دوستان آیا پس از نصب بازی برای اجراء بازی باید دیسک را درون دستگاه قرار دهیم؟یا نه؟
مرسی دادا... آره اینو میدونم... اتفاقا اول گشتم تو تاپیکا چون چیزی ندیدم گفتم...خودمم خوندم بسیار استفاده بردم...
اما این بیشتر راجع به پلاس هست و امانت و ریجن...
بیشتر نکات قبل از خرید کنسپل مد نظرم هست...
مثه دقت ب چسب آبی پلمپ سونی یا مثلا خرید کنسول دسامبر و جدیدتر... یا اینکه گرفتن مهلت تست و اینا از فروشنده...
بیشتر اینجور نکاتا مدنظرم هست... بازم ممنون بابت اون تاپیک خیلی خوب...
Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
سلام
من میخوام ps4 به نظر شما حضوری بخرم ارزون تر هست یا انلاین بخرم کسی سایت معتبری سراغ داره ps4 بفروشه و اگه کنسول ایرادی داشت ازم قبول کنه ؟
چه بازیایی همراهش بخرم ؟
infamous: second sonسلام
از من میشنوی برو حضوری بخر 1 هفته هم مهلته تست بگیر. سایت معتبر هم سایت dc هست ولی بازم حضوری بهتره.. بازی هم fifa 14 /bf 4 / خوبن اینا :d
سلام
من میخوام ps4 به نظر شما حضوری بخرم ارزون تر هست یا انلاین بخرم کسی سایت معتبری سراغ داره ps4 بفروشه و اگه کنسول ایرادی داشت ازم قبول کنه ؟
چه بازیایی همراهش بخرم ؟
salamاقا من یکی دوتا سوال دارم درباره ی پخش فیلمهای بلوری با ps4
اولا اینکه فیلمهای بلو رو با کیفیت 4k رو پخش میکنه؟؟دقیقا با این رزولونش (چون تو بازیها که با این رزولوشن اجرا نمیشن)
پخش فیلمهای بلو ری سه بعدی چطور ؟؟تو پخش اونا چطور هست؟؟
با نسل بعد دیسکهای بلو ری برای پخش فیلم اصلاحا کنار میاد؟؟یعنی حجمشون بره بالا ..یا مثلا 4K بشن
کلا ps4 رو بعنوان یه پلیر مخصوا بلوری چطور ارزیابی میکنید؟؟
دوستان خیلی برام مهمه لطفا دقیق و کسایی که خودشون تجربه داشتنم حتما بگن
دوستان The Elder Scrolls Online فقط پلاس مخواد یا علاوه بر پلاس خود بازی هم هزینه داره؟ (به جز هزینه خرید)
و این که کانتنت های جدید رو داره ، گرافیک بازی چطوره؟
کلا ارزش خرید داره؟
ویرایش: تو تاپیکش خوندم پلاس نمیخواد ، ولی خود بازی پول میخواد ماهیانه؟
خیلی هزینه بالاییه علاوه بر خرید بازی باید ماهی 15 دلار داد تازه واسه محتوایی که کم و بیش تکراریه فقط آنلاینهپلاس نمی خواد اما هزینه ماهیانه داره 15$
روی PC اش که ایران رو تحریم کرده روی PS4 هم احتمالا همینه
بازیش MMO خوبیه اما TES خوبی نیست
TES = The Elder Scrollsخیلی هزینه بالاییه علاوه بر خرید بازی باید ماهی 15 دلار داد تازه واسه محتوایی که کم و بیش تکراریه فقط آنلاینه
TES رو میشه کامل بنویسید متوجه نشدم
خب اگه تحریم با پرو_کسی حله دیگه؟
دوستان من ریجن دستگاهم 3 هستش اما ریجن اکانتم امریکاست میخوام بازی بتلفیلد 4 آنلاین بازی کنم اشکالی نداره ریجن بازیم هر چی باشه ؟؟؟
کسی نیست جواب منو بده.
دوستان من ریجن دستگاهم 3 هستش اما ریجن اکانتم امریکاست میخوام بازی بتلفیلد 4 آنلاین بازی کنم اشکالی نداره ریجن بازیم هر چی باشه ؟؟؟