هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

چه راهی؟؟؟من Share میکنم رو پروفایل فیس بوکم بعد از اونجا سیو میکنم....بعد هم از پروفایلم حذف میکنم...
من یه راه برای save کردن با کیفیتش دارم
اینکه message کنی یه نفر بعد از روی ویتا یا 3 و یا ps app روی موبایل دانلود کنی ... با کیفیت بالا هم هست.

اینکه message کنی یه نفر بعد از روی ویتا یا 3 و یا ps app روی موبایل دانلود کنی ... با کیفیت بالا هم هست.
دقیقا منم همین روش رو دیشب متوجه شدم :دی همون کیفیتی که اسکرین شات میگیره رو میشه با playstation app سیو کرد و مشکلات شیلترین و کم کیفیتی فیس دوغ رو هم نداره.

با سلام دوستان یه سوال داشتم بازی های ps3 رو کنسول ps4 اجرا میشن یا نه

من دو تا کنسول دارم ps3 وایکس باکیس میخوام ببرم پشت شهرادای بفروشم یه ps4 بگیرم به نظر شما دوستان ارزش داره یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید
با سپاس

میشه بگید چطور از طریق نرم افزار PS App این کارو کنم؟ گوشی من سونی ال هست اما صفحه بازی رو نمیاره با نرم افزار ps app به نظرتون چیکار کنم؟ رزلوشن گوشی و سخت افزار ساپورت نمیکنه یا مشکل دیگه ای داره؟

سلام جریان این که یه بازی رو دو کونسول دانلود میکنن چیه بازی اورجینال ها دوستم به هم میگه یه بازی رو دو نفری بگیریم برا سونی 4 خواستم ببینم جریناش چطوریه من حالا اینفیمسو دارم چطوری میتونم با دوستم نصف کنم

میشه بگید چطور از طریق نرم افزار PS App این کارو کنم؟ گوشی من سونی ال هست اما صفحه بازی رو نمیاره با نرم افزار ps app به نظرتون چیکار کنم؟ رزلوشن گوشی و سخت افزار ساپورت نمیکنه یا مشکل دیگه ای داره؟
در مورد مشکل شما با برنامه رو نمیدونم D: اما کلا وقتی عکس رو از Ps4 میفرستی چه روی ویتا چه روی ps app بری و همون مسیج رو کلیک کنی عکس رو دانلود میکنه توی رم با کیفیت بالا.

با سلام دوستان یه سوال داشتم بازی های ps3 رو کنسول ps4 اجرا میشن یا نه

من دو تا کنسول دارم ps3 وایکس باکیس میخوام ببرم پشت شهرادای بفروشم یه ps4 بگیرم به نظر شما دوستان ارزش داره یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید
با سپاس
خیر ... در واقع نه one و نه 4 بازیهای کنسول پیشین رو ساپورت نمیکنن.
ارزش داشتن نداشتنش واقعا به خودت برمیگرده که الان بازیهای جدید این کنسول رو دوست داری یا میخوای بیشتر وایسی بازیهای بهتر بیاد ! :) به نظرم چندا بازیهای خوبی فقط TR و BF و Infamous و MGSV بود ... ( به نظره خودم بهترینها ... جدا از downloadable ها )

سلام چطور میشه فهمید یه دستگاه ریفر هست یا خیر نمیخوام مثل پلی ۳ سرم بیاد دوم هم این که من میتونم یه فیلم بلوری رو از طریق ها رد اکسترنال اجرا کنم رو دستگاه؟

دوستان اگه ممکن هست سایت واسه خرید اکانت پلاس پی ام کنید واسه من .

من فقط یه جا دیدم ولی یکم مسخرس نوع فروششون و خودشون شارج میکنن و کد نمیدن !

خیلی ممنون میشم اگه پی ام کنید .

سلام چطور میشه فهمید یه دستگاه ریفر هست یا خیر نمیخوام مثل پلی ۳ سرم بیاد دوم هم این که من میتونم یه فیلم بلوری رو از طریق ها رد اکسترنال اجرا کنم رو دستگاه؟

هیچ جوری نمیشه فهمید .. اتفاقآ خودم یک ماه دنبال جوابش بودم ولی به جایی نرسیدم. کنسولای ریجن وان سری لانچ احتمالش خیلی زیاده ریفیر باشن چون خرابی زیاد داشتن... فروشگاههای توپخونه اگه حواست نباشه انداختن بهت ..تاریخ ساخته جدیدتر =====احتمال ریفر کمتر

دستگاه refer یه برچسبی چیزی روش میخوره ...
خیر . Ps4 اجازه ساپورت هارد اکسترنال و پخش media رو نمیده . فقط از روی دیسک میشه.

چطوری میشه یه بازی رو رو دو کونسول سونی 4 دانلود کرد اورجینال

- - -ویرایش - - -

sub accunt چیه ؟میگه اد کن ساب اکانت
باید اکانتها یکی روی هر دو کنسول فعال بشه .
sub account میشه اکانتهای غیر از Primary

دوستان عزیز راهی هست که بشه آپدیت بازی هارو با pc دانلود کرد؟
با خود ps4 خیلی خیلی طول میکشه...
بله میشه
اول update رو دانلود کن
http://dus01.ps4.update.playstation...b69bfb59b577a94dd3dd84e0bb27549/PS4UPDATE.PUP

1. روی USB یک فولدر بازی میکنی به اسمه PS4 و بعد داخلش یک فولدر دیگه به اسمه UPDATE و بعد نامه فایل دانلود شده هم اطمینان داشته باش که PS4UPDATE.PUP هست . بعدش کپی میکنی
2. دستگاه کامل خاموش میکنی . دستت رو روی power میگیری به مدت 7 ثانیه بعدش که دو بیپ داد ور میداری و دوباره دستت رو میزاری و از Safe boot بالا میاد.
3. وقتی از Safe mode اومد بالا یه گزینه هست update system software . اون رو که بزنی اپدیت میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or