هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

کسی نیست جواب منو بده.

دوست عزیز فرقی نداره چه ریجنی بگیری ... ریجن قفل منطقه ای هست و هیچ ارتباطی با خوب بودن و بد بودن نداره ...همه و همه ساخت یک کارخونست China FOX همون فاکسکان وهمچنین بازیها ...همه رو اجرا میکنه...تفاوتش اینه اکانتایه psn باید واسه همون کشوره تو همون قاره ساخته بشه ...

1 آمریکا
2 اروپا
3 آسیا
4 استرالیا

وسلام

یکی کمک کنه:دی!!!

ارزش نداره تعویض کنی اگه از من میشنوی :دی

آخرین ویرایش:
میگم اگه ریجنها فرقی ندارن چرا تقریبا همه ی اشکالات ساخت تو مدلهای نوامبر و بعد نوامبر ریجن 1 هستش؟

یک دلیل میتونه این باشه که چون سری های اول بودن...
دلیل دوم اینکه تست خوبی روشون نکردن و سرسری روونه آمریکا کردنشون .

سلام رفقا یه سوال داشتم
اگه از کابل HDMI دیگه ای به غیر از کابل خودش استفاده بشه مشکلی داره؟ (اونی که ازش کنسولو گرفتم گفت باید حتما از کابل خودش استفاده بشه)

اقا ممنون اینارو میفهمم، فقط میخواستم بدونم درصد خرابی کدوم کمتر بوده ؟ ریجن 2 japan ارزونتره پس همینو میگیرم

ریجن 1 تولید 2014 و ریجن 2 و 3 مطمئنه ولی کلا 48 ساعت مهلت تست بگیر

- - -ویرایش - - -

سلام رفقا یه سوال داشتم
اگه از کابل HDMI دیگه ای به غیر از کابل خودش استفاده بشه مشکلی داره؟ (اونی که ازش کنسولو گرفتم گفت باید حتما از کابل خودش استفاده بشه)
نه فرقی نداره بسته به کیفیت HDMI کیفیت تصویرت متفاوت میشه. بهت گفته از HDMI داخل جعبه استفاده کن چون کیفیت بهتری داره

سلام دوستان
وقتی دستگارو با دسته خاموش میکنم و بعد دوباره روشن میکنم صفحه تی وی فقط سیاه رنگه
فقظ برای اینکه روشن کنم و تصویر بیاد بالا باید حتما کابل برقو از پشت قطع کنم
مشکل از چیه؟؟؟

سلام دوستان
وقتی دستگارو با دسته خاموش میکنم و بعد دوباره روشن میکنم صفحه تی وی فقط سیاه رنگه
مشکل از چیه؟؟؟

شما چیکار کردی با حس4 رومت ...:-o
مسلمون صبر کن تا کامل خاموش بشه تصویر تی وی میره رو استندبای نکن کابل برقو ...:-bهروقت تصویر تی وی کامل رفت بعد بکنش:)

دوستان من دیروز یه فیلم بلوری(ریجن فری) گذاشتم تو دستگاه که به عنوان بلوری فیلم شناختدش! بعد که میزنم اجراش کنه کلی زور میزنه اما اتفاقی نمیوفته!
شنیده بودم سونی گفته بود فعلا قابلیت اجرا فیلم از روی فلش نداره اما سوالم اینه آیا ps4 کلا قابلیت اجرای فیلم نداره؟ حتی بلوری؟

دوستان من دیروز یه فیلم بلوری(ریجن فری) گذاشتم تو دستگاه که به عنوان بلوری فیلم شناختدش! بعد که میزنم اجراش کنه کلی زور میزنه اما اتفاقی نمیوفته!
شنیده بودم سونی گفته بود فعلا قابلیت اجرا فیلم از روی فلش نداره اما سوالم اینه آیا ps4 کلا قابلیت اجرای فیلم نداره؟ حتی بلوری؟
برای من به راحتی فیلم بلوری رو پخش کرد فقط فعلاً امکان پخش فیلم 3d رو نداره

سلام دوستان
مشکل از چیه؟؟؟
نکنی این کار رو D: اون هارد داخله 4 نابود میشه بعد از چند دفعه همچین کاری D:
صبر داشته باش خاموش میشه :) به قوله دوستمون D: لول

اصلا مشکلی نباید باشه
یک bluray دیگه امتحان کن ؟ تا حالا اصل امتحان کردی ؟
من مشکلی توی اجرا نداشتم
اره فعلا فقط 3d رو ساپورت نمیکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or