هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من رفتم توپ خونه امروز مغازه نمیدونم چی چی گفت ریجن یک 1680 ریجن 2 1700 گفتم بهش ریجن 2 بده گرفتم اومدم بیرون .رسیدم خونه دیدم یارو اسکل ریجن 1 داده تولید دسامبر. دستگاه رو زدم بازی هم کردم 2 ساعتی مشکل نداشته فعلا میخوام نظرتون رو بپرسم برم عوض کنم؟ ریجن 2 خیلی بهتره یا بیخیال شم چون 20 تومن برام اصلا مهم نیست
هیچ مشکلی نداره فقط... شما کنسول ریجن یک گرفتی 70 تومن بالای قیمت. چون دیروز توپخونه بودم ریجن یک رو میشد 1630 تا 1650 گیر اورد. اکبند کارتون اتوکشیده (:دی) تولید دسامبر.

پ.ن. 70 تومن پوله 3 ماه +PS درضمن :|.

دوستان به سوال من لطفا جواب بدین چون شدیدا گیجم
چرا همه میگن بخاطر سرعت اینترنت ایکس باکس نگیرید؟مگه ps4 اینترنت لازم نداره؟حالا اگه کسی از ایکس باکسش توقع دیدن فیلم انلاین و سریال نداشته باشه دیگه چه مشکلی هست؟هر دو کنسول اپدیت براشون میاد و هردو بدون اپدیت هم کار میکنه و هردو برای بازی انلاین باید اینترنت خوب داشته باشی پس مشکل چیه؟

البته این رو بگم در نسل قبلی همیشه حسرت ساخته های ناتی داگ رو خوردم الان بحثم بازی انحصاری نیست
جفت کنسولهای برای لذت بردن نیاز به نت دارن . وان هم فقط واسه اولین دفعه و اپدیت کردن کنسول update نیاز داره و بس .
اخرش اینکه کدوم رو بخری یا نخری دیگه به سلیقه برمیگرده دیگه :)

خیر آپدیت گیمها این نسل هیچ فرقی ندارن!
D: اپدیتها این نسل که خیلی زیادن ؟ چطوری میگی هیچ فرقی ندارن
ماشالا Dead rising که اپدیتش عالی بود
یه کی دیگه مثل Thief روی one حدودا 5 گیگ اپدیت داره روی 4 هم 90 مگ
اپدیت AC حدودا 2.5 گیگ . نسبت به نسل قبل خیلی بالاترن .

D: اپدیتها این نسل که خیلی زیادن ؟ چطوری میگی هیچ فرقی ندارن
ماشالا Dead rising که اپدیتش عالی بود
یه کی دیگه مثل Thief روی one حدودا 5 گیگ اپدیت داره روی 4 هم 90 مگ
اپدیت AC حدودا 2.5 گیگ . نسبت به نسل قبل خیلی بالاترن .

۵ گیگ با ۹۰ مگ برای شما فرقی نداره ؟!

Sent from Valhalla.

PS4 رو به اکانت face.book خواستم وصل کنم خیلی راحت وصل شد (بدون چیزشکن :d) ولی از اونجایی که با face.book حال نکردم (:d) اونو حذفیدم و رفتم twitter ساختم ولی حالا حتما باید چیز شکن با PS4 شیر کنم که هر کاری میکنم نمیشه
IP میگیره ولی به اینترنت وصل نمیشه (تیک مربوط به share رو تو کانکشن kerio زدم ولی بازم نمیشه)
ویندوزم 8 هست، کسی میدونه مشکل چیه؟ (چند وقت پیش همین کارو برای کاهش پینگ خواستم انجام بدم که اونم همین مشکلو داشت و آخرشم نتونستم وصلش کنم :()

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4

PS4 رو به اکانت face.book خواستم وصل کنم خیلی راحت وصل شد (بدون چیزشکن :d) ولی از اونجایی که با face.book حال نکردم (:d) اونو حذفیدم و رفتم twitter ساختم ولی حالا حتما باید چیز شکن با PS4 شیر کنم که هر کاری میکنم نمیشه
IP میگیره ولی به اینترنت وصل نمیشه (تیک مربوط به share رو تو کانکشن kerio زدم ولی بازم نمیشه)
ویندوزم 8 هست، کسی میدونه مشکل چیه؟ (چند وقت پیش همین کارو برای کاهش پینگ خواستم انجام بدم که اونم همین مشکلو داشت و آخرشم نتونستم وصلش کنم :()

به آخر كانكشن كريوو اين رو اضافه كن
:7080
دو نقطه و 7080

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

هیچ مشکلی نداره فقط... شما کنسول ریجن یک گرفتی 70 تومن بالای قیمت. چون دیروز توپخونه بودم ریجن یک رو میشد 1630 تا 1650 گیر اورد. اکبند کارتون اتوکشیده (:دی) تولید دسامبر.

پ.ن. 70 تومن پوله 3 ماه +PS درضمن :|.

امروز رفتم عوض کنم یارو گفت نه اقا دستگاه ریجن 2 دیسک ریجن 2 گذاشتی اجرا شده . بعد من میگم گرفتی این که اصلا ریجن فری هستش . دوباره گفت نه این ریجن 2 ما گذاشتیم تو جعبه یک برای گمرک . گفتم عزیزمن این رو خود دستگاه زده ریجن 1 . اخر سر گفت من بهت ریجن 1 دادم که بتونی با امریکا مهد انلاین بازی کنی با ریجن 2 نمیتونی گفتم چرا داری شر و ور میگی اخر سر گفت نه من نداشم ریجن 2 کلا 40 تومن پول کم کرد شد 1660 . یعنی شر ور میگن کسی هم وارد نباشه باور میکنه

عزیزان مطمئنید فروشگاه بازی سنتر کنسول برا فروش میاره؟
کسی صحبتی کرده مگه؟
تاریخ احتمالی ای یا حدود زمانی ای چیزی اعلام نکردن؟

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

Last edited by a moderator:
چرا نصب هست، الانم دارم استفاده میکنم :d منظورت آخر اسم کانکشنش که نیست؟ (تو network connections منظورمه :d)

عزيز شما به آدرس زير بريد و كريوو رو شر كنيد تو امضاى على آقا تو اين صفحه هست روش سوم رو بريد.
http://forum.bazicenter.com/thread84234/page29/
اگر دقيق انجام داديد و نصب نشد بخاطر اينه كه از طرف مخابرات كريوو رو بستن بايد آخر آدرس كانكشن كريوو تون اين رو اضافه كنيد.

عزيز شما به آدرس زير بريد و كريوو رو شر كنيد تو امضاى على آقا تو اين صفحه هست روش سوم رو بريد.
http://forum.bazicenter.com/thread84234/page29/
اگر دقيق انجام داديد و نصب نشد بخاطر اينه كه از طرف مخابرات كريوو رو بستن بايد آخر آدرس كانكشن كريوو تون اين رو اضافه كنيد.

نمیشه :(

جلوی IPv4 Connectivity زده No Internet access
تو PS4 هم مرحله Failed ،Internet Connection میشه

سلام
بچه ها,من نمی خوام وقتی دارم دانلود یا آپدیت می کنم دستگاه بره تو حالت standby,راهی هست؟؟؟؟؟میشه؟؟؟؟؟
اگه میشه لطفا راهنماییم کنید
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or