ors
کاربر سایت
قبل نوامبر. us.playstation.comتولید کدوم ماه ها بود که مشکل دار بود ؟!
بعد من از کجا باید مشخصات بدم و ثبت نام کنم کلا ؟!
قبل نوامبر. us.playstation.comتولید کدوم ماه ها بود که مشکل دار بود ؟!
بعد من از کجا باید مشخصات بدم و ثبت نام کنم کلا ؟!
رفیق منم همین مشکلو با فیفا دارم حدود یک هفتستشما بزار بازیت برسه.. بعد اکانتتو شارژ کن خیلی راحت میشه خرید. ولی اونایی که پرمیوم دارن از همه dlc هاش راضی نیستن.
- - -ویرایش - - -
اقا این فیفا دوباره همون جوری شد هر چی بازی میکنیم دقیقه 50 تا 80 میپره بیرون. پرت هارو که باز کردم یه روز درست شد کلی خوشحال شدیم دوباره اینجوری شده.. کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟ بعد جالبش اینه که بتلفیلد هم همینجوری شده 10-15 دقیقه که بازی میکنم میچره بیرون مینویسه lost connection with the session . فقط من اینجوریم؟ کسی راه حلی بلد نیست؟
اینو که میدونم کدوم ریجن واسه کجاست اما دلیل قیمت بالا بودن و قیمت پایین بودنشو میخوام بدونم و اینکه چرا ملت دنبال ریجن یک راه افتادن ، هی واسه من ریجن یکه واسه فلانی ریجن دو....نه عزیز من این حرفا چیه ریجن یک مال امریکا و کاناداس ریجن دو هم اروپا و خاور میانه ریچن 3 هم شرق اسیا
اینو که میدونم کدوم ریجن واسه کجاست اما دلیل قیمت بالا بودن و قیمت پایین بودنشو میخوام بدونم و اینکه چرا ملت دنبال ریجن یک راه افتادن ، هی واسه من ریجن یکه واسه فلانی ریجن دو....
خدا خیرت بده حداقل میدونم فقط مال من نیست. 5-6 بارم با این مثلا کارشناساشون صحبت کردم فقط میندازن گردن isp جواب درس حسابی نمیدن. بدبختیش اینجاس که بتل هم اینجوری شده... گند زده این ea)xرفیق منم همین مشکلو با فیفا دارم حدود یک هفتست
یکی از علتا اینکه ریجن 1 مال امریکاست و بیشتر بچه ها اکانت پی اس ان شون مال امریکا درست کردناینم بد سواله واسه من!!!
کلا هدف خرید بازیه گرون تر (بنا بر ریجن) چیه؟؟؟
اصن چه توجیهی داره؟
اقا این تاریخ تولید دستگاهرو کجاش میزنه؟؟؟
پشت دستگاه!
حالا پشت دستگاه دیگه خودت باید بدونی کدوم ورش میشه
کی گفته پشت دستگاه تاریخ تولید کنسول رو میزنه؟!
چرا شایعه میپراکنی؟!
لطفا از چیزی که اطلاع ندارید پست کسی رو نقل قول نکنیدفک کنم زیر دستگاه بزنه !