هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

از دوستان کسی میدونه چطور میتونم دسته ps4 رو از طریق بلوتوث به pc وصل کنم.
همزمان دکمه PS HOME و OPTION رو چند ثانیه با هم نگه دار تا چراغ دسته بصورت چشمکزن در بیاد و در همین حالت از طریق کنترل پنل بلوتوث کامپیوتر دسته رو متصل کن

آخرین ویرایش:
یک ممغازه دار محترم توپ خونه مخخ ما رو گرفته بود می گفت مادربرد جدید اومده دو تا پورت hdmi داره و میگفت سونی سری اول کلاه گذاشته سر مللت و کنسولاش 6 گیگ رم داشته ولی الان این سری جدید 8 گیگ رم داره!!

یک ممغازه دار محترم توپ خونه مخخ ما رو گرفته بود می گفت مادربرد جدید اومده دو تا پورت hdmi داره و میگفت سونی سری اول کلاه گذاشته سر مللت و کنسولاش 6 گیگ رم داشته ولی الان این سری جدید 8 گیگ رم داره!!
واقعا فک کردی سونی با این سابقه و ابهت با همچین کار احمقانه ای سابقه خودشو خراب میکنه؟!!
این حرف منو یاده اون دسته از فروشنده ها می ندازه که وقتی تازه PS4 اومد میگفتن کنسولای ریجن 2 از 1 سخت افزار قوی تری دارن!!!!!

40zC

دوستان من يه ريچن 2 سفارش دادم رفييقم واسم بياره به قييمت يک و هفتصد, شايد سوالام تکراري باشه چند وقتي تو سايت نبودم از اين بابت پيش پيش عذر خواهي ميکنم ...

يک: از کجا بقهمم به هيچ عنوان کارتنش باز نشده آيا روي کارتن پلمپ خاصي هست يا کلا روي اون يه سلفون کلي داره نداره چجوريه ؟!

دو: دقيقا چه وسايل و دفترچه هايي بايد داخل جعبه باشه؟

3: وقتي دستگاه رو براي بار اول روشن ميکنيم هيچ يوزري وجود نداره ؟ بايد يوزر واسش بسازيم

4: آيا وقتي براي بار اول دستگاه روشن ميشه پيغام خاصي ميده که نشون بده دستگاه بار اولش هست روشن شد ه يا نه؟

خيلي مممنون و بازم معذرت اگه سوالات تکراري بود...

دوستان من يه ريچن 2 سفارش دادم رفييقم واسم بياره به قييمت يک و هفتصد, شايد سوالام تکراري باشه چند وقتي تو سايت نبودم از اين بابت پيش پيش عذر خواهي ميکنم ...

يک: از کجا بقهمم به هيچ عنوان کارتنش باز نشده آيا روي کارتن پلمپ خاصي هست يا کلا روي اون يه سلفون کلي داره نداره چجوريه ؟!

دو: دقيقا چه وسايل و دفترچه هايي بايد داخل جعبه باشه؟

3: وقتي دستگاه رو براي بار اول روشن ميکنيم هيچ يوزري وجود نداره ؟ بايد يوزر واسش بسازيم

4: آيا وقتي براي بار اول دستگاه روشن ميشه پيغام خاصي ميده که نشون بده دستگاه بار اولش هست روشن شد ه يا نه؟

خيلي مممنون و بازم معذرت اگه سوالات تکراري بود...
۱ : بدلیل اینکه کارتن ریجن ۲ برچسب پلمپ نداره قابل تشخیص نیست و فقط از روی شکل ظاهری دستگاه قابل تشخیصه که دستگاه اکبنده یا نه
۲ : ۱ عدد کنترلر ، ۱ عدد هدفون مونو ، ۱ عدد کابل HDMI . یک عدد کابل ماکرو یو اس بی ، ۱عدد کابل برق ، ۱ دفترچه راهنما به همراه خود دستگاه PS4
۳ : خیر باید یوزر بسازید
۴ : خیر پیغام خاصی نیست و فقط تنضمات اولیه نمایش داده میشه ،مثل زبان، تاریخ و ساعت و.....

آخرین ویرایش:
ممنون رفیق,

در مورد سوال اول واقعا عجیبه !!! یعنی حتی یه چسب روی کارتن نیست یا یه وکیوم ساده هم روش نیست؟!!!

یه چیز دیگه اون جمله ایی که رو صفحه میومد welcome back to play station اون چه موقع میاد , مگه بار اول نمیاد؟!

سلام از دوستانی که نک پک رو خریدن ممکنه بگن که از کد نک استفاده کردن یا نه؟ من یه اکانت ریجن دو ساختم که کد رو قبول نمیکنه راه خاصی داره؟ تو صفحه اول استو ردیم کد رو‌میزنم اما ارور میده.
و اینکه این اکانت پلاس واقعا نمیشه فعال کرد؟ ظاهرا رو جعبش زده یه سال پلاس اما من هیچ کدی داخل جعبه ندیدم

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

ممنون رفیق,

در مورد سوال اول واقعا عجیبه !!! یعنی حتی یه چسب روی کارتن نیست یا یه وکیوم ساده هم روش نیست؟!!!

