هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام. الان قیمت اکانت 1 ساله پلاس چنده؟ تا تابستون صبر کنم قیمت نمیره بالا؟
من ارزون ترین جا دیدم 160 بود البته US
ولی اگر اکانتت UK هست باید به 200 هزار تومن اینا فکر کنی

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
یه سوال
این اسپیکری که روی دسته هست فقط بعضی وقتا ازش صدا میاد میشه کاری کرد همزمان هم از تی وی هم دسته صدا پخش شد ؟

من ارزون ترین جا دیدم 160 بود البته US
ولی اگر اکانتت UK هست باید به 200 هزار تومن اینا فکر کنی

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
یه سوال
این اسپیکری که روی دسته هست فقط بعضی وقتا ازش صدا میاد میشه کاری کرد همزمان هم از تی وی هم دسته صدا پخش شد ؟

خییییییییر تا اونجایی که میدونم...اگرم بشه شارژ زود خالی میکنه.

Last edited by a moderator:
فروشگاه مطمئن اگر سراغ دارید معرفی کنید (در پی ام)، از یه فروشگاه اینترنتی معروف خریدم کلاه سرم گذاشت، بعدم گفت برو شکایت کن! حالا ماجرای کامل را تو اینترنت میذارم. واقعا بد مردمی هستیم ...

خییییییییر تا اونجایی که میدونم...اگرم بشه شارژ زود خالی میکنه...

- - -ویرایش - - -

2104 :)) که فکر نکنم تا 90 سال دیگه بیاد اما درست ننوشته بودی متوجه نشدم ...کمه اما تا 1 ماه 2 ماه دیگه میرسه :D

خییییییییر تا اونجایی که میدونم...اگرم بشه شارژ زود خالی میکنه...

- - -ویرایش - - -

2104 :)) که فکر نکنم تا 90 سال دیگه بیاد اما درست ننوشته بودی متوجه نشدم ...کمه اما تا 1 ماه 2 ماه دیگه میرسه :D
پس دوست عزیز این هدفونی که داره برا چی هست؟ یعنی همین طور بزاریم تو گوشمون ک یه روزی یه صدایی ازش بیاد ؟:d

فروشگاه مطمئن اگر سراغ دارید معرفی کنید (در پی ام)، از یه فروشگاه اینترنتی معروف خریدم کلاه سرم گذاشت، بعدم گفت برو شکایت کن! حالا ماجرای کامل را تو اینترنت میذارم. واقعا بد مردمی هستیم ...

نه دوست عزیز...سراغ ندارم...اما فقط برو از نزدیک ببین تست کنه بخر...بحثه 1 میلیونو 600 یا 800 تومنه پسر جون...اشتباهتو تکرار نکن.درس بگیر مردم بهترین استادن تو زندگی.:)

- - -ویرایش - - -

پس دوست عزیز این هدفونی که داره برا چی هست؟ یعنی همین طور بزاریم تو گوشمون ک یه روزی یه صدایی ازش بیاد ؟:d

آخه شما گفتی

اون اسمش جک 3.5 میلیمتری صداس...بله هدفون میخوره صدا بازی رو هم کامل پخش میکنه اما از Tv نه امتحان نکردم.
بزار امتحان میکنم اگه شد خبرشو میگم.
منظورت این بود که هم از هدفون صدا بیاد هم از TV دیگه ؟

نه دوست عزیز...سراغ ندارم...اما فقط برو از نزدیک ببین تست کنه بخر...بحثه 1 میلیونو 600 یا 800 تومنه پسر جون...اشتباهتو تکرار نکن.درس بگیر مردم بهترین استادن تو زندگی.:)

- - -ویرایش - - -

آخه شما گفتی

اون اسمش جک 3.5 میلیمتری صداس...بله هدفون میخوره صدا بازی رو هم کامل پخش میکنه اما از Tv نه امتحان نکردم.
بزار امتحان میکنم اگه شد خبرشو میگم.
منظورت این بود که هم از هدفون صدا بیاد هم از TV دیگه ؟
آره منظورم این بود حالا از تی وی صدا نیاد مهم نیست ولی از اسپیکر و هدفون کامل صدا بیاد

سلام کنسول ps4 من که ریجن 2 هست رو تاریخ تولید نداره یا من نمیبینم میشه یکی راهنمایی کنه بفهمم تاریخ تولیدش کی بوده؟؟؟؟؟

احتمالا کنسولت ریجن 2 مخصوص ژاپن هست . میگن این کنسولا تاریخ تولید روش نزده .

- - -ویرایش - - -

دوستان من تازه خریدم ps4 رو یه کد 10 دلاری روشه هرکاری میکنم reedeem نمیشه.چرا؟هنوز هم باطل نشده

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

باید کردیت کارت داشته باشی وگرنه نمیشه ازش استفاده کرد .

دوستان من تازه خریدم ps4 رو یه کد 10 دلاری روشه هرکاری میکنم reedeem نمیشه.چرا؟هنوز هم باطل نشده

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

اگه مطمئنی باطل نشده...پس چرا نمیشه ؟...متن ارورشو کامل بنویس

آره منظورم این بود حالا از تی وی صدا نیاد مهم نیست ولی از اسپیکر و هدفون کامل صدا بیاد

از اسپیکر دسته نمیشه صدا منوها و کل بازی رو گرفت.و اصلاً نمیشه وقتی رو هدفون میزاری صدارو از TV هم بگیری ...
اما هنوز تست نکردم... باشه فردا میگم کنسولم شیرازیه بهم سرایت کرده :))

Last edited by a moderator:
از speaker خوده ویتا نمیشه صدا رو کامل داد بیرون ...
فقط از طریقه هدفون میشه. باید ps رو نگه داری و بری توی اپشن مربوط و voice رو all بزاری.

بازی که آفلاین بتونی چند نفره بازی کنی چیا هست؟
COD Ghosts هم میشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or