هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان.خسته نباشید
لطفا اگه میشه یک سایت خوب برای خرید اینترنتی ps4 بهم معرفی کنید.
بعد یک سوال دیگه داشتم اینکه دوستانی که ریجن 1 داشتن بگن ایا مشکلاتی که از این ریجن گفتن رو توی کنسولشون مشاهده کردن؟
ممنون

داداش تا بعد از تعطیلات صبر کن همین فروشگاه بازی سنتر خودمون میاره...

طبق آماری ک من از دوستان شنیدم مثل اینکه ۲، ۳ نفر خرابی کنسول نصیبشون شده... واقعا صبر میخواد برا غمشون.‌‌..

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

بچه ها هنوز که هنوز تو باتلفیلد از بازی میپره بیرون .. اههه .. آخه یعنی چی ...
سلام دوست عزیز منم همین مشکلو داشتم ولی با ریستارت کردن ماموریت درست شد،مثلا اونجاکه با روس ها درگیر میشی و سد رو باید خراب کنی برا من از اونجا میپرید بیرون همون ماموریتو از اول شروع کردم دیگه نپرید بیرون

سلام دوست عزیز منم همین مشکلو داشتم ولی با ریستارت کردن ماموریت درست شد،مثلا اونجاکه با روس ها درگیر میشی و سد رو باید خراب کنی برا من از اونجا میپرید بیرون همون ماموریتو از اول شروع کردم دیگه نپرید بیرون
فک نمیکنم منظورشون سینگل باشه. مولتیپلیر همش میپره بیرون که مال من و خیلیای دیگه همینجوریه

نه داداش من مولتی پلیر رو میگم که هر 15 دقیقه بازی میکنیم یهو دیس کانکت میشه .. اعصاب نزاشته واسمون .. فیفا و بتل جفتشون اینطوریه انگار .. فیفا هم باز اینطوری شده .. ... سیگنل منظورم نیس ..
--

ببخشید من میخوام از جایی بخرم که بدجور میندازن همین دوستم xbox 360 خرید سر یه هفته سوخت رفت گفتن مال چین هست ربطی به ما نداره ! کلا میندازن زیاد

خواستم بدونم که اگه :

1- دستگاه پلمپ اصلی آبی سونی باشه

2- جلوت تست کنه

3- 24 ساعت مهلت تست تست بده

مشکلی نداره ؟ 24 ساعت کافیه ؟

سلام نه اصلا کافی نیس حداقل یک هفته بگیر

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان.خسته نباشید
لطفا اگه میشه یک سایت خوب برای خرید اینترنتی ps4 بهم معرفی کنید.
بعد یک سوال دیگه داشتم اینکه دوستانی که ریجن 1 داشتن بگن ایا مشکلاتی که از این ریجن گفتن رو توی کنسولشون مشاهده کردن؟
ممنون
سلام برای خرید اینترنتی از www.dcinpc.com خرید کن بله دستگاه خود من رجیون 1 بود و خراب بود دیسکو میداد بیرون رفتم دادم رجیون 2 گرفتم

بچه ها کسی میدونه چه هدستی واسه ps4 خوبه؟ پالس . گلد یا هدست دیگه ای؟ من خیلی وقته در گیرشم کسی راهنماییم کنه ممنون میشم

بچه ها کسی میدونه چه هدستی واسه ps4 خوبه؟ پالس . گلد یا هدست دیگه ای؟ من خیلی وقته در گیرشم کسی راهنماییم کنه ممنون میشم

بهترین چیز تا الان Pulse Elite Edition هستش،گلد هم خوبه،مخصوصا از لحاظ ظاهری،ولی از نظر فنی به هیچ وجه به پالس الایت نمیرسه.............

من یه کابل 1.5 متری html چینی گرفتم برای ps4 که به tv وصل کنم ولی نمی دونم کیفیتش خوبه یا نه. چطور می تونم مطمئن باشم که کیفیت کابل خوبه.
کابل هم 10 تومن گرفتم.

بهترین چیز تا الان Pulse Elite Edition هستش،گلد هم خوبه،مخصوصا از لحاظ ظاهری،ولی از نظر فنی به هیچ وجه به پالس الایت نمیرسه.............
اخه من review های پالس رو خوندم خیلیا نوشته بودن به یه سال نکشیده بعضی جاهای پلاستیکش میشکنه و غیر قابل استفاده میشه. گفتم اگه کسی اینجا از این هدست یا هدست دیگه ای روی ps4 استفاده کرده نظرشو بدونم.

من یه کابل 1.5 متری hdmi چینی گرفتم برای ps4 که به tv وصل کنم ولی نمی دونم کیفیتش خوبه یا نه. چطور می تونم مطمئن باشم که کیفیت کابل خوبه.
کابل هم 10 تومن گرفتم.

حتما hdmi رو درست کن

کابلو بزن تصویر رو با کابل سونی مقایسه کن
به همین خوشمزگی!!!

اخه من review های پالس رو خوندم خیلیا نوشته بودن به یه سال نکشیده بعضی جاهای پلاستیکش میشکنه و غیر قابل استفاده میشه. گفتم اگه کسی اینجا از این هدست یا هدست دیگه ای روی ps4 استفاده کرده نظرشو بدونم.

تا جایی که میتونی از کابل خود دستگاه که در کارتون هست استفاده کن ! فقط !!!!!
کابل خود سونی ورژن 1.5 هست ! و این کابل در آینده ورژن 2 رو هم ساپورت خواهد کرد ! شنیدم که استفاده از کابل غیر از کابلی که در کارتون وجود داره باعث بروز مشکلات شده ! حتما از کابلی که در پک کارتون هست استفاده کنید ! به هر حال سونی بی خود ا ین کابل رو نگذاشته!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or