اگر اوریج میخوای بخری حواست باشه بلوری ها region lock دارن . اگر با ریجن دستگاهت یکی نباشه اجرا نمیشهاقا من میخوام فیلم بلوری بگیرم رو PS4 اجرا میشه ؟
بازم یه سری از بلوریهای اوریج region free هستن.
اگر اوریج میخوای بخری حواست باشه بلوری ها region lock دارن . اگر با ریجن دستگاهت یکی نباشه اجرا نمیشهاقا من میخوام فیلم بلوری بگیرم رو PS4 اجرا میشه ؟
یه 14 روز تریال داره که فکر کنم credit card میخواد . اطمینان ندارمبا سلام .
سوالی در مورد زمانی که کنسول PS4 آکبند با هر نوع ریجن میخریم آیا روش اکانت PSN PLUS به عنوان هدیه داره ؟؟ چند ماهه هست ؟؟
با سلام .
سوالی در مورد زمانی که کنسول PS4 آکبند با هر نوع ریجن میخریم آیا روش اکانت PSN PLUS به عنوان هدیه داره ؟؟ چند ماهه هست ؟؟
DVI مشکلی نیست . همون کانورتوره HDMI TO DVI رو میخوای که وصل کنی .سلام دوستان عزیز.میخام یه ps4 بگیرم اخر هفته.رجین 1 اگه 3D باشه یگیرم یا نه؟؟؟یارجین دو؟؟؟تو رجین 1 بغیر از 3D ماه تولیدم میزنه؟؟؟اگه اره که کدومشو بگیرم اگه م نه که ریسک نکنم و رجین دو بگیرم.یه هفته مهلت تست بسه؟بعدشم سواله دیگه مانیتورم samsung s20v315b plus هستش و ورودیه dvi داره با hdmi to dvi تصویر دارم و میتونم بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟صدا م که دوستان گفتن هندزفری میشه وصل کرد به دسته واسه صدای بازی پس مشکلی از صدا ندارم.ببخشید طولانی شد اگه زحمتی نیست دوستان یه کمک ریزی کنن و جوابمو بدن.بازم شرمنده زیاد شد...
انلاین بستگی به ریچنت داره ... باید ارزونتر در بیاد اما خب دانلودش طول میکشه .سلام از اونایی که بازیای ps4 رو اکثرا انجام دادن یه سوال دارم
کدوم بازی رو بگیرم که از همه بهتره میخوام کنسول رو با همین بازی تست کنم که یه وقت مشکلی نداشته باشه درضمن بازی خوبی باشه که تا ۲ ۳ ماه سرگرم بشم
اگه انلاین بخرم ارزون تر هست یا فیزیکی بخرم؟
سلام از اونایی که بازیای ps4 رو اکثرا انجام دادن یه سوال دارم
کدوم بازی رو بگیرم که از همه بهتره میخوام کنسول رو با همین بازی تست کنم که یه وقت مشکلی نداشته باشه درضمن بازی خوبی باشه که تا ۲ ۳ ماه سرگرم بشم
اگه انلاین بخرم ارزون تر هست یا فیزیکی بخرم؟
خب میدونی کدوم ریج رو بگیرم که هم بهتر باشه و هم ارزون تر بیفته پام البته دانلودی منظورمه ؟DVI مشکلی نیست . همون کانورتوره HDMI TO DVI رو میخوای که وصل کنی .
صدا هم باز من میگم صدای دسته زیاد کیفیتی نداره. بهتره مثلا یک Bluetooth Headset بگیری .
انلاین بستگی به ریچنت داره ... باید ارزونتر در بیاد اما خب دانلودش طول میکشه .
2-3 ماه که خیلیه ....
من با انلاین Bf4 چند ماهی هست که سرگرمم البته با dlc هاش 50 گیگ حجمش هست D: حدودا ....پلاس هم باید بگیری 1 ساله روش که راحت باشی
اگر sinlge میخوای طولانی ترین single همین AC4 هست که فکر کنم 1 ماه قد بده نهایتا اگر بخوای هر روز بازی کنی .... دیگه به جز اون sinlge جالبInfamous و TR هست .
دست دوم که اره پیدا میشه و تعویض هم میشه کرد ولی اگه بشه دیجیتالی بخری که ارزون تر باشه بهترهاگه می خوای 2،3 ماه سرگرم بشی می تونی بازی هایی که بخش مولتی پلیر دارن مثل BF4 یا KillZone:SF(به نظر من BF4 رو بگیر)رو بگیری...
در مورد قیمت هم تو بازار قیمتا مختلفه،ولی می تونی دست دوم در حد پیدا کنی(از همین بچه های سایت)،بگیری...
به نظرم us کلا ok هست. یا امارات .خب میدونی کدوم ریج رو بگیرم که هم بهتر باشه و هم ارزون تر بیفته پام البته دانلودی منظورمه ؟
و این که برای خرید از psn باید کارت اعتباری داشته باشی چه جوریه (من تو ایرانم البته و کارت اعتباری هم ندارم)
infamous مولتی نداره ؟
TR بازی هست ؟
ground zeroes که مولتی نداره نه ؟ مثل این که داستانشم کوتاهه
- - -ویرایش - - -
دست دوم که اره پیدا میشه و تعویض هم میشه کرد ولی اگه بشه دیجیتالی بخری که ارزون تر باشه بهتره
میگم call of مولتیش خوب نیست ؟
بازیهایی که دیجیتالی عرضه میشه بازیهای کم حجم هستن و بازیهای با حجمه بالا روی دیسک . لیست بازیام میتونی خودت وارد سایت psn شی و بازیهای فقط دانلودی رو ببینی و یا از wiki چک کنی D: تعدادش 1-2 تا که نیست ... یک سرچی تو نت بزن .سلام به عزیزان دل
کسی از دوستان میتونه بهم بگه که تا الان چند تا بازی چه روی دیسک و چه به صورت دیجیتالی واسه PS4 اومده؟
و اینکه تا حدودا تیرماه چند تا بازی دیگه میاد؟
من نت درست و حسابی در حال حاضر ندارم، مشکلم پینگه ، بالای 300 هست که کلا به کار نمیاد
پس اصلا نمیتونم به صورت اینترنتی بازی بکنم در نتیجه کلی بازی لازم دارم که بتونه وقتم رو پر بکنه
مشکل دیگه ام اینه که سرعت دانلود بالایی هم ندارم برای اپدیت کردن بازی ها و دانلود بازی های دیجیتالی، به نظرتون خود مغازه ها انجام میدن واسم؟
پیشاپیش هم از وقت و صبر و حوصله ای که واسه بنده میگذارین سپاسگذارم@};-
میگم call of مولتیش خوب نیست ؟