هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان عزیز FIFA 14 تو نسل PS4 چه تغییراتی نسبت به نسخه XBOX 360 کرده ؟؟
آیا قسمت آنلاین وسیع تر و بهتر شده ؟؟

سوال مهم دیگه اینکه واقعیت من میخوام کنسول رو در جایی از زیر تلویزیونی قرار بدم که پشتش و کناره های کنسول بسته هست و تنها راه هوایی جلوی دستگاه هست ... آیا اینجوری کنسول داغ نمیکنه و آسیب نمیبینه در استفاده های طولانی مدت ؟؟
بهترین جایی که کنسول PS4 باید قرار بگیره کجاها هست ؟؟؟

سوال مهم دیگه اینکه واقعیت من میخوام کنسول رو در جایی از زیر تلویزیونی قرار بدم که پشتش و کناره های کنسول بسته هست و تنها راه هوایی جلوی دستگاه هست ... آیا اینجوری کنسول داغ نمیکنه و آسیب نمیبینه در استفاده های طولانی مدت ؟؟

بله به اندازه یک نسل فرق دارن باهم

نه داغ نمیکنه کنسول

دوستان وقتی کنسول رو خاموش میکنیم بعد مثلا 1 دقیقه یا کمتر یه صدا های از توش میاد اینا از چیه ؟ :دی
مثلا انگار قلنجشو شکوندن :d ولی جدا یه صدا هایی میاد .. مثلا اون صدا ها رو من از Tv هم شنیدم وقتی off میکنی ازش در میاد اما رو این نمیدون جرا اینطوریه ؟!
حالا صدای چی هست اون ..

دوستان وقتی کنسول رو خاموش میکنیم بعد مثلا 1 دقیقه یا کمتر یه صدا های از توش میاد اینا از چیه ؟ :دی
مثلا انگار قلنجشو شکوندن :d ولی جدا یه صدا هایی میاد .. مثلا اون صدا ها رو من از Tv هم شنیدم وقتی off میکنی ازش در میاد اما رو این نمیدون جرا اینطوریه ؟!
حالا صدای چی هست اون ..

این صدا طبیعیه معمولا در حین خنک شدن دستگاه و انبساط و انقباظ در اثر حرارت ایجاد میشه

اخه به این دلیل سوال کردم که الان بازی های زیادی رو واسش نمیبینم، منظورم این هایی که روی دیسک هستن، میخواستم بدونم این وضعیت تا کی ادامه داره؟ یعنی تا حدود 2، 3 ماه دیگه هم همین جوری میمونه و فقط 1، 2 بازی میاد؟ اخه هرچی تایپیک بازی ها رو میبینم همه درحال ساختن ، اینا تا 3 یا 6 ماه یا حتی 1 سال دیگه و بیشتر قراره که عرضه بشن؟
حدودا کی بازی اومدن روی دور میافته؟یا حداقل به 20، 30 تا برسه، منظورم اون هایی که روی دیسک هستن
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا که نه
اگر میخوای به 20-30 تا بفرسته پس بزار همون 5 الا 8 ماه اینده دستگاه رو بخر اگه میخوای تعداده زیادی بازی براش تو بازار باشه.

عزیز بهتره پشت کنسول رو اصلا بسته نزاری. درسته فنهای 4 سمت راست و چپ هستن اما از پشت هوای گرم رو میده بیرون اگه کامل بسته باشه طبیعتا صدمه میبینه در طولانی مدت. ps4 در صورت استفاده درست مشکله گرمایی نداره .... .

سلام دوستان
کسی میدونه این مدل تولید کی هست؟
CUH-1001A BO1
1001A که US هست .
اونطور که دوستان میگن US تاریخ ساخت رو زده
یه جاش باید باشه Manufactured by Hongfujin Precision Electronics یا مشابه و تاریخ ساخت اگر اشتباه نکنم .

سلام بچه ها من میخ.ام یه بازی رو رو دو اکانت دانلود کنم از اونجایی که هست میشه این کارو کرد اما سوالم اینه حالا که من بازی رو دانلود کردم مشکل نداشت حالا ه دادم دوستمم دانلود کنه دوستم میگه رو خط دانلود که هست تو منو اصلی نشون میده چه قدر از بازی دانلود شده یه علامت قفل هست اما دانلود میشه به نظرتون اون چیه ؟

سلام بچه ها من میخ.ام یه بازی رو رو دو اکانت دانلود کنم از اونجایی که هست میشه این کارو کرد اما سوالم اینه حالا که من بازی رو دانلود کردم مشکل نداشت حالا ه دادم دوستمم دانلود کنه دوستم میگه رو خط دانلود که هست تو منو اصلی نشون میده چه قدر از بازی دانلود شده یه علامت قفل هست اما دانلود میشه به نظرتون اون چیه ؟
حواست باشه اکانت مربوطه فقط روی دو کنسول باشه نه بیشتر
وقتی بازی دانلود شد اگر همچنان قفله بود بهتره یک sing in و out و یک ریستی انجام بده . باید درست بشه

با سلام به دوستان
کسی درباره این چیزی میدونه تو سایت سونی بود
40452840734778923278.jpg

ریست از کجا میشه ؟
هیچی ! خاموش روشن D:

میخوام پلی 3 رو بفروشم چند وقت دیگه 4 بگریم , چیکار کنم تروفی هام به 4 منتقل بشه؟ چند وقتی هم هست با پلی 3 آنلاین نشدم؟
تروفیا رو باید با اکانت مربوطه سینک کنی . روی اکانت ذخیره میشه در واقع.
به هر حال باید انلاین بشی D:
بعد که با 4 sing in شد میتونی trophy ها رو ببینی.
روی 4 هم تروفیا فقط در صورت انلاین بودن نمایش داده میشه
کلا بیشتر امکاناته دستگاه همه انلاین هست

با سلام به دوستان
فعلا در حال ساخت هست
هنوز از زمان عرضه و قیمت خبری نیست.

میخوام پلی 3 رو بفروشم چند وقت دیگه 4 بگریم , چیکار کنم تروفی هام به 4 منتقل بشه؟ چند وقتی هم هست با پلی 3 آنلاین نشدم؟
شما همون اکانتتو رو PS4 راه بنداز، تروفیهاتم سرجاش هست (فقط یادت باشه تروفیهاتو رو PS3 سینک کنی والا اون تروفی هایی که سینک نکردیو از دست میدی)
با سلام به دوستان
40452840734778923278.jpg
یه چیزی مثل Oculus Rift هست، فعلا به اسم Project Morpheus شناخته میشه (بهشون میگن هدست واقعیت مجازی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or