هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

با اجازه طرفدارهای دوآتیشه پلی 4 ، اینجانب در حدود 4 سال که ایکس باکس 360 دارم و بازی میکنم میخواستم نظرتون رو در مورد XBOX ONE و Playstation 4 بدونم ؟؟؟ ( وجدانن بدون تعصب نظر بدین )
وجدانا من بدون تعصب میگم چون من اصلا تا قبل با پی سی بازی می کردم اکس باکس 360 تاحالا داشتم پلی 2 هم تا خالا داشتم ولی به نظرم من در حال حاضر پلی 4 یه چیز دیگست.
علت:
کیفیت بازی هاش که براش منتشر میشه خیلی بهتره
بازی هایی که رایگان میکنه خیلی بهتره(البته هنوز زوده بازی خب رایگان کنه)
البته به نظر من اکس باگس تو طراحی منو و ... اینا بهتر عمل کرده ولی این ملاک شاخصی نیست
در ضمن پلی 4 قیمت کمتری داره
و... که در زهن من نمی گنجه

- - -ویرایش - - -

تاریخ تولید دستگاه را روی جعبه هم نوشته شده یا فقط روی دستگاه نوشته؟ (یعنی بدون اینکه جعبه باز بشه میشه فهمید تاریخ تولید کی هست؟
فقط روی دستگاه نوشته و وقتی فروشنده جعبه کنسول را باز کرد شما برو پشت دستگاه رو ببین اگر هم متوجه نشدی میخوای یه عکس از کنسول خودم بت بدم

لطفا از چیزی که اطلاع ندارید پست کسی رو نقل قول نکنید
دوست عزیز رو جعبه قسمت پایین ریجن دستگاه رو نوشته
تولیدشم پشتش نوشته
در ضمن Ashkan king چقدر تو وصله شایعه می چسبونی به بچه ها :d

آقا خوب تاریخ تولید کنسول رو نه روی جعبه نوشته نه زیر کنسول.............
من چیکار کنم؟!
شایعه تولید میکنن دیگه.........

یع سایتی بود الان دقیق یادم نیست،PSdev یه همیچین چیزی بود،سریال ساخت و ماه های تولید رو داشت،میرفتی تطبیق میدادی و میفهمیدی کنسولت توچه ماهی تولید شده............

آقا خوب تاریخ تولید کنسول رو نه روی جعبه نوشته نه زیر کنسول.............
من چیکار کنم؟!
شایعه تولید میکنن دیگه.........

یع سایتی بود الان دقیق یادم نیست،PSdev یه همیچین چیزی بود،سریال ساخت و ماه های تولید رو داشت،میرفتی تطبیق میدادی و میفهمیدی کنسولت توچه ماهی تولید شده............
آره درسته ولی بچه ها اون لحظه که میخوان بخرن یه راه سریع تر باید بشون معرفی کنی... اینم حرفیه

یه سوال ///
دیروز یکی از دوستان اینجا گفت که برقشون رفت و دستگاش مشکل پیدا کرده بود ... آیا برق بره واسه همه اینجوری میشه و هارد خراب میشه ؟؟؟؟
حتی که کنسول محافظ داشته باشه ؟؟؟
خیلی خطریه که اینطوری ..........

یه سوال ///
دیروز یکی از دوستان اینجا گفت که برقشون رفت و دستگاش مشکل پیدا کرده بود ... آیا برق بره واسه همه اینجوری میشه و هارد خراب میشه ؟؟؟؟
انقدر حساسیت به خرج نده رفیق مگه برق چقدر میره در سال؟
بعدش محافظ داشته باشی خیلی احتمالش کم میشه در کل اگه هم خراب بشه قسمت بوده که تو پلی 4 بازی نکنی :d سونی با تیپت حال نمی کنه :d(شوخی)

انقدر حساسیت به خرج نده رفیق مگه برق چقدر میره در سال؟
بعدش محافظ داشته باشی خیلی احتمالش کم میشه در کل اگه هم خراب بشه قسمت بوده که تو پلی 4 بازی نکنی :d سونی با تیپت حال نمی کنه :d(شوخی)

دادا میدونی بخدا آدم میترسه بهش فکر میکنه :دی من از دیروز تا الان هی توهم میزنم الان برق میره .. محافظ که وصله ولی آخه حوضله دردوسرو آدم نداره ...
راس میگی والا آدم نباید دیگه وسواسم داشته باشه :دی

یه سوال ///
اصولا نباید صدمه ای به هارد بزنه . اگر هم بزنه و قسمتی از دیتای هارد corrupt بشه دستگاه میره توی recovery mode توی safe mode و اون بخش رو بازیازی و پاک میکنه تا کلا خراب نشه ...
درصدش کمه به کله هارد صدمه بزنه واقعا ...

اصولا نباید صدمه ای به هارد بزنه . اگر هم بزنه و قسمتی از دیتای هارد corrupt بشه دستگاه میره توی recovery mode توی safe mode و اون بخش رو بازیازی و پاک میکنه تا کلا خراب نشه ...
درصدش کمه به کله هارد صدمه بزنه واقعا ...

پس این دوستمون بنده خدا خیلی بد شانس بود اگه هاردش مشکل پیدا کرده باشه کلا .....
بهترین کار به نظرم همون محافظ هست .. تا مشکلی بخواد پیش بیاد حداقل یه مقدار جلوگیری کنه ازش ...

پس این دوستمون بنده خدا خیلی بد شانس بود اگه هاردش مشکل پیدا کرده باشه کلا .....
بهترین کار به نظرم همون محافظ هست .. تا مشکلی بخواد پیش بیاد حداقل یه مقدار جلوگیری کنه ازش ...

واقعا خیلی بدشانس بود :| بنده خدا..

سلام دوستان
DLC چی هست؟ DLC یعنی بازی را به جای اینکه بصورت بلوری بخریم دانلود کنیم؟
بعد هم اینکه دیدم بعضی از دوستان در مورد مشکل با DLC مطالبی گفتن، برای اینکه مشکلی با DLC نباشد برای خرید 1- دستگاه 2- اکانت 3- بازی چه نکاتی را باید رعایت کرد؟

سلام دوستان
بعد هم اینکه دیدم بعضی از دوستان در مورد مشکل با DLC مطالبی گفتن، برای اینکه مشکلی با DLC نباشد برای خرید 1- دستگاه 2- اکانت 3- بازی چه نکاتی را باید رعایت کرد؟

تا اون جایی که من میدونم DLCهمون ارتقا دادن بازی است مثلا با دانلود دی ال سی مرخله جدید صلاح جدید و... به بازی اضافه میشه(هر بازی چیزی تغیر میکنه)
و برای این که مشکلی نداشته باشی باید رجین بازی و دستگاه یکی باشه تا مشکلی پیش نیاد(دقیق یادم نمیاد ولی فکر کنم اینا دوتا okباشه مشکلی پیش نمیاد)

سلام دوستان

یعنی محتوای دانلودی که همونطور که دوستمون گفتن میتونه مرحله باشه تا حتی یه لوگویه ساده . بعضیاشون مجانین بعضیا هم پولی .
1.ریجن دستگاه تاثیری نداره 2. بسته به بازیایی که تو بازار ما موجوده ( هردو ریجن 1 و 2 هستند ) شما میری یه کارت مثلا 20دلاری امارات{ریجن2} میخری و بعد چیزی که میخوای رو دانلد میکنی 3. مثل 360 یا پی اس 3 کپیخور نیستش که لازم باشه نکات امنیتی رو رعایت کرد . بازیو میذارید تو درایو و کیفشو میبرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or