هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ps4 در حال حاضر فکر نمیکنم کیبورد ساپورت کنه
در کل استفاده ای نداره .... چون توی بازیا حتما باید از دسته استفاده کنی....
چرا گفتن کیبورد بلوتوث رو ساپورت میکنه حالا فراسو رو خبر ندارم قبول کنه یا نه! ولی من کیبورد بلوتوث لاجیتک رو دیدم مثل هلو کار میکنی حتی تو منو ها هم میتونی باهاش جا بجا شی

من برای پارتی کبورد رو نیاز دارم, هممم ساپورت میکنه چون من تو Unboxing هاش دیدم به سیستم کبورد برای Message و Party وصل کرد.
Link هم موجود است :d
خُب می تونی صحبت کنی، دیگه چه نیازی به نوشتن هست؟ :d
تازه همون R3 رو فشار بدی خیلی راحت تر میشه تایپ کرد :d

سلام بچه یه مشکلی دارم ولی به این تاپیک هم شاید ربط نداشته باشه ولی بچه ها اینجا خیلی فهیمن برا همین اینجا می پرسم
من پینگم نسبت به آمریکا 320 است بعضی وقتها هم 280 به نظرتون من چکار کنم کاهش پینگ داشته باشم چون میخوام با پلی 4 ان بزنم نگین ای اس پی تم عوض کن چون عوض نمیکنم بهترین شرکت همینه که دارم
به نظرتون این سرویس ها کاهش پینگ تاثیر داره؟
البته پینگم در لندن 190 بود

آخرین ویرایش:
ذوستان راهی هست بدون احتیاج به کریو وارد PSN و یا مولتی بازی کردن شد ؟
من میخوام وارد PSN بشم از آیدی و پسوورد مورد میگیره فکر میکردم پسورد و اشتباه میزنم فراموشی پسورد و میرم از ایمیل و تاریخ تولد ایراد میگیره اما در کمال تعجب میرم دوباره آیدی بسازم میبینم میگه این آیدی ساخته شده !! الان مشکل از کجاست ؟

سلام بچه یه مشکلی دارم ولی به این تاپیک هم شاید ربط نداشته باشه ولی بچه ها اینجا خیلی فهیمن برا همین اینجا می پرسم
من پینگم نسبت به آمریکا 320 است بعضی وقتها هم 280 به نظرتون من چکار کنم کاهش پینگ داشته باشم چون میخوام با پلی 4 ان بزنم نگین ای اس پی تم عوض کن چون عوض نمیکنم بهترین شرکت همینه که دارم
تاثیر دارن شیر کردنشون خیلی مشکله. بعدم شرکتی که پینگش بالای 280 هست نمیتونه بهترین شرکت باشه پینگ توشرایط عادی باید بین 180 تا 220 باشه

- - -ویرایش - - -

ببخشین یک سوال داشتم
این کابل hdmi خود دستگاه بهتره یا کابل هایی که بیرون 20 تومن می فروشند؟
مطمعن باش از این کابل های 20 تومنی بهتره ولی اگه یه کابل با کیفیت پیدا کنی صد در صد میتونه بهتر باشه که خوب قیمتش هم بالاتره

دوستان ، جدا از اینکه تابستون برای پلی 4 میاد ، باید گفت وقتی بازی رو میگیرید DLCی Left Behind هم شامل نسخه ای که می خرید هست . همچنین ، در آخر این خبر گفته شده که بازی در گرافیک پیشرفت میکنه ( همه این رو میدونن :دی ) اما به هر حال این گرافیک رو چقدر قوی تر میکنن معلوم نیست ولی از اونجایی که Naughty Dog همیشه شاهکار کاراش ، فکر کنم تغییرات چشمگیری رو در گرافیک شاهد باشیم .

اول یه تست کن ببین میتونی شیر کنی یا نه، من خودم تمام کاراشو مو به مو انجام دادم و همه چی هم درست به نظر میرسه ولی شیر نمیشه که نمیشه :|
ذوستان راهی هست بدون احتیاج به کریو وارد PSN و یا مولتی بازی کردن شد ؟
من میخوام وارد PSN بشم از آیدی و پسوورد مورد میگیره فکر میکردم پسورد و اشتباه میزنم فراموشی پسورد و میرم از ایمیل و تاریخ تولد ایراد میگیره اما در کمال تعجب میرم دوباره آیدی بسازم میبینم میگه این آیدی ساخته شده !! الان مشکل از کجاست ؟
نیازی به این چیزا نیست، من و خیلی های دیگه راحت آنلاین بازی می کنیم، فکر کنم مشکلت از جای دیگه باشه

اول یه تست کن ببین میتونی شیر کنی یا نه، من خودم تمام کاراشو مو به مو انجام دادم و همه چی هم درست به نظر میرسه ولی شیر نمیشه که نمیشه :|

نیازی به این چیزا نیست، من و خیلی های دیگه راحت آنلاین بازی می کنیم، فکر کنم مشکلت از جای دیگه باشه

پس این کریو رو کی تو دهن ملت انداخت ؟ حالا از این لحاظ راحت شدم که نیازی به این برنامه نیست ! چرا که من لپ تاپ دارم نه دانگل که بخوام این برنامه رو share کنم !!
ایراد از کجا میتونه باشه تست کانکشن هم میزنم همه چیز و OK میدونه و ایرادی نمیگیره

پس این کریو رو کی تو دهن ملت انداخت ؟ حالا از این لحاظ راحت شدم که نیازی به این برنامه نیست ! چرا که من لپ تاپ دارم نه دانگل که بخوام این برنامه رو share کنم !!
ایراد از کجا میتونه باشه تست کانکشن هم میزنم همه چیز و OK میدونه و ایرادی نمیگیره
بن نشدی؟ :d
کلا یه اکانت جدید با یه ایمیل جدید بساز ببین کار میکنه یا نه :d

سلام

آقا یه سوالی داشتم یکی از دوستان میخواد PS4 بخره من بش گفتم واسه اروپا رو بخره مثل خودم با توجه به اینکه یه سری مشکلات برای ریجن آمرکا گزارش شده ولی طرف میگه ریجن آمریکا جدید اومده که قیمتشم بالاتره ولی باز از اروپا پایین تره و دیگه مشکل نداره.

حالا اگه میشه راهنمایی کنین که کدوم بهتره و مشکل خرابیش کمتره و...

مرسی

سلام

آقا یه سوالی داشتم یکی از دوستان میخواد PS4 بخره من بش گفتم واسه اروپا رو بخره مثل خودم با توجه به اینکه یه سری مشکلات برای ریجن آمرکا گزارش شده ولی طرف میگه ریجن آمریکا جدید اومده که قیمتشم بالاتره ولی باز از اروپا پایین تره و دیگه مشکل نداره.

حالا اگه میشه راهنمایی کنین که کدوم بهتره و مشکل خرابیش کمتره و...

مرسی
US هم همون اولیاش یه سری گزارش خرابی داشت
چیزه خاصی نبوده
کلا درصده خرابی بین همه ریجنها میتونه وجود داشته باشه . برای اطمینان با همون مهلت تست بخره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or