هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

برای من نزده دستگاهمو زیرو رو کردم نیست یه جا هم شنیدم میگن که ریجن 2 هارو تاریخ نزدن خواهشا راهنمایی کنین

دستگاهت رو تو دستت بگیر.حالا برعکسش کن.پشتش رو نیگا کن...اونجا که نوشت PS4,یه قسمت برچسب دار سیاه هست...خط آخر...

Send By Sony Xperia Z1

برای من نزده دستگاهمو زیرو رو کردم نیست یه جا هم شنیدم میگن که ریجن 2 هارو تاریخ نزدن خواهشا راهنمایی کنین

یک سری ریجن 2 ها که عمدتا برای بازار ژاپن بوده تاریخ نداره ، معنی و مفهومش اینه دستگاه جزو سری لانچ هست

Ps4 نیاز به ترانس نداره؟ با تبدیل دوشاخه مشکلی براش پیش نمیاد؟
ریجن توی انلاین بازی کردن اهمیت داره ؟ یعنی من الان اکانتم واسه usaس میتونم بازی ریجن 3 انلاین بزنم؟

Ps4 نیاز به ترانس نداره؟ با تبدیل دوشاخه مشکلی براش پیش نمیاد؟
ریجن توی انلاین بازی کردن اهمیت داره ؟ یعنی من الان اکانتم واسه usaس میتونم بازی ریجن 3 انلاین بزنم؟

نیاز به ترانس نداره ، با تبدیل مشکلی براش پیش نمیاد
ریجن توی بازی کردن آنلاین اهمیتی نداره ، می تونی با اکانت usa بازی ریجن 3 رو آنلاین بازی کنی ، اما برای خرید dlc باید ریجن اکانت و بازیت یکی باشه

ku-xlarge.jpg

دوستان راهي وجود نداره كه انلاين و افلاين شدن فرندهاي ليست مون به حالت پاپ اپ اون بالا نمايش داده بشه ؟!

دوستان راهي وجود نداره كه انلاين و افلاين شدن فرندهاي ليست مون به حالت پاپ اپ اون بالا نمايش داده بشه ؟!

دوست عزيز
پيرو اين كه در هر 3 كامنت يكي مربوط به ريجن كنسول ، اكانت و ... PS4 است لطفا" اين مورد را بخوانيد :|
ريجن كنسول هيچ گونه محدوديتي ايجاد نخواهد كرد جز براي اجراي برخي فيلم ها
در مورد بازي ، اكانت و يا غيره ريجن كنسول هيچ دخلي به موضوع ندارد ! محدويتي در كار نيست

همین بالا سرت نوشته ....بخدا هممون خسته شدیم از بست که گفتیم...:|

همین بالا سرت نوشته ....بخدا هممون خسته شدیم از بست که گفتیم...:|

شرمنده بازم میپرسم پس یعنی از نظر کیفیت و نحوه اجرای بازیها و کلا همه چیز ریجن ها هیچ گونه تفاوتی با هم ندارند ؟؟؟؟
ما خیالمون راحت باشه که ریجن ها همه یکی هستند و با هم فرقی ندارند ؟؟
فقط میخوام کاملا مطمئن شم
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or