هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من نمیدونم اینجا جاش هست که بپرسم یا نه ولی یکی از اقوام نزدیک اوایل تابستون می خواد بیاد ایران (از کانادا) . من موندم بهش بگم که برای یک ps4بیاره یا نه؟ اگه بگم حدود 300-400 تومان سود می کنم ولی می خیلی می ترسم که خرابی داشته باشه و دیگه نمی توننم از گارانتیش استفاده کنم (مخصوصا هم که خیلی ادم بدشانسی هستم). چیکار کنم؟ بگم برام بیارن؟
خب چکاریه از همین جا خرید کن اگه استرس داری هر چند دیگه خرابی خیلی کم شده اگه هم میخوای بخری که خیالت تخت باشه ریجن 2 بخر که مال اروپاست کانادا مال امریکاس ریجن 1 هست که خرابی ها مال ریجن 1 هست بیشتر

من نمیدونم اینجا جاش هست که بپرسم یا نه ولی یکی از اقوام نزدیک اوایل تابستون می خواد بیاد ایران (از کانادا) . من موندم بهش بگم که برای یک ps4بیاره یا نه؟ اگه بگم حدود 300-400 تومان سود می کنم ولی می خیلی می ترسم که خرابی داشته باشه و دیگه نمی توننم از گارانتیش استفاده کنم (مخصوصا هم که خیلی ادم بدشانسی هستم). چیکار کنم؟ بگم برام بیارن؟
اولا که خرابی ها مخصوصا سری جدید خیلی کمه پس اصلا بد به دلت راه نده. دوما میتونی بگی همین اقوامت برات تست کنن بعد بیارن

اولا که خرابی ها مخصوصا سری جدید خیلی کمه پس اصلا بد به دلت راه نده. دوما میتونی بگی همین اقوامت برات تست کنن بعد بیارن
خب چکاریه از همین جا خرید کن اگه استرس داری هر چند دیگه خرابی خیلی کم شده اگه هم میخوای بخری که خیالت تخت باشه ریجن 2 بخر که مال اروپاست کانادا مال امریکاس ریجن 1 هست که خرابی ها مال ریجن 1 هست بیشتر
اگر احیانا خراب باشه امکانه برگردوندنش رو داری ؟
اگر نه که از ایران با مهلت تست بخر که خیالت راحت باشه.
(نظر شخصی) - با این درصده خرابی ها کم هست

ممنون از کمک هاتون.

اولا اگه بهشون بگم برام بخرن حتما حتما میگم که توی مغازه روشنش کنن و ببینن مشکل نداشته باشه. بعد هم بهشون میگم یک 6 ساعتی بازی کنن ببینن که خراب نباشه. درضمن بعدش بر می گردند اگه خراب شد بهشون می گم که برش گردونن. (حالا که بچه ها هم میگن خرابی ها تو سری های جدید نیست که دیگه بهتر)

درضمن اخه اگه بخوام از ایران بخرم 400 تومان باید گرونتر بخرم!! همین 400 تومن رو می تونم بدم دوتا بازی می خرم!

درضمن شاید اصلا تا اون موقع ps4تو انبار های آمازون یا خود فروشگاه های سونی پیدا نشه.

میشه با بررسی تمامی جوانب بهم نظرتون رو بگین. بخرم یا نه؟

عزیز بعد ریجن ۲ چی؟ برا خریدش تولیدات ماه خاصی نباید مد نظر باشه مثه ریجن ۱؟؟؟

ممنونم

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

ریجن 2 هم همینطوره ولی مشکل اینه رو ریجن 2 فصل ساخت رو میزنه! یعنی مثلا میزنه 3 ماهه آخر 2013!! ولی ریجن 1 دقیقا ماه تولید رو میزنه

ممنون از کمک هاتون.

اولا اگه بهشون بگم برام بخرن حتما حتما میگم که توی مغازه روشنش کنن و ببینن مشکل نداشته باشه. بعد هم بهشون میگم یک 6 ساعتی بازی کنن ببینن که خراب نباشه. درضمن بعدش بر می گردند اگه خراب شد بهشون می گم که برش گردونن. (حالا که بچه ها هم میگن خرابی ها تو سری های جدید نیست که دیگه بهتر)

درضمن اخه اگه بخوام از ایران بخرم 400 تومان باید گرونتر بخرم!! همین 400 تومن رو می تونم بدم دوتا بازی می خرم!

درضمن شاید اصلا تا اون موقع ps4تو انبار های آمازون یا خود فروشگاه های سونی پیدا نشه.

