هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود بر شما عزیزان . من حدودا 7-8 سالی از کنسول دور بودم و قصد خرید کنسولPS4 رو دارم اطلاعات زیادی ندارم و ازتون میخوام که راهنماییم کنید :)
- برای بازی با این کنسول باید حتما آنلاین بود ؟
- اگر بخوایم بازی ای مثل FIFA رو آنلاین بازی کنیم واسه هر بازی تقریبا چقد ترافیک اینترنت مصرف میشه ؟
- آیا Playstation Camera همون حکم Kinect رو داره ؟ اگر داره لازم نیس چیز اضافی ای برای بازی دستمون باشه ؟ مثلا دسته کنسول ؟
- برای آپدیت بازی های اورجینال حتما باید اکانت طلایی داشت ؟
- کپی خور کردن کنسول چه معایبی داره ؟
:)

آقا کد آنلاین بازیارو کجاش نوشته ؟
الان من یه کیلزون و اینفیموس دارم نمی دونم کد آنلاینش کجاست و چجوری وارد میکنن؟

اصلا کد آنلاین ندارن این بازی ها
عمده بازی های نسل جدید کد آنلاین ندارن و احتمال زیاد در آینده هم نخواهند داشت (البته Ubi جای خود داره)

سلام می خواستم ببینم من که می خوام 3 چهار ساعت روزی بتلفید بازی کنم و برای دانلود اپدیت ها و ... برای اینترنت ماهی چند گیگ بگیرم؟ حداقل هم با چه سرعتی می شه بتلفید و فیفا رو بازی کرد؟

دوستان یک سوال برام پیش اومده ممنون میشه صادقانه و بدون طرفداری بهم جواب بدین psn از لحاظ سرورهای بازی ضعیف تر از xbl هست؟ مثلا تو xbl پینگم تو کال اف 3خط باشه اما با همون کانکشن توی psn دو خط باشه ممکن هست؟ممنون

سلام می خواستم ببینم من که می خوام 3 چهار ساعت روزی بتلفید بازی کنم و برای دانلود اپدیت ها و ... برای اینترنت ماهی چند گیگ بگیرم؟ حداقل هم با چه سرعتی می شه بتلفید و فیفا رو بازی کرد؟
بهتر بود سوالت رو اینجا میپرسیدی

والا بستگی به سرور داره مثلا مصرف سرور 64 نفره بیشتر از 24 نفرست... میانگین مصرف حجم بتلفید 4 ساعتی 150مگ مصرف میکنه من که خودم روزی 4 5 ساعت بازی میکنم ماهی 10گیگ میگیرم تازه یه خرده هم اضاف میارم...با هر سرعتی هم میتونی بازی کنی سرعت مهم نیست پینگ مهم...که میتونی تو Speedtest.net پینگت رو با اروپا بگیری ببینی چنده...

با سلام

یکی از اقوام داره از کانادا میاد و میخوام بگم یه دسگاه برای بیاره ، منتها مشکل اینجاست که اول میرن آلمان یه هفته ای اونجا هستن و بعد میان ایران ، گمرک ایران برا من مشکلی نیست چه بخوان گیر بدن و چه نخوان من چون تو فرودگاه آشنا دارم ردشون میکنم ، سوالم در مورد قوانین گمرکی کشور آلمان هست که چون میخوان یه هفته آلمان بمونن ، آیا گمرک کشور آلمان به خاطر دستگاه ازشون هزینه ای میگیره ؟ و برای اینکه اون هزینه رو دور بزنن باید چیکار کنن ؟

درود بر شما عزیزان . من حدودا 7-8 سالی از کنسول دور بودم و قصد خرید کنسولPS4 رو دارم اطلاعات زیادی ندارم و ازتون میخوام که راهنماییم کنید :)
- برای بازی با این کنسول باید حتما آنلاین بود ؟
- اگر بخوایم بازی ای مثل FIFA رو آنلاین بازی کنیم واسه هر بازی تقریبا چقد ترافیک اینترنت مصرف میشه ؟
- آیا Playstation Camera همون حکم Kinect رو داره ؟ اگر داره لازم نیس چیز اضافی ای برای بازی دستمون باشه ؟ مثلا دسته کنسول ؟
- برای آپدیت بازی های اورجینال حتما باید اکانت طلایی داشت ؟
- کپی خور کردن کنسول چه معایبی داره ؟
:)
salam عزیز
- خیر اما بیشتر امکانات خوده دستگاه در صورت انلاین بودن در دسترس هست
- ترافیک خیلی نیست. بسته به بازی مربوطه از ساعتی 50 الا 140 مگ مصرف میکنه کم و بیش . دقیق نمیدونم fifa چقدر مصرف میکنه .
-متاسفانه kinect از این نظر از ps camera فعلا خیلی قوی تر هست. ps camera فعلا خریدش ارزش نداره . کاره خیلی خاصی انجام نمیده ....
-خیر ... اپدیت ها برای همه در دسترس هست.
-کپی خور اصلا نداره کنسولهای نسل جدید... اگر منتظره کپی خور هستی شاید 2 الا 3 سال اینده.

- - -ویرایش - - -

دوستان یک سوال برام پیش اومده ممنون میشه صادقانه و بدون طرفداری بهم جواب بدین psn از لحاظ سرورهای بازی ضعیف تر از xbl هست؟ مثلا تو xbl پینگم تو کال اف 3خط باشه اما با همون کانکشن توی psn دو خط باشه ممکن هست؟ممنون
طبیعتا باید یکی باشه. سرورهای هر بازی توسط کمپانی مربوطه اش تهیه میشه ....

ای کاش دوستان برای خرید PS4 نکاتی که باید بهشون توجه کرد که خرید خوب و مطمئنی داشته باشیم رو مثل این تاپیک که واسه PS3 زده شد رو هم میزدن.

الان من فردا میخوام برم PS4 بخرم به نظرتون چه چیزایی رو مد نظر قرار بدم تا خرید مطمئنی داشته باشم ؟ منظورم تاریخ دستگاه یا مشخصات و انیجور چیزاست که جلوی فروشنده کم نیاریم

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4

دوستان نوع سوكت شارژ دسته 5-pin هست؟
ميتونم سيم ديگه اى بهش وصل كنم؟ آخه خيلى كوتاهه! بعد برا شارژ چند ساعت كافيه؟ ميشه به چيز ديگه اى جز دستگاه برا شارژ وصل كرد؟

دوستان نوع سوكت شارژ دسته 5-pin هست؟
ميتونم سيم ديگه اى بهش وصل كنم؟ آخه خيلى كوتاهه! بعد برا شارژ چند ساعت كافيه؟ ميشه به چيز ديگه اى جز دستگاه برا شارژ وصل كرد؟
1-بله
2-بله
3-بستگی داره چقد باطری خالی شده باشه -بین 1 تا 3 ساعت
4-میشه اما ولتاژ خروجی خود دستگاه نرمالتر هست و عمر باطری بیشتر

سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم راست هست که می گن اگه پی اس ویتا رو به پی اس 4 وصل کنی می تونی با پی اس ویتا، پی اس 4 رو کنترل کنیم و بازی هارو با پی اس ویتا اجرا کنیم؟؟؟ منظورم این هست که به تلویزیون نگاه نکنیم و و بازی های پی اس 4 رو مثل بازی های پی اس ویتا اجرا کنیم و از نمایشگر پی اس ویتا استفاده کنیم، این جور چیزی ممکن هست؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or