دوست عزیز من
نمیتونم برم safe mode
سریع خاموش میشه به 1 ثانیه هم نمیرسه چیکار کنم ؟
من همین کاربر ezr4eel هستم
سریع خاموش میشه نمیتونم برم تو حالت safe boot چیکارکنم به یک ثانیه هم نمیرسه ؟!!!!
من همون کاربر ez4eel هستم
سلام عزیز شرمنده بابت جواب دیر.
اولش بزار روشن کنیم که :
کابلهای دستگاه رو حواست باشه همه ok باشه . بد نیست یه بار همه رو چک کنی
حتی شده کابلها رو در بیار دستگاه رو ببر با یه پریز دیگه امتحان کن و دوباره هم روشه safe mode رو امتحان کن ببین جواب میده یا نه .
در ضمن حواست باشه safe mode رو درست بری ! همونطوری که رامتین گفت ×_× ( hunter lord)
اگر این روشه safe mode کار نمیکنه .... و به نظر میرسه مشکل چیزه دیگه است.
( چون اصولا وقتی hard کلا corrupt میشه کنسول باید از recovery بالا بیاد و هارد رو درست یا فرمت کنه )
به نظر میرسه هارد مشکلی براش پیش اومده باشه ...
یا مشکلی سخت افزاری براش پیش اومده یا بلایی سر هارد اومده .
میتونی دستگاه رو باز کنی هارد رو در بیاری جا بزنی یا اصلا یک هارد دیگه بزاری روش ببینی چی میشه. این نهایت راه روشی هست که فعلا میتونم بهت بگم ....
اگر هارد اضافه نداری :
هارد رو در بیار . دستگاه رو روشن کن ببین بالا بیاد نه . اگر همه چیز ok بود و safe mode اومد که هیچی . دوباره هارد رو بزار باید درست بشه
اگر نشد که دستگاه ممکنه مشکل پیدا کرده باشه + اگر دوباره هارد رو گزاشتی و مشکل تکرار شده ظاهرا هارد مشکلی پیدا کرده . بزار توی Pc چیزی format کاملش کن ببین حل میشه یا نه اگر نشد یکی جدید بخر.
دوستان BF4 من Region ALL هست.
چرا نمیتونم DLC ها رو دانلود کنم چه از توی Store که میرم پولیه همچنان.
از توی بازی Premium هم که میرم میگه Premium نیستی هر پک رو که انتخاب میکنم.
China Rising و ... رو پولشو از طریق CreditCard یا Code میخواد محاسبه و بگیره...
من رفتم بازیمو با R-ALL عوض کردم 20ت سر دیسک پیاده شدم که این DLC ها رو راحت بگیرم بازم نمیتونم بگیرم.
یکی نیست مشکل رو بدونه کجاست؟
اکانتم US هست+شارژ شده.
چرا بقیه میتونن دانلود کنن؟
Region all همون Region 1 هست واقعا !
احتمالا ریجن اکانتت 1 نیست برای همین اجازه نصب dlc و Premium که خریدی رو نمیده .
اگر اکانتت us هست :
خب اگر نشون میده پولی هست یعنی هنوز نخریدی DLC رو ! اگر هم خریدی اما پولی نشون میده ممکنه یک گزینهoption داشته باشه بزنی یکیش زده free . اگر نه وقتی بازی رو میخری یک ایمیل به عنوانه رسید برات فرستاده میشه این رو به sony در اشتراک بزار و در تماس باش که حل بشه. اگر premium بخری یک راست همه dlc ها رو میتونی دانلود کنی اما Premium باید نصب شده باشه روی بازی ( وقتی توی بازی میره پایین امره Bf4 هم زده premium در صورتی که نصب شده )
سلام
میخوام PS4 بگیرم,تاریخ ساخت کنسول از چه ماهی به بعد باشه بهتره؟؟
کدوم ریجن بهتره؟؟
ریجن مهم نیست .
فقط 3 دکمه تایید دایره هست
هرچقدر جدیدتر بهتر . نوامبر به بعد...