میشه با بررسی تمامی جوانب بهم نظرتون رو بگین. بخرم یا نه؟
به نظر من بگیر چون اگه حداکثر 2روز استفاده بشه بدون مشکل دیگه مشکلی نداره. بهشون بگو چندروز قبل این که بیان بخرن که مطمعن بشن سالمه. ولی در کل احتمال خرابی خیلی خیلی کمه

دوستان به سوال من لطفا جواب بدین چون شدیدا گیجم
چرا همه میگن بخاطر سرعت اینترنت ایکس باکس نگیرید؟مگه ps4 اینترنت لازم نداره؟حالا اگه کسی از ایکس باکسش توقع دیدن فیلم انلاین و سریال نداشته باشه دیگه چه مشکلی هست؟هر دو کنسول اپدیت براشون میاد و هردو بدون اپدیت هم کار میکنه و هردو برای بازی انلاین باید اینترنت خوب داشته باشی پس مشکل چیه؟

البته این رو بگم در نسل قبلی همیشه حسرت ساخته های ناتی داگ رو خوردم الان بحثم بازی انحصاری نیست

- - -ویرایش - - -

چرا همه میگن بخاطر سرعت اینترنت ایکس باکس نگیرید؟مگه ps4 اینترنت لازم نداره؟حالا اگه کسی از ایکس باکسش توقع دیدن فیلم انلاین و سریال نداشته باشه دیگه چه مشکلی هست؟هر دو کنسول اپدیت براشون میاد و هردو بدون اپدیت هم کار میکنه و هردو برای بازی انلاین باید اینترنت خوب داشته باشی پس مشکل چیه؟
نسل قبلی همیشه حسرت بازی های ناتی داگ رو خوردم اما الان بحثم انحصاری ها نیست سخت افزار هم نیست این مسئله اینترنت

من رفتم توپ خونه امروز مغازه نمیدونم چی چی گفت ریجن یک 1680 ریجن 2 1700 گفتم بهش ریجن 2 بده گرفتم اومدم بیرون .رسیدم خونه دیدم یارو اسکل ریجن 1 داده تولید دسامبر. دستگاه رو زدم بازی هم کردم 2 ساعتی مشکل نداشته فعلا میخوام نظرتون رو بپرسم برم عوض کنم؟ ریجن 2 خیلی بهتره یا بیخیال شم چون 20 تومن برام اصلا مهم نیست

من رفتم توپ خونه امروز مغازه نمیدونم چی چی گفت ریجن یک 1680 ریجن 2 1700 گفتم بهش ریجن 2 بده گرفتم اومدم بیرون .رسیدم خونه دیدم یارو اسکل ریجن 1 داده تولید دسامبر. دستگاه رو زدم بازی هم کردم 2 ساعتی مشکل نداشته فعلا میخوام نظرتون رو بپرسم برم عوض کنم؟ ریجن 2 خیلی بهتره یا بیخیال شم چون 20 تومن برام اصلا مهم نیست

تولید دسامبر جدیدترین تولیدی هستن که میتونی تو بازار پیدا کنی . از نوامبر دیگه مشکل حادی واسه دستگاه های ریجن 1 پیش نیومده . مشکلی نیست فقط گرون داده 60 70 تومن بهت . برو بقیه پولتو بگیر

البته این رو بگم در نسل قبلی همیشه حسرت ساخته های ناتی داگ رو خوردم الان بحثم بازی انحصاری نیست

- - -ویرایش - - -

نسل قبلی همیشه حسرت بازی های ناتی داگ رو خوردم اما الان بحثم انحصاری ها نیست سخت افزار هم نیست این مسئله اینترنت
آپدیتها تو PS4 حجمش خیلی کمتره.

فرقی ندارن فقط تو فیلم های بلوری ریجن2 راحت تر یافت میشه تو ایران نسبت به بقیه ریجن ها...واسه من ریجن 3 هست در هفته 6 روز روشنه و5روزش همیشه در حالت استندبای...بهتره 48 ساعت بازی Regsoun که کم حجمه بریزی چون نمیدوم این بازی خیلی دستگاه رو گرم میکنه با این گرافیک کمش اگه مشکلی نداشت بعد24 یا48 ساعت بدون مرگش نمیزنه...میتونی مثل من اگه میخوای همیشه روشن باشه دستگاه پس از آپدیت دستگاه یک فن usb بگیری وپشت یا سمت راست دستگاه بزاری که خوب راه میندازه کارتو...

ریجن 2 هم همینطوره ولی مشکل اینه رو ریجن 2 فصل ساخت رو میزنه! یعنی مثلا میزنه 3 ماهه آخر 2013!! ولی ریجن 1 دقیقا ماه تولید رو میزنه

ای بابا... حالا من برا خرید چیکار کنم؟

بعد شنیدم تاریخ ساخت رو خود دستگاه میزنه نه رو کارتن... چطور موقع خرید از تاریخ ساخت مطلع بشیم؟

ب نظرتون ارزش داره بگم از دبی برام بیارن؟
چون واقعا استرس خرابی دستگاه رو دارم

ممنون دوست عزیز

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

من که میگم عوضش کن بدون هیچ تردیدی البته اگه پس بگیره

رفقا اگه کسی یه سایت معتبر و مناسب برای خرید اکانت میشناسه بهم اطلاغ بده بی زحمت
و اینکه کنسول من ریجین 2 هست امریکا امریکا بگیرم یا اروپا کدوم بهتره و از چه لحاظ
ممنون میشم راهنمایی بکنین منو

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or