشه نوشته 4A اون تاریخ ساخت ریجن 2 هستش.;)

اینو بتون بگم برید حال کنید...:))
infamous از یه جایی خریدم..limited edition ..نو خریدم و سلفون هم سالم روش بود..اقا رفتم کدش رو زدم دیدم ارور میده و میگه:
this playstation network card number has already been used

اینجوریش رو دیگه ندیده بودم:| آیا دیده بودید ؟ :| دست از سر..یه بازی هم برنمیدارن.....

یعنی چنین مملکتیه ما داریم :| گفتم که بدونید..

اگه سلفون داشت...پس چه طور ممکنه!!!؟؟؟؟

My Psn ID: Abadan-Game

آقا یه سوال دارم !
اگه ریجن بازی با ریجن دستگاه متفاوت باشه بازی اجرا میشه ؟؟؟ یعنی به عبارتی همه ی بازیها با ریجن های مختلف روی تمامی ps4 ها با ریجن های مختلف میتونند اجرا بشوند ؟؟؟

آقا یه سوال دارم !
اگه ریجن بازی با ریجن دستگاه متفاوت باشه بازی اجرا میشه ؟؟؟ یعنی به عبارتی همه ی بازیها با ریجن های مختلف روی تمامی ps4 ها با ریجن های مختلف میتونند اجرا بشوند ؟؟؟

بازم از این سوالا....
بله....بله....

My Psn ID: Abadan-Game

آقا یه سوال دارم !

ریجن بازی و ریجن دستگاه هیچ ارتباطی با هم ندارن یعنی اگه جفتشون یکی نباشن هیچ مشکلی پیش نمیاد ...
نکته مهم : ریجن بازی و ریجن اکانت باید یکی باشه ... تا در صورت استفاده از موارد دانلودی ـه بازی به مشکل برنخورید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or