هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

2 - 3 روز پیش گرفتم ! مشکلی نداشت الان تو میام وارد بازی Killzone شم آرم GG میاد و دستگاه خاموش میکنه !
سونی هم گند زده با این کنسول زدنش ما مال هر کی رو دیدیم مشکل داشت .

یک سال ضمانت داره ( البته اگه قبول کنن این فروشنده های ... ) اگر درست نشد باید تعویضش کنم
بایه بازی دیگه هم امتحان کن ولی اگه نشد همین فردا بردار ببر نشونش بده. اگه گفت برات میفرستیم دوبی تعویض کنن و از این حرفا هم قبول نکن بگو یا عوضش کن یا درستش کن

بایه بازی دیگه هم امتحان کن ولی اگه نشد همین فردا بردار ببر نشونش بده. اگه گفت برات میفرستیم دوبی تعویض کنن و از این حرفا هم قبول نکن بگو یا عوضش کن یا درستش کن

الان دیسک کیلزون رو با دستمال پاک کردم گزاشتم این دفعه اجرا شد ! دیسک کثیف هم نبود نگاه انداختم با این حال یه دستمال کشیدم داخل دستگاه گذاشتم این دفعه درست شد .
پشت دیسک مثل DVD صاف نیست پشتش یه حالتی داره این عادیه ؟ من قبلا Blueray PS3 دیده بودم این شکلی نبود .
حالا باید باز امتحان کنم اگر دوباره خاموش کرد میبرم فردا پس میدم . ممنون

الان دیسک کیلزون رو با دستمال پاک کردم گزاشتم این دفعه اجرا شد ! دیسک کثیف هم نبود نگاه انداختم با این حال یه دستمال کشیدم داخل دستگاه گذاشتم این دفعه درست شد .
پشت دیسک مثل DVD صاف نیست پشتش یه حالتی داره این عادیه ؟ من قبلا Blueray PS3 دیده بودم این شکلی نبود .
حالا باید باز امتحان کنم اگر دوباره خاموش کرد میبرم فردا پس میدم . ممنون

ديسك هاي بلوري همين شكلين انكار روش اب ريخته ! من يه كاريو ميگم بكن اگه درست نشد ببر عوض كنه ! اول از همه اخرين اپديت رو نصب کن بعد يبار تست كن! اگه نشد تمام كابلارو از كنسول در بيار دكمه پاور رو نگه دار تا برق داخلش تخليه بشه ( بازي تو كنسول نباشه) دوباره وصل كن و تست كن !از لحاظ پريز و برق كنسول هم يه تغييراتي بده! ولي به طور كلي اگه عوض ميكنه و بامبول در نمياره عوض كن چون ممكنه بعدا دچار مشكل بشه موفق باشي

آخرین ویرایش:
من میخوام ps4 بخرم موقع خریدن به چیز خاصی نباید دقت کنم؟
جواب سوالهای مشابه رو همیشه میتونی توی چند صحفه اخری بخونی پیدا کنی
یک تاپیک سوالات متداول و مهم هست.

2 - 3 روز پیش گرفتم ! مشکلی نداشت الان تو میام وارد بازی Killzone شم آرم GG میاد و دستگاه خاموش میکنه !
سونی هم گند زده با این کنسول زدنش ما مال هر کی رو دیدیم مشکل داشت .

یک سال ضمانت داره ( البته اگه قبول کنن این فروشنده های ... ) اگر درست نشد باید تعویضش کنم
من مشکلی نداشتم تا الان
اگر ادامه داشت رامتین ببر دستگاه رو عوض کن
مشکل اینکه همینطوری یهو خاموش میشه هم قبلا گزارش شده بود ... احتمال داره دستگاه مشکلی داشته باشه ...
به علاوه
اینکه دستگاه خاموش میشه چند علت داره
یکیش مشکلات hard drive میتونه باشه .... میتونی rebuild databse کنی یا هارد رو در بیاری دوباره جا بزنی و کلا کنسول رو restore کنی . احتمال داره کمک کنه
یکی دیگش هم که اینکه چک کن کابلها همه تو باشه و پریز اینا مشکلی نداشته باشه.... میتونه تاثر داشته باشه
بازی دیگه هم امتحان کن
مشکل از دیسک نباید باشه چون بازی از روی هارد اجرا میشه و دیسک فقط دفعه اول چک میشه ....
اگر مشکل ادامه داشت 100% عوض کن.

