هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان مراقب باشید یه وقت کنار PS4 کار زشتی , حرف بدی , فحشی چیزی نگید ! عصبانی بشه اینطوری میشه !!

ps4-being-exploded-with-a-rifle-640x352.jpg

دوستان مراقب باشید یه وقت کنار PS4 کار زشتی , حرف بدی , فحشی چیزی نگید ! عصبانی بشه اینطوری میشه !!

ps4-being-exploded-with-a-rifle-640x352.jpg
این همون صحنه ایه که با یه اسلحه 50 میلیمتری به ps4 شلیک شد ! کلا این گروه عجیب غریبن ! هر وسیله جدیدی که میاد میزارنش با استایپ میزننش فیلم میگیرن :D

این همون صحنه ایه که با یه اسلحه 50 میلیمتری به ps4 شلیک شد ! کلا این گروه عجیب غریبن ! هر وسیله جدیدی که میاد میزارنش با استایپ میزننش فیلم میگیرن :D

واقعاً چه آدمایه بیشعورین مریضین مگه...یا که پولتون از پارو بالا میره ؟ حتماً دیگه...یکی تو کشور ما آرزوش همچین چیزیه ...اونوقت یه خر پول تو یه کشور...
اما من از صمیم قلبم آرزو میکنم خدا لعنتشون کنه...همه بگید امین دوستان ^:)^:praying:
واقعاً الان حس میکنم به زندگیم لتمه خورده :( یا بهم تجاوز دسته جمعی کردن:((
جنگه آقا بریم از بازار سیاه روسیه اسلحه بخریم آماده حمله باشیم...:))

- - -ویرایش - - -

Knack دیگه مرد حسابی:d دلیل نمیشه چون عنوان انحصاری کنسول مورد علاقمونه بگیم خوب بودش که....واقعا رو مخه
بازیش(از یکی از بچه ها گرفتم کلا دو ساعت بازی کردیم Co-op و بعد گذاشتیم کنار)

حرفت متین میخواستم مطمئن بشم که داره نک رو میگه یا نه :دی

واقعاً چه آدمایه بیشعورین مریضین مگه...یا که پولتون از پارو بالا میره ؟ حتماً دیگه...یکی تو کشور ما آرزوش همچین چیزیه ...اونوقت یه خر پول تو یه کشور...
اما من از صمیم قلبم آرزو میکنم خدا لعنتشون کنه...همه بگید امین دوستان ^:)^:praying:
واقعاً الان حس میکنم به زندگیم لتمه خورده :( یا بهم تجاوز دسته جمعی کردن:((
جنگه آقا بریم از بازار سیاه روسیه اسلحه بخریم آماده حمله باشیم...:))

- - -ویرایش - - -

حرفت متین میخواستم مطمئن بشم که داره نک رو میگه یا نه :دی
شما اگه تو یوتیوب سرچ کرده باشید میفهمید که گروه های زیادی هستند که وسایل الکترونیکی زیادی رو تست میکنن ( تست مقاومت و ... ) هرچند این تست خیلی غیر منطقی بوده :|!

تا به حال با اسلحه به چیزی شلیک کردین؟ واقعا حس فوق العاده ای هستش:d (چه موجود زنده چه لوازم الکترونیکی که میترکن) یه بار امتحان کنین شاید دیگه اون بدبخت هارو اونقدر Judge نکنید:d (اینا که حالا خوبن اون Fat brat آمریکایی که همینجوری روز عرضه یه دونه PS4 خرید بعد زد کوبیدش به در و دیوار که بدتر از اینا بود! اینا حداقل اینکار رو in the name of science:d انجام دادن)

شما اگه تو یوتیوب سرچ کرده باشید میفهمید که گروه های زیادی هستند که وسایل الکترونیکی زیادی رو تست میکنن ( تست مقاومت و ... ) هرچند این تست خیلی غیر منطقی بوده :|!

