هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ممنون بابت پاسخ.

پیش از این ریجن 2 بود بازی و اکانت روی UK ساخته بودم واسه تست در اون حالت هم اجازه دانلود رایگان DLC ها رو نمیداد.

این عکس از بازی و اکانت از توی بازی و Store هم عکس میگیرم میگذارم.

توی Tab مدیا سونی شناخته بازی هایی که اجرا شده ولی BF4 نیست. جایی نباید Activate کرد قابلیت پرمیوم رو؟

توسطه عکس دومی که من میبینم شما dlc رو نخریدی
فقط اکانت پلاس داری
اکانت پلاس فقط برای اجازه دادن انلاین بازی کردن شما و چندتا مزیت دیگه هست نه دانلود dlc ها به صورت مجانی
DLC های بازی BF4 و Premium این بازی رایگان نیست
برای دانلود dlc ها شاید باید psn کارت بخرید مثلا مبلغ 50 دلاری و توی اکانتتون شارج کنید و بعد نسخه premium رو از store خرید کنید . پس از نصبش میتونید همه dlc ها رو دانلود کنی یا به صورت تک تک dlc ها رو بخرید.

- - -ویرایش - - -

مرسی دوست عزیز
میشه اموزش باز کردنشو بذاری ؟
این قسمت خوده sony با عکش اموزشش رو داده . خیلی سخت نیست
همین رو دنبال کنی https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5107/~/upgrade-ps4-hdd

میتونی ویدیوهاش هم سرچ کنی توی utube .

توسطه عکس دومی که من میبینم شما dlc رو نخریدی
فقط اکانت پلاس داری
اکانت پلاس فقط برای اجازه دادن انلاین بازی کردن شما و چندتا مزیت دیگه هست نه دانلود dlc ها به صورت مجانی
DLC های بازی BF4 و Premium این بازی رایگان نیست
برای دانلود dlc ها شاید باید psn کارت بخرید مثلا مبلغ 50 دلاری و توی اکانتتون شارج کنید و بعد نسخه premium رو از store خرید کنید . پس از نصبش میتونید همه dlc ها رو دانلود کنی یا به صورت تک تک dlc ها رو بخرید.

- - -ویرایش - - -

این قسمت خوده sony با عکش اموزشش رو داده . خیلی سخت نیست
همین رو دنبال کنی https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5107/~/upgrade-ps4-hdd

میتونی ویدیوهاش هم سرچ کنی توی utube .

یه بابایی توی چت میگفت راحت این پک ها رو گرفته Region ALL هم بود بازیش...(رایگان)
ما هم هر چی ور میریم دان نمیکرد شاخ دراوردیم دیگه...
حق با شماست. اون بابا گمراهمون کرده...
عجب وضعی شده...

ممنون از پاسخت.

20ت کردیم تو پاچه فروشنده بیخود. سوزش گرفتم.

سلام دوستان
چند تا سوال دارم.
اول اینکه چرا رجین 2 گرانتر است؟ صرفا به خاطر خرابی های رجین 1 هست یا دلیل دیگری هم دارد؟
دوم اینکه اگر دستگاه رجین 2 باشد می شود اکانت PSN Plus رجین 1 (آمریکا) استفاده کرد؟
سوم هم اینکه، اگر بازی (نه دستگاه) رجین 2 باشد و اکانت رجین 1 باشد می شود آنلاین بازی کرد؟

ممنون میشم اگر پاسخ بدید.