یه چیز دیگه اون جمله ایی که رو صفحه میومد welcome back to play station اون چه موقع میاد , مگه بار اول نمیاد؟!
۱ : متاسفانه نه چسب و نه وکیوم روی جعبه وجود نداره
۲ : به این چیزی توجه نکن ، با ریست کردن دستگاه دوباره تنظیمات اولیه دستگاه نمایش داده میشه
فقط توجه کن که روی قسمتهای براق دستگاه خط و خش ریز نداشته باشه ( یکی از راهای تشخیص اکبند بودن همینه )

- - -ویرایش - - -

سلام از دوستانی که نک پک رو خریدن ممکنه بگن که از کد نک استفاده کردن یا نه؟ من یه اکانت ریجن دو ساختم که کد رو قبول نمیکنه راه خاصی داره؟ تو صفحه اول استو ردیم کد رو‌میزنم اما ارور میده.
و اینکه این اکانت پلاس واقعا نمیشه فعال کرد؟ ظاهرا رو جعبش زده یه سال پلاس اما من هیچ کدی داخل جعبه ندیدم

من این پک رو تهیه نکردم
ولی به احتمال زیاد ریجن اکانت شما ۲ اروپا و ریجن نک که داخل باندل هست ۳ ژاپنه ، به همین دلیله که ارور میده
تا جایی که من اطلاع روی باندل نک اکانت ۱ ساله پلاس وجود نداره - بازم بهتره دوستانی که تهیه کردن در این مورد نظر بدن

اقا یه سوال در مورد برق پی اس 4 واسم پیش اومد , ریجن 1 برقش دیدین که از این مدلا تیغی هست که مخصوص آمریکاس و به پیریز های ایران نمیخوره .

شما به نظرتون بهترین چیز و درست ترین راه حل چیه ؟ والا من یدونه از این تبدیلا معمولی که فقط اوکی کنه بره تو برق زدم بش و دیگه چیز خاصی نیست . حالا از اونجایی که امروز برق خونه یکی دوبار رفت این سوال واسم پیش اومد که خیالم راحت تر باشه , آیا نیاز هست از تبدیل خاصی استفاده کنم که جنسش خوب باشه یا نه

اقا یه سوال در مورد برق پی اس 4 واسم پیش اومد , ریجن 1 برقش دیدین که از این مدلا تیغی هست که مخصوص آمریکاس و به پیریز های ایران نمیخوره .

شما به نظرتون بهترین چیز و درست ترین راه حل چیه ؟ والا من یدونه از این تبدیلا معمولی که فقط اوکی کنه بره تو برق زدم بش و دیگه چیز خاصی نیست . حالا از اونجایی که امروز برق خونه یکی دوبار رفت این سوال واسم پیش اومد که خیالم راحت تر باشه , آیا نیاز هست از تبدیل خاصی استفاده کنم که جنسش خوب باشه یا نه

دوست عزیز مگه همه ی وسایل دیگه که سه شاخه هستن رو همین مدلی وصل نمی کنیم؟؟؟؟ اینم مثه هموناس!!! پلی 4 مولتی ولتاژ هستش خیالت راحت ...

زیاد حساس نباشد
اگر خدایی نکرده قرار باشه با رفتن برق اتفاقی رخ بده با تبدیل دوشاخه و محافظ برق هم نمیشه جلوگیری کرد
اما برای اینکه خیالتون از بابت نوسان برق و مرغوب بودن دوشاخه تبدیل راحت باشه بهتون universal adaptor مارک DAIYO رو پیشنهاد میکنم
قیمتش هم فکر نکنم بیشتر از ۲۵ تومن باشه
kalaimajid_180707-279873!1.bmp

همونطورکه دوستان گفتن 100% ریجن اکانت و ریجن بازیت یکی نیست
فکر نمیکنم روی پکی از Ps4 به مدت 1 سال پلاس قرار بدن !
اطمینان داری زده 1 سال پلاس ؟
یک trial چند روزه داره که نیاز به credit card داره .

D: میگفتی اون جای دوتا پرت HDMI رو نشون بده D: خیلی عالیه ×_× دوتا پرته hdmi به چه دردش میخوره من که نمیدونم D:
دستت درد نکنه D: خیلی عالی بود این یکی هم :)
باز هیشکی مثل اون دوستی که بهش گفته بودن بیار برت core i7 کنم نمیشه D: لول.

آقا یه سوال . شرمنده نمیدونستم باید اینجا بپرسم یا جای دیگه بنابر این اینجا پرسیدم
من یک پلاس یک ساله بگیرم بهتره یا اینکه یک PSN Card بگیرم بعد از اون براش Plus بگیرم ؟
امکانش هست اگه بخوام Plus بخرم سرم کلاه بره ؟ چیکار کنم سرم کلاه نره ؟
psn card فکر کنم ارزونتر در بیاد D:

اون پورت HDMI دوم رو کجاش می خوان جا بدن جا نداره پشت دستگاه دیگه ؟ =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or