Hodor
کاربر سایت
این همون صحنه ایه که با یه اسلحه 50 میلیمتری به ps4 شلیک شد ! کلا این گروه عجیب غریبن ! هر وسیله جدیدی که میاد میزارنش با استایپ میزننش فیلم میگیرندوستان مراقب باشید یه وقت کنار PS4 کار زشتی , حرف بدی , فحشی چیزی نگید ! عصبانی بشه اینطوری میشه !!
کدوم افتضاح ؟؟؟ :d
این همون صحنه ایه که با یه اسلحه 50 میلیمتری به ps4 شلیک شد ! کلا این گروه عجیب غریبن ! هر وسیله جدیدی که میاد میزارنش با استایپ میزننش فیلم میگیرن
Knack دیگه مرد حسابی:d دلیل نمیشه چون عنوان انحصاری کنسول مورد علاقمونه بگیم خوب بودش که....واقعا رو مخه
بازیش(از یکی از بچه ها گرفتم کلا دو ساعت بازی کردیم Co-op و بعد گذاشتیم کنار)
شما اگه تو یوتیوب سرچ کرده باشید میفهمید که گروه های زیادی هستند که وسایل الکترونیکی زیادی رو تست میکنن ( تست مقاومت و ... ) هرچند این تست خیلی غیر منطقی بوده !واقعاً چه آدمایه بیشعورین مریضین مگه...یا که پولتون از پارو بالا میره ؟ حتماً دیگه...یکی تو کشور ما آرزوش همچین چیزیه ...اونوقت یه خر پول تو یه کشور...
اما من از صمیم قلبم آرزو میکنم خدا لعنتشون کنه...همه بگید امین دوستان raying:
واقعاً الان حس میکنم به زندگیم لتمه خورده یا بهم تجاوز دسته جمعی کردن
جنگه آقا بریم از بازار سیاه روسیه اسلحه بخریم آماده حمله باشیم...
- - -ویرایش - - -
حرفت متین میخواستم مطمئن بشم که داره نک رو میگه یا نه
شما اگه تو یوتیوب سرچ کرده باشید میفهمید که گروه های زیادی هستند که وسایل الکترونیکی زیادی رو تست میکنن ( تست مقاومت و ... ) هرچند این تست خیلی غیر منطقی بوده !
من خودم به شخصه یه سری تست انجام دادم رو دستگاه و از نظر ضربه و اینا میتونم بگم مقاومه و هارد جوری بسته شده که در اثر تکون های نسبتا شدید هم بهش شوک وارد نشه ولی توصیه میکنم اگه میتونید روش SSD بندازید واقعا قدرت کنسول چند برابر میشه!!
1) داره، یه برچسب هم روش هست که نوشته ریفر شده!آقا من دیگه میخوام ps4 بگیرم. میدونم فعلا زیرساخت گند زده به نت اما خوب تا حل شه سینگل میزنم! چن تا سوال دارم.
1 این مثل برادر بزرگش نسخه ریفر نداره؟
2 گیم فری و تخفیف برام مهمه (نه خیلی با این وضع نت) ریجن 1 خوبه برام؟
3 چه گیمی بگیرم ؟ ( من تو 2 - 3 روزی که کلا رفتم لایو مولتی ac3 بشدت بهم حال داد با cod:bops2 ) بعلاوه سینگل هم یه کوچولو برام مهمه
4 بازیای ps4 رو کرایه میدن؟ (بعضی بازیا فقط می خوام یه دور سینگلشو برم.)
5 cod:goats! و ولک فلگ تا چن ماه دیگه سرور مولتیشون هست.؟
6 ضعفاش نسبت به xone ? (ازکینکت که خوشم نمیاد چون خودم جدا ورزش می کنم)
7 من تا حالا 360 زدم. به ds4 و جای آنالوگاش عادت می کنم عایا؟
8 مبارکم باشه؟:d
من خودم به شخصه یه سری تست انجام دادم رو دستگاه و از نظر ضربه و اینا میتونم بگم مقاومه و هارد جوری بسته شده که در اثر تکون های نسبتا شدید هم بهش شوک وارد نشه ولی توصیه میکنم اگه میتونید روش SSD بندازید واقعا قدرت کنسول چند برابر میشه!!
آقا من دیگه میخوام ps4 بگیرم. میدونم فعلا زیرساخت گند زده به نت اما خوب تا حل شه سینگل میزنم! چن تا سوال دارم.
1 این مثل برادر بزرگش نسخه ریفر نداره؟
2 گیم فری و تخفیف برام مهمه (نه خیلی با این وضع نت) ریجن 1 خوبه برام؟
3 چه گیمی بگیرم ؟ ( من تو 2 - 3 روزی که کلا رفتم لایو مولتی ac3 بشدت بهم حال داد با cod:bops2 ) بعلاوه سینگل هم یه کوچولو برام مهمه
4 بازیای ps4 رو کرایه میدن؟ (بعضی بازیا فقط می خوام یه دور سینگلشو برم.)
5 cod:goats! و ولک فلگ تا چن ماه دیگه سرور مولتیشون هست.؟
6 ضعفاش نسبت به xone ? (ازکینکت که خوشم نمیاد چون خودم جدا ورزش می کنم)
7 من تا حالا 360 زدم. به ds4 و جای آنالوگاش عادت می کنم عایا؟
8 مبارکم باشه؟:d