دوستان منم امروز ps4 خریدم الان اکانت ویتا که دارم ریجن یک هست و بازی bf4 ام ریجن 2 هست میدونم برا انلاین فقط پلاس نیاز هست و اینکه ریجن اکانت و بازی مهم نیست غیر از dlc ......حالا به نظر شما dlc بازیا ارزش داره من یه اکانت ریجن 2 بسازم با توجه به اینکه اکتر بازیا که میاد ریجن 2 هست ؟ خودم ترجیح میدم reg ویتام با ps4 ام یکی باشه . کسایی که تجربه دارن به نظرشون کدوم کار بهتره؟ ممنون
مبارک باشه سهیل ( هر چند که بهت انداختن گرون و بدون ضمانت :d )
ویتا و PS4 یکی باشه که خیلی خوبه می تونی بعدا Cross Buy بکنی و ...
dlc بعضی بازی ها مثل BF4 هم به نظر من مهمه
ولی اکانت ریجن 1 خیلی بهتره از نظر پیدا کردن دلار و پلاس
اگر بازی دیجیتالی نمی خوای بخری چندان فرقی نمیکنه به جز اینکه بازی ریجن 2 بیشتره ( مهم نیست ریجن 1 هم بازی هاش پیدا میشه اگر به خاطر dlc می خوای )
ببینید با عقل جور در نمیاد که سونی کنسولی رو که به میلیون ها نفر توی امریکا و اروپا عرضه میکنه با کیفیت پایین تری بزنه. البته بقیه بچه ها اطلاعاتشون بیشتره در این زمینه ولی به نظر من اینا همش یه ترفنده که از شما پول بیشتری بگیرن. به نظر من شما یه کنسول ریجن1 برای تولید بعد نوامبر با 48 ساعت محلت تست بگیر ایشالا که به هیچ مشکلی بر نمیخوریدوستان راست میگن که ps4 های ساخت ژاپن کیفیت ساخت بالاتری دارن و ازکجا باید بفهمم کنسولم ساخت ژاپن هست؟وباید ازچه شرکتیش بگیرم که خوب باشه
دوستان راست میگن که ps4 های ساخت ژاپن کیفیت ساخت بالاتری دارن و ازکجا باید بفهمم کنسولم ساخت ژاپن هست؟وباید ازچه شرکتیش بگیرم که خوب باشه
یه سوالی برام پیش اومده D:
این ps4 تو عکس ها و روی کارتون ایستاده گزاشته شده و زیرش پایه داره D:
ما بخوایم این شکلس بزاریمش که پایه ای نیست!
ایا این پایه جدا هستش؟ D:
حدودا بخشه اصلی بازی 12 ساعت gameplay داره . بقیه فرعی هاش و ... هم یکم بیشتر میتونه طول بده برات.دوستان من اساسینز گرفتم اما تموم نکردم.و خوشمم نمیاد یعنی رمغی ندارم تموم کنم.بنظرتون بدمش یکمم سر بدم اینفیموس بگیرم.من سینگل بازی واسم مهم.اینفیموس طولانی هست؟
نه نمیشه pause کرد ! لولممنمون رامتین اصلا ام گرون نخریدم :d یه کارت 10 دلاری ام داشت . این دانلود نمیشه stop کرد مثل ویتا ؟ الن پلاس اکتیو کردم 3 تا بازی free ویتا با 2 تا بازی free برا ps4 گذاشتم تو دانلود لیست تا بر نداشتن :d
ببین عزیز کنسول توی جعبه ممکنه هر مشکلی داشته باشه و تا باز نکنی نمیشه گفت قرار چه اتفاقی بیفته ....دوستان من میخوام یدونه ریجن 1 بدون گارانتی رو بگیرم، یه توصیه خوب واسه این که احتمال برخورد کردنم با مشکل نزدیک به صفر بشه میتونین بهم بکنین ؟
در مورد تاریخ تولید دستگاه، باید کجای جعبه رو نگاه کنم ؟ و این که چه تاریخی مطمئن ترین هستش ؟
ممنونم
ببین عزیز کنسول توی جعبه ممکنه هر مشکلی داشته باشه و تا باز نکنی نمیشه گفت قرار چه اتفاقی بیفته ....
ما هم نمیتونیم بگیم چقدر به 0 نزدیکه یا چقدر دوره
دوستانی هم بودن که به مشکل انیجا برخوردن.
اگر خدایی نکرده دستگاهت به مشکله blue pulse بر بخوره دیگه رفته ( تنها راهش رسوند به دسته سونی ) هست. حالا شما بیا با همین مهلت تست بگیر که خیالت راحت باشه .... به نظرم ریسکش ارزشی نداره ....
ریجن پشته جعبه روی اره کره نوشته شده
تاریخ دستگاه هم روی پشته دستگاه هستش !
هرچقدر جدیدتر بهتر ....
باید تو همون چند ساعت اول نشون بده ولی شما 48 ساعت بگیر که خیالت راحت باشهاین مشکل Blue Pulse بعد از چقدر کار کنسول ممکنه خودش رو نشون بده ؟ چون اگه مثلا زود بخواد خودش رو نشون بده تا یه چند ساعتی مهلت تست بگیرم
اگرم اینطور نیست که هیچی با مهلت 48 ساعت یا یه هفته میگیرم که خیالم راحت تر باشه ...