هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من هنوز ps4 نگرفتم یه سوالی که برام پیش اومده اینه که کیفیتش در چه حد هست نسبت به ps3 مثلا مثل فیلم dvdrip با 1080p بلوری اختلاف کیفیت یا چجوری شما که دارین استفاده میکنین ؟؟؟؟

آنالوگ دسته فابریکم سالمه ولی اون یکی دسته ای که خریدم آنالوگش داره خراب میشه.وسطش سوراخ شده.الان سلفون روش کشیدم که بدتر نشه.چرا اینطوری میشه؟

آنالوگ دسته فابریکم سالمه ولی اون یکی دسته ای که خریدم آنالوگش داره خراب میشه.وسطش سوراخ شده.الان سلفون روش کشیدم که بدتر نشه.چرا اینطوری میشه؟
مال منم همینه روکش انالوگش پاره شده. کنسول به این خوبی دسته به این اشغالی.

تو تهران فراوانی بازی های ریجن 1 بیشترــه یا ریجن 2 ؟

واسه DLC می پرسم .
نوی همه ریجن ها گیر میاد ولی دسته دوم بخوای معمولا ریجن 2 گیرت میاد

- - -ویرایش - - -

من هنوز ps4 نگرفتم یه سوالی که برام پیش اومده اینه که کیفیتش در چه حد هست نسبت به ps3 مثلا مثل فیلم dvdrip با 1080p بلوری اختلاف کیفیت یا چجوری شما که دارین استفاده میکنین ؟؟؟؟
آره فرقش واقعا احساس میشه . مخصوصا من توی tomb raider و assassin's creed فرقشونو فهمیدم به خصوص tomb raider البته در صورتی که روی نسل قبل بازیشون کرده باشی . گرافیکشون از PC هم بالاتره تست کردم با آخرین تنطیمات گرافیکی

سلام
سوالی داشتم در مورد DUALSHOCK4
چه قدر باید به USB وصل باشه تا کاملا شارژ بشه؟؟؟؟؟
من چند ساعت که به USB وصل می کنم و بعدش بدون سیم بازی می کنم شارژ کنترولر زود تموم میشه,یعنی مثل DUALSHOCK 3 نیست و شارژش زودتر تموم میشه برا من.
مشکل برا منه یا 4 اینطوریه؟؟؟؟
برا شماها چه قد شارژ نگه می داره؟؟؟؟؟؟
امیدوارم مشکل از مال من نباشه
ممنون
میخوای بدونی دسته کامل شارژ شده یا نه دکمه playstation رو یکی دو ثانیه نگه دار، تو صفحه ای که میاد سمت راست پایین یه شکل باتری هست (مثل همونی که تو PS3 بود)

[QUOTE=Snake Solid;3144495]سلام
سوالی داشتم در مورد DUALSHOCK4
چه قدر باید به USB وصل باشه تا کاملا شارژ بشه؟؟؟؟؟
من چند ساعت که به USB وصل می کنم و بعدش بدون سیم بازی می کنم شارژ کنترولر زود تموم میشه,یعنی مثل DUALSHOCK 3 نیست و شارژش زودتر تموم میشه برا من.
مشکل برا منه یا 4 اینطوریه؟؟؟؟
برا شماها چه قد شارژ نگه می داره؟؟؟؟؟؟
امیدوارم مشکل از مال من نباشه
ممنون
میخوای بدونی دسته کامل شارژ شده یا نه دکمه playstation رو یکی دو ثانیه نگه دار، تو صفحه ای که میاد سمت راست پایین یه شکل باتری هست (مثل همونی که تو PS3 بود)[/QUOTE]
به غیر از اینی که دوستمون گفتن باید بگم که وقتی کامل شارژ بشه چراغ نارنجی دسته خاموش میشه و کلا حدود 2 ساعت طول میکشه برای شارژ کامل . آره 6-8 ساعت شارژش خالی میشه البته بدون هندزفیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or