هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بن نشدی؟ :d
کلا یه اکانت جدید با یه ایمیل جدید بساز ببین کار میکنه یا نه :d

انیشتین :دی بذار گام به گام توضیح بدم :( :دی بصورت دستی یوزر و پسوورد و .... را وارد کردم !!!
آمریکا را انتخاب و شهر و زدم LOS ایالت هم کالیفرنیا :دی آخر هم کی تروفی و ... را ببینه را صورت وضعیت زدم کسی نبینه :دی بعد که گزینه آخر موافقت با شرایط و میزنم بزمیگرده صفحه اول :دی

انیشتین ( دوباره ) مگه کپی بازی میکنم یا قانونی و دور زدم قبول نمیکنه :(:دی

سلام دوستان.خسته نباشید
من یک سوال داشتم این که مگه نمیگن بین ریجن ها تفاوت زیادی نیست پس چرا بعضی هاشون گرونتر هستن از دیگری.
و به نظر شما تا وسط های اردیبهشت قیمت ها معقول تر میشه؟یعنی ریجن 1 الان 1650 هست به طور مثال توی اردیبهشت 1500 میرسه؟
ارزش صبر کردن داره؟
ممنون میشم جواب بدید من یکم مبتدی هستم

سلام دوستان.خسته نباشید
من یک سوال داشتم این که مگه نمیگن بین ریجن ها تفاوت زیادی نیست پس چرا بعضی هاشون گرونتر هستن از دیگری.
و به نظر شما تا وسط های اردیبهشت قیمت ها معقول تر میشه؟یعنی ریجن 1 الان 1650 هست به طور مثال توی اردیبهشت 1500 میرسه؟
ارزش صبر کردن داره؟
ممنون میشم جواب بدید من یکم مبتدی هستم

برادر من تفاوت قیمت ها برمیگرده سر همون خرابی هایی که برای ریجن 1
گزارش شده ... قیمت رو کمتر میزنن که راحت تر فروش بره ...

راجع به افت قیمت هم بگم که در درجه ی اول اینجا ایران هست ...:D
هیچی معلوم نیست ... اما طبق سنت هرساله بعد از عید یه رکود موقتی بازار رو میگیره ... در رابطه با اجناس مصرفی بازار که همینطوره و قیمت میاد پایین ... اما راجع به PS4 نمیدونم ...انتظار میره که با کاهش قیمت مواجه بشیم ... نهایتا 50 تا 100 هزار تومن...

آخرین ویرایش:
Sony: "Excited to give lots of Morpheus units to indie PS4 devs"
"It's very hard for big companies to approve something that no one knows if there's a market for it," Shuhei Yoshida told Polygon.

"But the indie guys are like, 'I like it, I'll do it.' And there are many indie games being created in the marketplace because of that."
"The indie teams typically want to create something not directly competitive with big companies because they know they don't have the resource to do it, so they try to come up with a new angle or approach, a new experience so that their game can stand out," continued Yoshida.

"And that approach is perfect for making VR, because that's what we need. We don't want people to think, 'How can I port this game to VR?' We want people to think, 'What unique thing can we do with this tech?' So I'm very, very excited to give lots of units to indie PS4 developers."

انیشتین :دی بذار گام به گام توضیح بدم :( :دی بصورت دستی یوزر و پسوورد و .... را وارد کردم !!!
آمریکا را انتخاب و شهر و زدم LOS ایالت هم کالیفرنیا :دی آخر هم کی تروفی و ... را ببینه را صورت وضعیت زدم کسی نبینه :دی بعد که گزینه آخر موافقت با شرایط و میزنم بزمیگرده صفحه اول :دی

انیشتین ( دوباره ) مگه کپی بازی میکنم یا قانونی و دور زدم قبول نمیکنه :(:دی
گفتم شاید اکانتتو تو PS3 هم استفاده میکردی بعد اونجا کپی زدی و بن شدی، برای همین پرسیدم :d

مشکلتو با ساپورت مطرح کن فکر نمیکنم اینجا کسی بتونه کمکت کنه :d

دوستان من BF4 R2 دارم میخوام DLC ها رو دانلود کنم نمیشه.
روی بازی Preview که میده DLC ها رو میگه در این زمان موجود نیست محتوای انتخابی.
چکار کنم؟ PSN شارژ کردیم ولی نمیشه دان کرد.

اکانت و کنسول ریجن 1 هست.

راهی هست؟

کمک.

دوستان من BF4 R2 دارم میخوام DLC ها رو دانلود کنم نمیشه.
روی بازی Preview که میده DLC ها رو میگه در این زمان موجود نیست محتوای انتخابی.
چکار کنم؟ PSN شارژ کردیم ولی نمیشه دان کرد.

اکانت و کنسول ریجن 1 هست.

راهی هست؟

کمک.
ریجن اکانت و بازیت که یکی نیست . DLC رو نمیتونی بگیری

سلام
سوالی داشتم در مورد DUALSHOCK4
چه قدر باید به USB وصل باشه تا کاملا شارژ بشه؟؟؟؟؟
من چند ساعت که به USB وصل می کنم و بعدش بدون سیم بازی می کنم شارژ کنترولر زود تموم میشه,یعنی مثل DUALSHOCK 3 نیست و شارژش زودتر تموم میشه برا من.
مشکل برا منه یا 4 اینطوریه؟؟؟؟
برا شماها چه قد شارژ نگه می داره؟؟؟؟؟؟
امیدوارم مشکل از مال من نباشه
ممنون

سلام
سوالی داشتم در مورد DUALSHOCK4
چه قدر باید به USB وصل باشه تا کاملا شارژ بشه؟؟؟؟؟
من چند ساعت که به USB وصل می کنم و بعدش بدون سیم بازی می کنم شارژ کنترولر زود تموم میشه,یعنی مثل DUALSHOCK 3 نیست و شارژش زودتر تموم میشه برا من.
مشکل برا منه یا 4 اینطوریه؟؟؟؟
برا شماها چه قد شارژ نگه می داره؟؟؟؟؟؟
امیدوارم مشکل از مال من نباشه
ممنون

رفیق مال منم همینه
کلا نسبت به DS3 خیلی زود تموم میشه...

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

بچه ها یه سوال مهم داشتم یک ساعت بازی انلاین با ps4 چقدر حجم رو کم میکنه؟
اگر که به گرافیک بازی ربط داره که خب داره شما به عنوان مثال یه بازی با گرافیک شاخ مثل بتلفیلد رو فرض کنید

بچه ها یه سوال مهم داشتم یک ساعت بازی انلاین با ps4 چقدر حجم رو کم میکنه؟
اگر که به گرافیک بازی ربط داره که خب داره شما به عنوان مثال یه بازی با گرافیک شاخ مثل بتلفیلد رو فرض کنید
به گرافیک مربوط نمیشه
بتل حدود 90 مگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or