آرمان الان دارم بازی میکنم مشکلی نیست ! ولی از یه طرف با این که دستگاه رو یک سال ضمانت دادن که مشکلی داشت پس میگیرن ولی به این فروشنده های ایران اعتمادی نیست اگر مشکل داشته باشه باید سریع پس بدم تا منو فراموش نکرده :d

دیسک Killzone پشتش فقط چند تا جای انگشت بود ! دستگاه دوبار خاموش کرد روی آرم GG توی بازی دفعه سوم دیسک رو تمیز کردم 5 دقیقه دستگاه رو خاموش گذاشتم و این دفعه بدون مشکل اجرا شد .
نیم ساعتی هم بازی کردم مشکلی نداشت . امیدوارم فقط مشکلش نرم افزاری بوده باشه .

جالب این جاست دستگاه من از نظر حرارتی و صدا خیلی کم صداست و هیچ مشکلی نداشت امروز یک هو این جور شد :d

آخرین ویرایش:
دادا من منظورم این بود این تنظیمات رو باید کجا انجام داد .. خوب تو مودم انجام بدم تو کنسول چه تغییراتی باید انجام بدم ؟؟؟
داش اگه لطف کنی بگی ممنون میشم
اون فارسی نیس آخه عزیز
تو کنسول تنطیمات نتوورک رو دستی وارد میکنی یه ایپی دلخواه مثلا 192.168.1.3 میزنی بعد پرت هارو روی اون ip باز میکنی

سلام

دوستان بازی که ریجن ۱ یا ۲ باشه روی دستگاه ریجن ۳ هم اجرا میشه؟ جز حالت آنلاین و تخفیفات تفاوت دیگه ای ریجن ها ندارند؟

بله رجین بازی اصلا مهم نیست و شما راحت میتونی بازی کنی ..منتها برای DLC و اینجور چیزا باید رجین بازی با رجین اکانتت یکی باشه!

بله رجین بازی اصلا مهم نیست و شما راحت میتونی بازی کنی ..منتها برای DLC و اینجور چیزا باید رجین بازی با رجین اکانتت یکی باشه!

من راستش دارم یه ریجن ۳ با یه دسته اضافی میخرم ۱۶۴۰ ۱ ماه کارکرده. بنظرتون قیمت مناسبیه؟

آرمان الان دارم بازی میکنم مشکلی نیست ! ولی از یه طرف با این که دستگاه رو یک سال ضمانت دادن که مشکلی داشت پس میگیرن ولی به این فروشنده های ایران اعتمادی نیست اگر مشکل داشته باشه باید سریع پس بدم تا منو فراموش نکرده :d

دیسک Killzone پشتش فقط چند تا جای انگشت بود ! دستگاه دوبار خاموش کرد روی آرم GG توی بازی دفعه سوم دیسک رو تمیز کردم 5 دقیقه دستگاه رو خاموش گذاشتم و این دفعه بدون مشکل اجرا شد .
نیم ساعتی هم بازی کردم مشکلی نداشت . امیدوارم فقط مشکلش نرم افزاری بوده باشه .

جالب این جاست دستگاه من از نظر حرارتی و صدا خیلی کم صداست و هیچ مشکلی نداشت امروز یک هو این جور شد :d
ok
اما بازم میگم بازی از روی دیسک اجرا نمیشه پس همچین مشکلی اصلا نباید به Bluray مربوط باشه !
اما اگه دیگه ایجوری نشد که هیچی اگر شد 100% عوض کن دستگاه رو !
از نظر حرارتی اما اگر مشکل داشته باشه چراغ قرمز باید بده .
مسعله خاموش شدن میتونه سخت افزاری و نرم افزاری باشه .... ( بدون ربط به دیسک و مشکل گرمایی ) بیشتر یا میتونه مشکل منبع تغذیه باشه و یا مشکلات hard drive . از 1 ثانیه HDD کنسول درست عمل نکنه کلا پروسه به هم میریزه و دستگاه خاموش میشه. پس احتمال داره باگه نرم افزاری باشه . اما باین حال امیدوارم مشکلی دیگه اینطوری پیش نیاد.
Cheers

دوستان مشکل آدرس پستی و چطور میشه حل کرد :| نگید کریو که نه دانگل دارم و نه لپ تاپ :|
هر کشور انتخاب کردی از روی google map راحت میتونی یه ادرس بگیری دیگه ! یه شهر سرچ کن یه جا رو انتخاب کن راست کلیک بزن Whats Here بعد ادرس رو سمت چپ صفحه نشون میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or