سلام عزیز شرمنده بابت جواب دیر.
اولش بزار روشن کنیم که :
کابلهای دستگاه رو حواست باشه همه ok باشه . بد نیست یه بار همه رو چک کنی
حتی شده کابلها رو در بیار دستگاه رو ببر با یه پریز دیگه امتحان کن و دوباره هم روشه safe mode رو امتحان کن ببین جواب میده یا نه .
در ضمن حواست باشه safe mode رو درست بری ! همونطوری که رامتین گفت ×_× ( hunter lord)

اگر این روشه safe mode کار نمیکنه .... و به نظر میرسه مشکل چیزه دیگه است.
( چون اصولا وقتی hard کلا corrupt میشه کنسول باید از recovery بالا بیاد و هارد رو درست یا فرمت کنه )

به نظر میرسه هارد مشکلی براش پیش اومده باشه ...
یا مشکلی سخت افزاری براش پیش اومده یا بلایی سر هارد اومده .

میتونی دستگاه رو باز کنی هارد رو در بیاری جا بزنی یا اصلا یک هارد دیگه بزاری روش ببینی چی میشه. این نهایت راه روشی هست که فعلا میتونم بهت بگم ....
اگر هارد اضافه نداری :
هارد رو در بیار . دستگاه رو روشن کن ببین بالا بیاد نه . اگر همه چیز ok بود و safe mode اومد که هیچی . دوباره هارد رو بزار باید درست بشه
اگر نشد که دستگاه ممکنه مشکل پیدا کرده باشه + اگر دوباره هارد رو گزاشتی و مشکل تکرار شده ظاهرا هارد مشکلی پیدا کرده . بزار توی Pc چیزی format کاملش کن ببین حل میشه یا نه اگر نشد یکی جدید بخر.

Region all همون Region 1 هست واقعا !
احتمالا ریجن اکانتت 1 نیست برای همین اجازه نصب dlc و Premium که خریدی رو نمیده .

اگر اکانتت us هست :

خب اگر نشون میده پولی هست یعنی هنوز نخریدی DLC رو ! اگر هم خریدی اما پولی نشون میده ممکنه یک گزینهoption داشته باشه بزنی یکیش زده free . اگر نه وقتی بازی رو میخری یک ایمیل به عنوانه رسید برات فرستاده میشه این رو به sony در اشتراک بزار و در تماس باش که حل بشه. اگر premium بخری یک راست همه dlc ها رو میتونی دانلود کنی اما Premium باید نصب شده باشه روی بازی ( وقتی توی بازی میره پایین امره Bf4 هم زده premium در صورتی که نصب شده )

ریجن مهم نیست .
فقط 3 دکمه تایید دایره هست
هرچقدر جدیدتر بهتر . نوامبر به بعد...

داداش یه سوال داشتم راجب این دی ال سی و پرمیوم .. ظهر نوشتم تو تایپک باتلفیلد 4 .. دوستان عزیز لطف کردن سوال منو حذف کردن نمیدونم چرا !!! اینجا میپرسم
دادا میشه بگی الان این پرمیوم رو چجوری میشه خرید ؟؟ از کجا ؟؟؟ چون من باتلفیلد ریجین 1 سفارش دادم واسم بیارن و میخوام مولتی بازی کنم واسه همین میخواستم بدونم اگه پرمیوم نباشیم باید چیکار کرد ؟؟
بعد اینکه این دی ال سی ها کجا هس که دانلود کنیم ؟؟ دادا ممنون میشم بگی ...

داداش یه سوال داشتم راجب این دی ال سی و پرمیوم .. ظهر نوشتم تو تایپک باتلفیلد 4 .. دوستان عزیز لطف کردن سوال منو حذف کردن نمیدونم چرا !!! اینجا میپرسم
دادا میشه بگی الان این پرمیوم رو چجوری میشه خرید ؟؟ از کجا ؟؟؟ چون من باتلفیلد ریجین 1 سفارش دادم واسم بیارن و میخوام مولتی بازی کنم واسه همین میخواستم بدونم اگه پرمیوم نباشیم باید چیکار کرد ؟؟
بعد اینکه این دی ال سی ها کجا هس که دانلود کنیم ؟؟ دادا ممنون میشم بگی ...
شما بزار بازیت برسه.. بعد اکانتتو شارژ کن خیلی راحت میشه خرید. ولی اونایی که پرمیوم دارن از همه dlc هاش راضی نیستن.

