James Bond
کاربر سایت
برو توی power saving و توی اون قسمت timer رو off کن . فکر کنم به این صورت هست.سلام
بچه ها,من نمی خوام وقتی دارم دانلود یا آپدیت می کنم دستگاه بره تو حالت standby,راهی هست؟؟؟؟؟میشه؟؟؟؟؟
اگه میشه لطفا راهنماییم کنید
ممنون
خبری نبودهGran Turismo برای این نسل نمیاد ؟
ناراحت نشو اینها عادتشونه فک میکنن همه از پشت کوه اومدن و خودشون هم ویکیپدیا گیم هستن .امروز رفتم عوض کنم یارو گفت نه اقا دستگاه ریجن 2 دیسک ریجن 2 گذاشتی اجرا شده . بعد من میگم گرفتی این که اصلا ریجن فری هستش . دوباره گفت نه این ریجن 2 ما گذاشتیم تو جعبه یک برای گمرک . گفتم عزیزمن این رو خود دستگاه زده ریجن 1 . اخر سر گفت من بهت ریجن 1 دادم که بتونی با امریکا مهد انلاین بازی کنی با ریجن 2 نمیتونی گفتم چرا داری شر و ور میگی اخر سر گفت نه من نداشم ریجن 2 کلا 40 تومن پول کم کرد شد 1660 . یعنی شر ور میگن کسی هم وارد نباشه باور میکنه
بچه ها من گاهی اوقات که ps4 رو روشن میکنم صدا نداره باید خاموش روشن کنم تا صداش بیاد
مشکل چیه؟
منم امروز گرفتم ریجن 1 با یک سال ضمانت 1640 مبارکم باشه خیلی - دستگاه هیچ مشکلی نداره و کابل HDMI یا درایو دستگاه تا الان هیچ مشکلی نداشته و فقط Save بازی ها رو امتحان نکردم . موقع خرید طرف میگفت من 10 تومن سود میکنم رو این کنسول ( خالی حدی داره )
همه چی کنسول عالیه و واقعا جذابیتش از نظر شکلی از دخـتـــرا هم بیشتر :d از نظر صدا هم من مشکلی ندیدم و صداش از PC من کمتره Killzone Shadow Fall رو هم بازی کردم یکم صدای فن هواپیما اولش در میاره ساکت میشه
فقط مشکل اینه این دریافت کردن از PSN هیچکدوم Pause نداره . مودم آتیش میگیره که نمی تونم 2.5 گیگ رو بزارم چند ساعت متوالی روشن باشه هیچ راهی نداره Pause بدی دریافت رو ؟ اگر خاموش کنیم وسط دریافت چه اتفاقی می افته ؟
فعلا تنها راهی که هست اینه که یا مودم رو 1-2 دقیقه خاموش کنی یا کابل لن رو جدا کنی از PS4 (یا WiFi رو قطع کنی اگه از WiFi استفاده میکنی) تا بنویسه که نمیتونه دانلود کنه و بعدا هر وقت خواستی بزنی ادامه بدهفقط مشکل اینه این دریافت کردن از PSN هیچکدوم Pause نداره . مودم آتیش میگیره که نمی تونم 2.5 گیگ رو بزارم چند ساعت متوالی روشن باشه هیچ راهی نداره Pause بدی دریافت رو ؟ اگر خاموش کنیم وسط دریافت چه اتفاقی می افته ؟
منم امروز گرفتم ریجن 1 با یک سال ضمانت 1640 مبارکم باشه خیلی - دستگاه هیچ مشکلی نداره و کابل HDMI یا درایو دستگاه تا الان هیچ مشکلی نداشته و فقط Save بازی ها رو امتحان نکردم . موقع خرید طرف میگفت من 10 تومن سود میکنم رو این کنسول ( خالی حدی داره )
همه چی کنسول عالیه و واقعا جذابیتش از نظر شکلی از دخـتـــرا هم بیشتر :d از نظر صدا هم من مشکلی ندیدم و صداش از PC من کمتره Killzone Shadow Fall رو هم بازی کردم یکم صدای فن هواپیما اولش در میاره ساکت میشه
فقط مشکل اینه این دریافت کردن از PSN هیچکدوم Pause نداره . مودم آتیش میگیره که نمی تونم 2.5 گیگ رو بزارم چند ساعت متوالی روشن باشه هیچ راهی نداره Pause بدی دریافت رو ؟ اگر خاموش کنیم وسط دریافت چه اتفاقی می افته ؟
داداش اولا که مبارکت باشه ایشا... به خوشی دوما ps4 شما داغ نمیکنه؟
داغ كردن وسايل الكتريكى يك عمر طبيعى
Sent from my iPhone using Tapatalk
آقای Ashkan King:
سلام دوست خوبم
خیر این خبر قدیمی هستش الان خبر جدیدش اومده من این رو همین طوری دادم لینکی بشه که زیبا بشه وگرنه می تونید یه تحیقی بکنید من تا مطمئن نشم تایید نمی کنم شما اصلا برو تو گوگل بزن بازی رایگان پی اس پلاس ماه
- - -ویرایش - - -
سلام
ببخشید شاید زیاد به این تاپیک ربط نداشته باشه ولی خب میپرسم
بازی ماینکرافت میگن برای پلی 4 عرضه شده ولی من چیزی ندیدم در پی اس ان
جریان چیه؟