soheilkitty
کاربر سایت
اگه یه اموزش تصویری کامل یا یه typic برا اموزش بسازین خیلی خوب میشه منکه هر چی تو setting مودم ام گشتم گزینه به اسم upnp ندیدم و این روش dmz روی بازی انلاین ویتا ام جواب میده ؟ متل killzone
والا ما تا اونجایی که بلد بودیم خواستیم کمکی کرده باشیم نخواستیم اطلاعات غلط بدیم. البته همه ی مودما dmz ندارن مثلا مودم قبلی خودم نداشت. من با پشتینانی شاتل هم که صحبت کردم گفتن dmz خطرناکه همون پورت فوروارد کنید اگه شما این صفحه "Lost connection to the session": A self-help and router set-up guide - Answer HQ رو هم بخونید dmz رو به عنوان اخرین راه حل نوشتهعزیز من خودم شغلم تو همین زمینس چرا اطلاعات غلط میدین؟ شما آیپی ps4 رو میدی و پورتا روی 4 باز میشن! ps4 هم چون سیستم عامل ناشناسی داره نمیشه روش ویروس نوشت! اصلا کدوم دیوانه ای پول میده dev kit بخره که ویروس بنویسه؟
dmz فقط رو یه آیپی تاثیر داره!
dmz فقط پورتارو باز میکنه ربطی به سرعت نداره
فرقی نمیکنه! یه آیپی یونیک بده به کنسول dmz هم رو همون آیپی تنظیم کن!
اگه یادتون باشه تو فیفا 13 یه عکس بالا مینداخت که نشون میداد natـت در چه وضعیتیه! من بعد این کار اون عکسه برام سبز بود! هیچ وقت هم حتی نارنجی نشد!
نه هر کنسولی پورتای خودش رو لازم داره! http://help.ea.com/en/article/what-online-ports-should-i-open-for-fifa-14/
- - -ویرایش - - -
در ضمن حتما UPNP رو فعال کنید تو روتر
از پورت فوروارد استفاده کناگه یه اموزش تصویری کامل یا یه typic برا اموزش بسازین خیلی خوب میشه منکه هر چی تو setting مودم ام گشتم گزینه به اسم dmz ندیدم
ریجن دستگاه تاثیری توی اینکه به کجا وصل بشی یا نشی نداره برای بازیهای انلاین. معمولا خوده بازی به نزدیکترین host و یا server وصل میشه و یا مثل BF خودش Server Browser و region select داره.دوستان اگه رجین دستگاهمون 1 باشه چون الان همه xo ها رجین هستند ما باید به سرورهای امریکا وصل بشیم یا اینکه به اروپا هم میتونیم وصل بشیم؟
اگه به امریکا فقط بشه وصل بشیم اون موقع باید پینگمون رو فقط با امریکا بسنجیم
برای 360 هم این کار جواب میده؟
Port Forwarding Guides for PS4 شما از اینجا مدل مودمت رو پیدا کن قدم به قدم توضیح دادهاقا كلا از كجا بايد پورتارو باز كنيم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Port Forwarding Guides for PS4 شما از اینجا مدل مودمت رو پیدا کن قدم به قدم توضیح داده
داداش مگه چند تا مودم داری؟ Port Forwarding Guides for PS4 اینجا کامل توضیح دادهالان دقیقا این پورتا رو باید کجا وارد کنم ؟؟؟؟ تو اون مودمی که باهاش کنسول وصله ؟؟؟
بعد تو کنسول چه تغییراتی باید انجام شه ؟؟؟
یکی کامل توضیح میده بی زحمت
فک کنم دستگات مشکل داره کی خریدی؟دوستان الان PS4 رو روشن کردم موقع وارد شدن به بازی دستگاه خاموش میشه ! کسی می دونه مشکل چیه 2 بار این مشکل پیش اومده کاری میشه کرد یا دستگاه مشکل داره و باید پس داده بشه .
داداش مگه چند تا مودم داری؟ Port Forwarding Guides for PS4 اینجا کامل توضیح داده
فک کنم دستگات مشکل داره کی خریدی؟