- - -ویرایش - - -

اقا این فیفا دوباره همون جوری شد هر چی بازی میکنیم دقیقه 50 تا 80 میپره بیرون. پرت هارو که باز کردم یه روز درست شد کلی خوشحال شدیم دوباره اینجوری شده.. کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟ بعد جالبش اینه که بتلفیلد هم همینجوری شده 10-15 دقیقه که بازی میکنم میچره بیرون مینویسه lost connection with the session . فقط من اینجوریم؟ کسی راه حلی بلد نیست؟

آخرین ویرایش:
دوستان درسته که میگن قسمت های خشن از بازی های ریجن 2 حذف میشه ؟ دلیل اینکه ریجن 1 همه پسنده هم همینه؟ فرق بین ریجن 1 و ریجن 3 در چیه؟

شما بزار بازیت برسه.. بعد اکانتتو شارژ کن خیلی راحت میشه خرید. ولی اونایی که پرمیوم دارن از همه dlc هاش راضی نیستن.

- - -ویرایش - - -

اقا این فیفا دوباره همون جوری شد هر چی بازی میکنیم دقیقه 50 تا 80 میپره بیرون. پرت هارو که باز کردم یه روز درست شد کلی خوشحال شدیم دوباره اینجوری شده.. کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟ بعد جالبش اینه که بتلفیلد هم همینجوری شده 10-15 دقیقه که بازی میکنم میچره بیرون مینویسه lost connection with the session . فقط من اینجوریم؟ کسی راه حلی بلد نیست؟

دادا منم کال بازی میکردم اینطوری میشد امروز و دیروز .... مشکل کلیه فک نکنم دست ما باشه ... احتماال از نت ایرانه ...

دوستان درسته که میگن قسمت های خشن از بازی های ریجن 2 حذف میشه ؟ دلیل اینکه ریجن 1 همه پسنده هم همینه؟ فرق بین ریجن 1 و ریجن 3 در چیه؟
نه عزیز من این حرفا چیه ریجن یک مال امریکا و کاناداس ریجن دو هم اروپا و خاور میانه ریچن 3 هم شرق اسیا

- - -ویرایش - - -

دادا منم کال بازی میکردم اینطوری میشد امروز و دیروز .... مشکل کلیه فک نکنم دست ما باشه ... احتماال از نت ایرانه ...
برا شما فقط کال اینجوری میشه؟ فیفا و بتل چی؟ راستی از چه شرکتی اینترنت میگیری؟

سلام دوستان
چند تا سوال دارم.
اول اینکه چرا رجین 2 گرانتر است؟ صرفا به خاطر خرابی های رجین 1 هست یا دلیل دیگری هم دارد؟
دوم اینکه اگر دستگاه رجین 2 باشد می شود اکانت PSN Plus رجین 1 (آمریکا) استفاده کرد؟
سوم هم اینکه، اگر بازی (نه دستگاه) رجین 2 باشد و اکانت رجین 1 باشد می شود آنلاین بازی کرد؟

ممنون میشم اگر پاسخ بدید.
ریجن دستگاه اصلا مهم نیست توی اجرای بازیا و انلاین .
فقط برای dlc باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه.

اگر همیشه اینطور میشه بیشتر مشکله نت هست . من مشکلی اصلا نداشتم تا حالا. :)

اگر همیشه اینطور میشه بیشتر مشکله نت هست . من مشکلی اصلا نداشتم تا حالا. :)[/QUOTE]
همیشه از هفته ی پیش قبلش مشکلی نبود! فک کنم جمعا حد اقل 4 ساعت پای تلفن با شاتل بودم میگن مشکل از طرف ما نیست. چون اصلا لگ ندارم احتمالا درست هم میگن. شما هیچ راهی سراغ نداری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or