منم امروز گرفتم ریجن 1 با یک سال ضمانت 1640 مبارکم باشه خیلی - دستگاه هیچ مشکلی نداره و کابل HDMI یا درایو دستگاه تا الان هیچ مشکلی نداشته و فقط Save بازی ها رو امتحان نکردم . موقع خرید طرف میگفت من 10 تومن سود میکنم رو این کنسول( خالی حدی داره )
همه چی کنسول عالیه و واقعا جذابیتش از نظر شکلی از دخـتـــرا هم بیشتر :d از نظر صدا هم من مشکلی ندیدم و صداش از PC من کمتره Killzone Shadow Fall رو هم بازی کردم یکم صدای فن هواپیما اولش در میاره ساکت میشه
فقط مشکل اینه این دریافت کردن از PSN هیچکدوم Pause نداره . مودم آتیش میگیره که نمی تونم 2.5 گیگ رو بزارم چند ساعت متوالی روشن باشه هیچ راهی نداره Pause بدی دریافت رو ؟ اگر خاموش کنیم وسط دریافت چه اتفاقی می افته ؟
1- فعلن راهش اینه که اگه نخواستی فایلی رو دانلود کنی فقط کافیه از طریق دکمه option اون فایل رو delet کنی و بعدن موقع روشن کردن مجدد کنسول اون فایل دانلود بشه.
2- هر موقع وسط دانلود دستگاه رو خاموش کنی با روشن کردن مجدد دستگاه ،دانلود از همونجایی که متوقف شده ادامه پیدا میکنه .
3- بهترین کار اینه که در صورت داشتن اینترنت حجمی دانلود رو بزاری نیمه شب ها انجام بشه.