Abadan-Game
کاربر سایت
چه راهی؟؟؟من Share میکنم رو پروفایل فیس بوکم بعد از اونجا سیو میکنم....بعد هم از پروفایلم حذف میکنم...من یه راهی کشف کردم که میشه Screen Shot هایی که میندازیم رو سیو کنیم :bighug:
چه راهی؟؟؟من Share میکنم رو پروفایل فیس بوکم بعد از اونجا سیو میکنم....بعد هم از پروفایلم حذف میکنم...من یه راهی کشف کردم که میشه Screen Shot هایی که میندازیم رو سیو کنیم :bighug:
من یه راه برای save کردن با کیفیتش دارمچه راهی؟؟؟من Share میکنم رو پروفایل فیس بوکم بعد از اونجا سیو میکنم....بعد هم از پروفایلم حذف میکنم...
دقیقا منم همین روش رو دیشب متوجه شدم همون کیفیتی که اسکرین شات میگیره رو میشه با playstation app سیو کرد و مشکلات شیلترین و کم کیفیتی فیس دوغ رو هم نداره.من یه راه برای save کردن با کیفیتش دارم
اینکه message کنی یه نفر بعد از روی ویتا یا 3 و یا ps app روی موبایل دانلود کنی ... با کیفیت بالا هم هست.
میشه بگید چطور از طریق نرم افزار PS App این کارو کنم؟ گوشی من سونی ال هست اما صفحه بازی رو نمیاره با نرم افزار ps app به نظرتون چیکار کنم؟ رزلوشن گوشی و سخت افزار ساپورت نمیکنه یا مشکل دیگه ای داره؟من یه راه برای save کردن با کیفیتش دارم
اینکه message کنی یه نفر بعد از روی ویتا یا 3 و یا ps app روی موبایل دانلود کنی ... با کیفیت بالا هم هست.
در مورد مشکل شما با برنامه رو نمیدونم D: اما کلا وقتی عکس رو از Ps4 میفرستی چه روی ویتا چه روی ps app بری و همون مسیج رو کلیک کنی عکس رو دانلود میکنه توی رم با کیفیت بالا.میشه بگید چطور از طریق نرم افزار PS App این کارو کنم؟ گوشی من سونی ال هست اما صفحه بازی رو نمیاره با نرم افزار ps app به نظرتون چیکار کنم؟ رزلوشن گوشی و سخت افزار ساپورت نمیکنه یا مشکل دیگه ای داره؟
خیر ... در واقع نه one و نه 4 بازیهای کنسول پیشین رو ساپورت نمیکنن.با سلام دوستان یه سوال داشتم بازی های ps3 رو کنسول ps4 اجرا میشن یا نه
من دو تا کنسول دارم ps3 وایکس باکیس میخوام ببرم پشت شهرادای بفروشم یه ps4 بگیرم به نظر شما دوستان ارزش داره یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید
با سپاس
حتما hdmi رو درست کن
کابلو بزن تصویر رو با کابل سونی مقایسه کن
به همین خوشمزگی!!!
دوستان عزیز راهی هست که بشه آپدیت بازی هارو با pc دانلود کرد؟
با خود ps4 خیلی خیلی طول میکشه...
سلام چطور میشه فهمید یه دستگاه ریفر هست یا خیر نمیخوام مثل پلی ۳ سرم بیاد دوم هم این که من میتونم یه فیلم بلوری رو از طریق ها رد اکسترنال اجرا کنم رو دستگاه؟
دستگاه refer یه برچسبی چیزی روش میخوره ...سلام چطور میشه فهمید یه دستگاه ریفر هست یا خیر نمیخوام مثل پلی ۳ سرم بیاد دوم هم این که من میتونم یه فیلم بلوری رو از طریق ها رد اکسترنال اجرا کنم رو دستگاه؟
باید اکانتها یکی روی هر دو کنسول فعال بشه .چطوری میشه یه بازی رو رو دو کونسول سونی 4 دانلود کرد اورجینال
- - -ویرایش - - -
sub accunt چیه ؟میگه اد کن ساب اکانت
بله میشهدوستان عزیز راهی هست که بشه آپدیت بازی هارو با pc دانلود کرد؟
با خود ps4 خیلی خیلی طول میکشه...