ors
کاربر سایت
مال من که خدارو شکر صدا نمیده ولی کلا دستش چیز اشغالیه اصلا جنس ندارهمن L2 ,R2 دستم جیر جیر میکنه فنرش.. مشکل از دستمه یا مال همه ایطوریه اولش؟
مال من که خدارو شکر صدا نمیده ولی کلا دستش چیز اشغالیه اصلا جنس ندارهمن L2 ,R2 دستم جیر جیر میکنه فنرش.. مشکل از دستمه یا مال همه ایطوریه اولش؟
جير جير به مقداري خيلي كمي داره و طبيعي هست !من L2 ,R2 دستم جیر جیر میکنه فنرش.. مشکل از دستمه یا مال همه ایطوریه اولش؟
یکی از نقطه ضعف ps4 باتری دستش هستشرفیق مال منم همینه
کلا نسبت به DS3 خیلی زود تموم میشه...
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
مال منم همینه روکش انالوگش پاره شده. کنسول به این خوبی دسته به این اشغالی.آنالوگ دسته فابریکم سالمه ولی اون یکی دسته ای که خریدم آنالوگش داره خراب میشه.وسطش سوراخ شده.الان سلفون روش کشیدم که بدتر نشه.چرا اینطوری میشه؟
نوی همه ریجن ها گیر میاد ولی دسته دوم بخوای معمولا ریجن 2 گیرت میادتو تهران فراوانی بازی های ریجن 1 بیشترــه یا ریجن 2 ؟
واسه DLC می پرسم .
آره فرقش واقعا احساس میشه . مخصوصا من توی tomb raider و assassin's creed فرقشونو فهمیدم به خصوص tomb raider البته در صورتی که روی نسل قبل بازیشون کرده باشی . گرافیکشون از PC هم بالاتره تست کردم با آخرین تنطیمات گرافیکیمن هنوز ps4 نگرفتم یه سوالی که برام پیش اومده اینه که کیفیتش در چه حد هست نسبت به ps3 مثلا مثل فیلم dvdrip با 1080p بلوری اختلاف کیفیت یا چجوری شما که دارین استفاده میکنین ؟؟؟؟
میخوای بدونی دسته کامل شارژ شده یا نه دکمه playstation رو یکی دو ثانیه نگه دار، تو صفحه ای که میاد سمت راست پایین یه شکل باتری هست (مثل همونی که تو PS3 بود)سلام
سوالی داشتم در مورد DUALSHOCK4
چه قدر باید به USB وصل باشه تا کاملا شارژ بشه؟؟؟؟؟
من چند ساعت که به USB وصل می کنم و بعدش بدون سیم بازی می کنم شارژ کنترولر زود تموم میشه,یعنی مثل DUALSHOCK 3 نیست و شارژش زودتر تموم میشه برا من.
مشکل برا منه یا 4 اینطوریه؟؟؟؟
برا شماها چه قد شارژ نگه می داره؟؟؟؟؟؟
امیدوارم مشکل از مال من نباشه
ممنون
میخوای بدونی دسته کامل شارژ شده یا نه دکمه playstation رو یکی دو ثانیه نگه دار، تو صفحه ای که میاد سمت راست پایین یه شکل باتری هست (مثل همونی که تو PS3 بود)[/QUOTE][QUOTE=Snake Solid;3144495]سلام
سوالی داشتم در مورد DUALSHOCK4
چه قدر باید به USB وصل باشه تا کاملا شارژ بشه؟؟؟؟؟
من چند ساعت که به USB وصل می کنم و بعدش بدون سیم بازی می کنم شارژ کنترولر زود تموم میشه,یعنی مثل DUALSHOCK 3 نیست و شارژش زودتر تموم میشه برا من.
مشکل برا منه یا 4 اینطوریه؟؟؟؟
برا شماها چه قد شارژ نگه می داره؟؟؟؟؟؟
امیدوارم مشکل از مال من نباشه
ممنون
دوستان یه راه دیگه نداره برا شارژ کردن دسته چون اینطور نمیشه به خاطر شارژ کردن دسته پلی 4 رو روشن کنیم
نمیشه به پی سی زد ؟
دوستان یه راه دیگه نداره برا شارژ کردن دسته چون اینطور نمیشه به خاطر شارژ کردن دسته پلی 4 رو روشن کنیم
نمیشه به پی سی زد ؟
دوستان ایمیلاتون رو چک کنید سونی به تعداد محدود کد بتای PS now فرستاده .