دستتم درد نکنه ... یعنی من بوووووووقم دیگه... از بچه 5 سالم بپرسی بهت میگه یوتوب چیه...
بله اون گروها میان تست ضربه انجام میدن ببینن چقدر مقاومه...مثل گوشیا تبلتها و از این قبیل اما مگه ماشینه ضد گلوله میخوان تست کنن که با کالیبر 50 بیوفتن ب جونش که ببینن نفوذ میکنه یا نه...
خودتم داری میگی غیره منطقیه...اینا یه عده آدمن که میخوان خودی نشون بدن تو نت میخوان بروخ کشیده بشن...و شرم باد این افراد خدا از رو زمین محوشون کنه امیییییییییییییییین:praying:

من خودم به شخصه یه سری تست انجام دادم رو دستگاه و از نظر ضربه و اینا میتونم بگم مقاومه و هارد جوری بسته شده که در اثر تکون های نسبتا شدید هم بهش شوک وارد نشه ولی توصیه میکنم اگه میتونید روش SSD بندازید واقعا قدرت کنسول چند برابر میشه!!

من خودم به شخصه یه سری تست انجام دادم رو دستگاه و از نظر ضربه و اینا میتونم بگم مقاومه و هارد جوری بسته شده که در اثر تکون های نسبتا شدید هم بهش شوک وارد نشه ولی توصیه میکنم اگه میتونید روش SSD بندازید واقعا قدرت کنسول چند برابر میشه!!

ssd انداختی روش رفیق ؟ چی هستش ؟ چند گیگ ؟ چند خریدی ؟

آقا من دیگه میخوام ps4 بگیرم. میدونم فعلا زیرساخت گند زده به نت اما خوب تا حل شه سینگل میزنم! چن تا سوال دارم.
1 این مثل برادر بزرگش نسخه ریفر نداره؟
2 گیم فری و تخفیف برام مهمه (نه خیلی با این وضع نت) ریجن 1 خوبه برام؟
3 چه گیمی بگیرم ؟ ( من تو 2 - 3 روزی که کلا رفتم لایو مولتی ac3 بشدت بهم حال داد با cod:bops2 ) بعلاوه سینگل هم یه کوچولو برام مهمه
4 بازیای ps4 رو کرایه میدن؟ (بعضی بازیا فقط می خوام یه دور سینگلشو برم.)
5 cod:goats! و ولک فلگ تا چن ماه دیگه سرور مولتیشون هست.؟
6 ضعفاش نسبت به xone ? (ازکینکت که خوشم نمیاد چون خودم جدا ورزش می کنم)
7 من تا حالا 360 زدم. به ds4 و جای آنالوگاش عادت می کنم عایا؟
8 مبارکم باشه؟:d

آقا من دیگه میخوام ps4 بگیرم. میدونم فعلا زیرساخت گند زده به نت اما خوب تا حل شه سینگل میزنم! چن تا سوال دارم.
3 چه گیمی بگیرم ؟ ( من تو 2 - 3 روزی که کلا رفتم لایو مولتی ac3 بشدت بهم حال داد با cod:bops2 ) بعلاوه سینگل هم یه کوچولو برام مهمه
1) داره، یه برچسب هم روش هست که نوشته ریفر شده!
2) اون به اکانت بستگی داره و به خود دستگاه ربطی نداره! اکانت ریجن 1 بهتره براتون
3) مولتی که بهترین هاش BF4 و FIFA هستن. سینگل هم بهترین هاش AC IV و inFamous. (شخصا از مولتی AC IV خوشم نیومد)
4) بعضی جا ها هستن ولی خیلی کمن!
5) معلوم نیست ولی فکر کنم باشه فعلا.
6) ضعفی ندارد :دی
7) من خودمم از دسته PS3 حالم به هم می‌خورد ولی الان دارم با DS4 زندگی می‌کنم :دی
8) با اجازه بزرگ تر ها بله :دی

درود
قربان خبر دارى هارد SSD چنده كه ميفرمايى بندازيد.
فوقش بتونه كسى هارد هيبريدى 1 ترا بندازه. كه حدود 600 تومنه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

داره ریفر ...به برچسب اکتفا نکن...ایرانیهای خبیس هر کاری بگی ازشون برمیاد.
ریجن1 خواستی بخری فقط 2014 باشه این مهمه که حتماً 2014 باشه 100%.
هرچی دوست داری بگیر .
باید بگردی.
هستن حالا حالاها.
برتری هم داره تازه ضعف چیه :d.
100%.
به جمعمون خوش اومدی.
یا علی

دوستان گیم پد ps4 به نظرتون راحت خراب میشه ؟؟؟ متاسفانه از رو میز افتاد رو پارکت اصلا اعصابمو بهم ریخت ...دیگه پوله اینو ندارم بخرم :| ...کار باهاش میکنم مشکلی نداره الان میگم قطعی از توش نشکنه یا بعدا خودشو نشون نده ..........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or