هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یک عدد سؤال اساسی ؟
از این به بعد قراره رو کاور همه بازی های ریجن2 عربی نوشته شده باشه؟ :| اصلا حال نمیکنم با این مورد:|
البته بین چیزایی که دیدم AC و Knack و Infamous چنین وضعی داشتن ولی Thief خیر!
یا...این عربیی که نوشته شده،فقط مربوط به خاورمیانه ـست؟ :|

یک عدد سؤال اساسی ؟
از این به بعد قراره رو کاور همه بازی های ریجن2 عربی نوشته شده باشه؟ :| اصلا حال نمیکنم با این مورد:|
من ک فیفا 14 خریدم اینطور نبود

دوستان من 2 تا دسته دارم توی بازیا یکی از دسته ها موقع ویبره رفتن یه صدای ویر ویر میده ( :D) و کلا اعصابتو خورد میکنه در صورتی که اونیکی خیلی نرم هست و مشکل نداره ! دسته که مشکل داررو وقتی تکونش میدم انگار یچیزی توش تکون داره میخوره در صورتی که اون دسته درسته اینطور نیست ! قضیه چیه ؟ من جرئت ندارم دسترو باز کنم

یک عدد سؤال اساسی ؟
اونایی که عربی نوشته ریجن 2 مخصوص ksa و امارات و حوزه خلیج فارسه ، وگر نه بتل 4 من ریجن 2 هست و هیچ عربی هم ننوشته .

دوستانی که از پشت شهرداری کنسول خریدن آیا هنگام خرید کنسول بازی هم روی کنسول داده میشه یا جداگانه باید خرید؟
واقعا سوال داره؟:دی بازی رو باید جدا بخری! البته پکهایی اومدن که همراهشون بازی دارن که خوب به علت منصف بودن فروشنده ها بازی رو جدا بگیری ارزونتر در میاد

آخرین ویرایش:
سلام من چطور ميتونم اسكرين شاتي كه با دستگاه گرفتم روي facebook شير كنم ؟ نياز به قند شكن هست ؟ وقتي دكمه شير رو ميزينم چيكا كنم ؟
ممکنه قند شکن نیاز داشته باشی بله . اولش باید اکانت fb رو لینک کنی. برو توی گزینه profile و گزینه زیره عکس اوتار سمت راسی که captures هست رو بزن. یکی از عکسها رو انتخاب کنی و دستت رو روی share نگه دار . گزینه fb که انتخاب کنی خودش ازت میخواد اکانتها رو لینک کنی . اگر با اروره خاصی مواجه شدی احتمالا هیتلره ...

دوستان من 2 تا دسته دارم توی بازیا یکی از دسته ها موقع ویبره رفتن یه صدای ویر ویر میده ( :D) و کلا اعصابتو خورد میکنه در صورتی که اونیکی خیلی نرم هست و مشکل نداره ! دسته که مشکل داررو وقتی تکونش میدم انگار یچیزی توش تکون داره میخوره در صورتی که اون دسته درسته اینطور نیست ! قضیه چیه ؟ من جرئت ندارم دسترو باز کنم
D: احیانا دسته از دستت نیفتاده و یا ضربه ای نخورده ؟
تعمییرش خیلی نباید مشکل باشه ... ممکنه این صدای ویز مربوط به اون تیکه داخل دسته باشه که به بدنه برخورده میکنه هنگام لرزش ( حدس )
باز کردنش خیلی راحته . پیچهای پشت رو باز میکنی . از سمته هندلهای دسته فشار میدی باز میشه. یه بار دیگه فشار میدی کلا دسته باز میشه D: بعد ببین قسمتی که در اومده چی هست ...

از اساتید عزیز .... عاجزانه درخواست میشه که یکی از شما بزرگواران تمامی نکاتی که باید قبل از خرید در نظر گرفته بشه رو در یک تاپیک قرار بدن ...

- تا هم اینکه دوستان از سردرگمی هنکام خرید خارج بشن ...

- گول بیانات شیرین بعضی از فروشنده های محترم هنگام خرید کنسول رو نخورن

- از پرسیدن سوالات تکراری هم توی همین تاپیک که به کرات بهشون پاسخ داده شده جلوگیری بشه

- و هم به راحتی قابل دسترس باشه

مسایلی مثه همون پلوم آبی سونی ... گرفتن مهلت تست ... تاریخ تولید دستگاه ... محل قرار گیری تاریخ تولید دستگاه و و و ..... دیگه خودتون استادین
با عکس هم اگه باشه که نور علی نور هستش ...

باور کنید اطلاعات خودم ناقص هست و به پای عزیزان نمیرسه ... وگرنه از زدن تاپیک دریغ نمی کردم...

ممنون از همه ی بچه ها...

از اساتید عزیز .... عاجزانه درخواست میشه که یکی از شما بزرگواران تمامی نکاتی که باید قبل از خرید در نظر گرفته بشه رو در یک تاپیک قرار بدن ...

- تا هم اینکه دوستان از سردرگمی هنکام خرید خارج بشن ...

- گول بیانات شیرین بعضی از فروشنده های محترم هنگام خرید کنسول رو نخورن

- از پرسیدن سوالات تکراری هم توی همین تاپیک که به کرات بهشون پاسخ داده شده جلوگیری بشه

- و هم به راحتی قابل دسترس باشه

مسایلی مثه همون پلوم آبی سونی ... گرفتن مهلت تست ... تاریخ تولید دستگاه ... محل قرار گیری تاریخ تولید دستگاه و و و ..... دیگه خودتون استادین
با عکس هم اگه باشه که نور علی نور هستش ...

باور کنید اطلاعات خودم ناقص هست و به پای عزیزان نمیرسه ... وگرنه از زدن تاپیک دریغ نمی کردم...

ممنون از همه ی بچه ها...
http://forum.bazicenter.com/thread85856/
تاپیکش که هست
یه سری چیزا هم اپدیت کنه حله
حالا نمیدونم چرا کسی نمیره بخونه D:

http://forum.bazicenter.com/thread85856/
تاپیکش که هست
یه سری چیزا هم اپدیت کنه حله
حالا نمیدونم چرا کسی نمیره بخونه D:

مرسی دادا... آره اینو میدونم... اتفاقا اول گشتم تو تاپیکا چون چیزی ندیدم گفتم...خودمم خوندم بسیار استفاده بردم...
اما این بیشتر راجع به پلاس هست و امانت و ریجن...
بیشتر نکات قبل از خرید کنسپل مد نظرم هست...
مثه دقت ب چسب آبی پلمپ سونی یا مثلا خرید کنسول دسامبر و جدیدتر... یا اینکه گرفتن مهلت تست و اینا از فروشنده...

بیشتر اینجور نکاتا مدنظرم هست... بازم ممنون بابت اون تاپیک خیلی خوب...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or