هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شما بزار بازیت برسه.. بعد اکانتتو شارژ کن خیلی راحت میشه خرید. ولی اونایی که پرمیوم دارن از همه dlc هاش راضی نیستن.

- - -ویرایش - - -

اقا این فیفا دوباره همون جوری شد هر چی بازی میکنیم دقیقه 50 تا 80 میپره بیرون. پرت هارو که باز کردم یه روز درست شد کلی خوشحال شدیم دوباره اینجوری شده.. کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟ بعد جالبش اینه که بتلفیلد هم همینجوری شده 10-15 دقیقه که بازی میکنم میچره بیرون مینویسه lost connection with the session . فقط من اینجوریم؟ کسی راه حلی بلد نیست؟
رفیق منم همین مشکلو با فیفا دارم حدود یک هفتست

نه عزیز من این حرفا چیه ریجن یک مال امریکا و کاناداس ریجن دو هم اروپا و خاور میانه ریچن 3 هم شرق اسیا
اینو که میدونم کدوم ریجن واسه کجاست اما دلیل قیمت بالا بودن و قیمت پایین بودنشو میخوام بدونم و اینکه چرا ملت دنبال ریجن یک راه افتادن ، هی واسه من ریجن یکه واسه فلانی ریجن دو....

اینو که میدونم کدوم ریجن واسه کجاست اما دلیل قیمت بالا بودن و قیمت پایین بودنشو میخوام بدونم و اینکه چرا ملت دنبال ریجن یک راه افتادن ، هی واسه من ریجن یکه واسه فلانی ریجن دو....

اینم بد سواله واسه من!!!
کلا هدف خرید بازیه گرون تر (بنا بر ریجن) چیه؟؟؟
اصن چه توجیهی داره؟

رفیق منم همین مشکلو با فیفا دارم حدود یک هفتست
خدا خیرت بده حداقل میدونم فقط مال من نیست. 5-6 بارم با این مثلا کارشناساشون صحبت کردم فقط میندازن گردن isp جواب درس حسابی نمیدن. بدبختیش اینجاس که بتل هم اینجوری شده... گند زده این ea)x

با اجازه طرفدارهای دوآتیشه پلی 4 ، اینجانب در حدود 4 سال که ایکس باکس 360 دارم و بازی میکنم میخواستم نظرتون رو در مورد XBOX ONE و Playstation 4 بدونم ؟؟؟ ( وجدانن بدون تعصب نظر بدین )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or