آقا کد آنلاین بازیارو کجاش نوشته ؟
الان من یه کیلزون و اینفیموس دارم نمی دونم کد آنلاینش کجاست و چجوری وارد میکنن؟
بهتر بود سوالت رو اینجا میپرسیدیسلام می خواستم ببینم من که می خوام 3 چهار ساعت روزی بتلفید بازی کنم و برای دانلود اپدیت ها و ... برای اینترنت ماهی چند گیگ بگیرم؟ حداقل هم با چه سرعتی می شه بتلفید و فیفا رو بازی کرد؟
salam عزیزدرود بر شما عزیزان . من حدودا 7-8 سالی از کنسول دور بودم و قصد خرید کنسولPS4 رو دارم اطلاعات زیادی ندارم و ازتون میخوام که راهنماییم کنید
- برای بازی با این کنسول باید حتما آنلاین بود ؟
- اگر بخوایم بازی ای مثل FIFA رو آنلاین بازی کنیم واسه هر بازی تقریبا چقد ترافیک اینترنت مصرف میشه ؟
- آیا Playstation Camera همون حکم Kinect رو داره ؟ اگر داره لازم نیس چیز اضافی ای برای بازی دستمون باشه ؟ مثلا دسته کنسول ؟
- برای آپدیت بازی های اورجینال حتما باید اکانت طلایی داشت ؟
- کپی خور کردن کنسول چه معایبی داره ؟
طبیعتا باید یکی باشه. سرورهای هر بازی توسط کمپانی مربوطه اش تهیه میشه ....دوستان یک سوال برام پیش اومده ممنون میشه صادقانه و بدون طرفداری بهم جواب بدین psn از لحاظ سرورهای بازی ضعیف تر از xbl هست؟ مثلا تو xbl پینگم تو کال اف 3خط باشه اما با همون کانکشن توی psn دو خط باشه ممکن هست؟ممنون
بابک جان هرچی آزاد تر باشه برای تهویه بهتر هست !!اگه پست دستگاه باز باشه و سمت چپش بسته باشه خطر داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
1-بلهدوستان نوع سوكت شارژ دسته 5-pin هست؟
ميتونم سيم ديگه اى بهش وصل كنم؟ آخه خيلى كوتاهه! بعد برا شارژ چند ساعت كافيه؟ ميشه به چيز ديگه اى جز دستگاه برا شارژ وصل كرد؟