هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بله میشه
اول update رو دانلود کن
http://dus01.ps4.update.playstation...b69bfb59b577a94dd3dd84e0bb27549/PS4UPDATE.PUP

1. روی USB یک فولدر بازی میکنی به اسمه PS4 و بعد داخلش یک فولدر دیگه به اسمه UPDATE و بعد نامه فایل دانلود شده هم اطمینان داشته باش که PS4UPDATE.PUP هست . بعدش کپی میکنی
2. دستگاه کامل خاموش میکنی . دستت رو روی power میگیری به مدت 7 ثانیه بعدش که دو بیپ داد ور میداری و دوباره دستت رو میزاری و از Safe boot بالا میاد.
3. وقتی از Safe mode اومد بالا یه گزینه هست update system software . اون رو که بزنی اپدیت میشه .
دوست عزیز منظور من آپدیت بازی ها هست نه آپدیت فریمور.

سلام به همه حس بازان بعد از گذشت چهار سال برگشتم پیشتون که در کنار شما عزیزان باشم.
فکر نکنم که بشه دوست عزیز چون آپدیت بازی مخصوص آیدی بازی شما رو فقط میده تشخیص میده و فقط باید با psn همون sen کانکت باشی که آپ بشه...در کل واسه امنیت بیشتر هست قطعی هم نداره و میتونی حتی رو حالت استند بای هم فریمرتو آپ کنی هم بازیتو خیلی راحت...
در آخر اینکه سال نو رو تبریک میگم به همه هر چند دیره ولی قضیه ماهی هستش​
:d

فقط میشه رو دو کونسول استفاده کرد یا میشه اضافه هم باشه
ماکسیمم 2 اکانت

میشه بگی ساب اکانت چیه کارش چیه واسه چی میسازنش
همونطور که بالا توضیح دادم بهتون همه اکانتها به جز primary میشه sub .
یعنی وقتی اکانت اولی رو میسازی و به عنوانه اکانت اصلی یا primary روی 4 فعال میکنی مابقی اکانتهایی که روی دستگاه ساخته میشه میشه زیر مجموعه . SUB یعنی زیر . Sub Account همون اصطلاح اکانت های زیر مجموعه اصلی هست. برای همین هم اکانت اصلی پلاس و محتوای خودش رو با SUB ها share یا به اشتراک میزاره .

میشه بگی ساب اکانت چیه کارش چیه واسه چی میسازنش

ساب اکانت استفاده یک اکانتSub که توسط همون اکانت اصلی Primary ساخته میشه اطلاعاتشو با فرمتهای مختلف رو حس3 و 4 داشت گویند:d
منظور از فرمتهای مختلف ترافیها هست.ترافیهای حس 3 با 4 فرمتاش فرق میکنه.
در حالت عادی میتونی فقط رو یک کنسولت اصلی باشه که همونطور دوست عزیزمون گفته Share میشن اما فرمتارو فقط کنسولهای ماله خودش میخونه... اگه اینطور نیست بگید که منم بدونم خب.بغیر از دوستان add friends ها.

آخرین ویرایش:
هدست اگه میخوای بگیری هدست مخصوصه PS رو بگیر محشره لینک میزارم ببینش واسه ps4 هم که ساپورته وآپشم اومده
PlayStation® Gold Wireless Headset | PS3™, PS4™, PS Vita Accessories - PlayStation®
این هدست فعلا قیمتش غیر منطقی بالاست یعنی هدست پالس الیت که از این 20 دلار گرون تره تو ایران خیلی ارزون تره. بعد من بیشتر منظورم روی هدست های دیگه بود اگه کسی استفاده میکنه از هدست یا اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنماییم کنید

دستگاه refer یه برچسبی چیزی روش میخوره ...
خیر . Ps4 اجازه ساپورت هارد اکسترنال و پخش media رو نمیده . فقط از روی دیسک میشه
میشه درباره بر کسب یه توضیحی بدین من میخوام از بوشهر بگیرم و فقط ریجن ۲
یعنی در آینده هم اجازه ساپورت ها رد اکسترنال رو نمیده این که خیلی مسخره اس

میشه درباره بر کسب یه توضیحی بدین من میخوام از بوشهر بگیرم و فقط ریجن ۲
یعنی در آینده هم اجازه ساپورت ها رد اکسترنال رو نمیده این که خیلی مسخره اس
در مورده ایران اطلاعی ندارم متاسفانه . اون برچسب کندش خیلی سخت نیست اما شاید بشه . قشنگ من توی استرالیا چندتا refer دیدم پشته جعبه برچسب خورده بود .
در اینده داده میشه ! اما معلوم نیست کی ... فعلا قرار اپدیت بعدی اجازه کپی کردن capture ها داده بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or