هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

SheldonAmy.jpg

اگه یه آواتار PSN با اکانت مستر بگیریم میشه برای اکانتای دیگه هم ازش استفاده کرد؟
فعلا که قابلیت تعوضیه اواتار و خرید اوتاره خریداری شده از طریقه 4 ممکن نیست. پس خیر ... تا این امکان اضافه بشه بعد مشخص میشه.

فعلا که قابلیت تعوضیه اواتار و خرید اوتاره خریداری شده از طریقه 4 ممکن نیست. پس خیر ... تا این امکان اضافه بشه بعد مشخص میشه.
نمیخوام بخرم، میخوام از sony rewards بگیرم ولی اکانت خودم ریجن 2 هست ولی نیاز به اکانت آمریکا داره که اکانت مسترم برای آمریکاست
راهی نداره؟
ممنون

نمیخوام بخرم، میخوام از sony rewards بگیرم ولی اکانت خودم ریجن 2 هست ولی نیاز به اکانت آمریکا داره که اکانت مسترم برای آمریکاست
راهی نداره؟
ممنون
اواتار رو نميشه شير كرد حداقل توي PS3 كه نميشد اينجا هم فكر نكنم بشه.

راهی نداره؟
ممنون
مهم نیست. میتونی با اکانت ریجن 2 بگیری.
باید با Ps3 اواتارهای premium رو انتخاب کنی .
در مورده share شدنش هم فکر نمیکنم اوتارها شیر بشه. توی FAQ زده بود Applications - plus > حرفی از واتار نبود.

مهم نیست. میتونی با اکانت ریجن 2 بگیری.
باید با Ps3 اواتارهای premium رو انتخاب کنی .
در مورده share شدنش هم فکر نمیکنم اوتارها شیر بشه. توی FAQ زده بود Applications - plus > حرفی از واتار نبود.
نمیشه
از خود سایتش که میخوام بگیرم و آدرس و zip code و این چیزا میخواد که وارد میکنم آخرش میگه نشد (اطلاعاتشو از اینترنت در میارم که ایراد نگیره ولی بازم آخرش میگه نشد و دلیلی هم نمیگه)
اکانتمم میام لینک کنم که شاید بشه ولی میگه sony rewards فعلا برای آمریکاست

سلام . دوستان ممنون میشم یه راهنمایی بدید .

من تازه پی اس 4 خریدم , میخوام بدونم میشه موزیک هایی که دوست دارم رو از طریق usb بریزم رو کنسول بعد مثلا تو منوی فیفا 14 ازشون استفاده کنم ؟ خیلی موزیکا منو فیفا رو مخم هستن :ی
اگه میشه بگید چجوری لطفا

دمتون گرم ...

راستی من تعجب میکنم میبینم خیلی از افراد میگن کنسولشون خیلی صدا میده , والا مال من کمترین صدایی نداره . البته شاید به خاطر بازی هست , من فعلا فقط فیفا بازی کردم . ( کنسولم هم ساخت 2014 هست )

سلام . دوستان ممنون میشم یه راهنمایی بدید .

من تازه پی اس 4 خریدم , میخوام بدونم میشه موزیک هایی که دوست دارم رو از طریق usb بریزم رو کنسول بعد مثلا تو منوی فیفا 14 ازشون استفاده کنم ؟ خیلی موزیکا منو فیفا رو مخم هستن :ی
اگه میشه بگید چجوری لطفا

دمتون گرم ...

راستی من تعجب میکنم میبینم خیلی از افراد میگن کنسولشون خیلی صدا میده , والا مال من کمترین صدایی نداره . البته شاید به خاطر بازی هست , من فعلا فقط فیفا بازی کردم . ( کنسولم هم ساخت 2014 هست )
نه نمیشه

نمیشه
از خود سایتش که میخوام بگیرم و آدرس و zip code و این چیزا میخواد که وارد میکنم آخرش میگه نشد (اطلاعاتشو از اینترنت در میارم که ایراد نگیره ولی بازم آخرش میگه نشد و دلیلی هم نمیگه)
اکانتمم میام لینک کنم که شاید بشه ولی میگه sony rewards فعلا برای آمریکاست
Sony Rewards ؟ مگه point و کارت داری ؟
Sony Rewards باید کلی خرید اینا کنی ازشون تا یه سری پوینت بده بتونی چیزی بگیری . تا جایی که میدونم نیاز به اطلاعات و membership و کارت اینا داره ....

عجیبه که نمیشه . یادمه تو پی اس 3 موزیک میزاشتم با یو اس بی ، رو هارد نصب میشد بعد تو بازی مثلا Wwe ازش استفاده میکردم یا فیفا . تو ایکس باکس هم که با rip دی وی دی میشد اینکارو انجام داد :|

خدا کنه با آپدیت های بعدی اوکی کنن این آپشن رو .

Sony Rewards ؟ مگه point و کارت داری ؟
Sony Rewards باید کلی خرید اینا کنی ازشون تا یه سری پوینت بده بتونی چیزی بگیری . تا جایی که میدونم نیاز به اطلاعات و membership و کارت اینا داره ....
نه ولی یه سری یه بازی spiderman تحت وب گذاشته بود، همین که بازی میکردی 50 تا و share میکردی 200 تا دیگه پوینت میداد، آواتار هم 49 پوینت بیشتر نیست
یه سری کُد هم برای بعضی از فیلمها هست که میشه چند بار ازشون استفاده کرد و اختصاصی نیست، بگردی تو اینترنت پیدا میشه (البته چون از این قضیه سوء استفاده کردن برای همین تعداد کُدی که میتونی وارد کنی محدود شده به 3 تا، فقط نفهمیدم این 3 تا برای 1 ماه هست یا 1 روز، هر کی یه چیزی میگه :d)

عجیبه که نمیشه . یادمه تو پی اس 3 موزیک میزاشتم با یو اس بی ، رو هارد نصب میشد بعد تو بازی مثلا Wwe ازش استفاده میکردم یا فیفا . تو ایکس باکس هم که با rip دی وی دی میشد اینکارو انجام داد :|

خدا کنه با آپدیت های بعدی اوکی کنن این آپشن رو .

طبیعتا فعلا این مورد چیزها نیست به دلایله امنیتی و کلا بسته بودن محیط OS . به مرور زمان که برنامه نویسها امکاناته جدید رو به 4 اضافه میکنن احتمالا در اینده اجازه همچین کاری هم میدن ...
البته فعلا که معلوم نیست کی همچین اپشنی رو بزارن.
فعلا تو اپدیت بعدی قراره اجازه بدن فیلم و عکسهای capture شده رو منتقل کنیم D:
کلا کنسولها بعد از زمان عرضه یه چیزی در حدوده 8 ماه طول داره تا به حدی نسبتا کاملی برسن ( از نظره OS )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or