™MASOUD 3
کاربر سایت
کسی نیست جواب منو بده.
فرقی ندارن
ریجن 2 اروپا گارانتی خاورمیانه هم داره که چیزیش بشه میتونی ببری مثلا دبی
ریجن 2 ژاپنم نک روشه و کاربرد x , o فرق داره
هر کدوم ارزونتره بگیر جفتش خوبه
کسی نیست جواب منو بده.
کسی نیست جواب منو بده.
یکی کمک کنه!!!
میگم اگه ریجنها فرقی ندارن چرا تقریبا همه ی اشکالات ساخت تو مدلهای نوامبر و بعد نوامبر ریجن 1 هستش؟
دوستان آیا پس از نصب بازی برای اجراء بازی باید دیسک را درون دستگاه قرار دهیم؟یا نه؟
اقا ممنون اینارو میفهمم، فقط میخواستم بدونم درصد خرابی کدوم کمتر بوده ؟ ریجن 2 japan ارزونتره پس همینو میگیرم
نه فرقی نداره بسته به کیفیت HDMI کیفیت تصویرت متفاوت میشه. بهت گفته از HDMI داخل جعبه استفاده کن چون کیفیت بهتری دارهسلام رفقا یه سوال داشتم
اگه از کابل HDMI دیگه ای به غیر از کابل خودش استفاده بشه مشکلی داره؟ (اونی که ازش کنسولو گرفتم گفت باید حتما از کابل خودش استفاده بشه)
نه ، اشکالی نداره . اما اگر خواستی DLC بگیری ، باید دی وی دی ریجنش با اکانت یکی باشه .
سلام دوستان
وقتی دستگارو با دسته خاموش میکنم و بعد دوباره روشن میکنم صفحه تی وی فقط سیاه رنگه
فقظ برای اینکه روشن کنم و تصویر بیاد بالا باید حتما کابل برقو از پشت قطع کنم
مشکل از چیه؟؟؟
برای من به راحتی فیلم بلوری رو پخش کرد فقط فعلاً امکان پخش فیلم 3d رو ندارهدوستان من دیروز یه فیلم بلوری(ریجن فری) گذاشتم تو دستگاه که به عنوان بلوری فیلم شناختدش! بعد که میزنم اجراش کنه کلی زور میزنه اما اتفاقی نمیوفته!
شنیده بودم سونی گفته بود فعلا قابلیت اجرا فیلم از روی فلش نداره اما سوالم اینه آیا ps4 کلا قابلیت اجرای فیلم نداره؟ حتی بلوری؟
نکنی این کار رو D: اون هارد داخله 4 نابود میشه بعد از چند دفعه همچین کاری D:سلام دوستان
وقتی دستگارو با دسته خاموش میکنم و بعد دوباره روشن میکنم صفحه تی وی فقط سیاه رنگه
فقظ برای اینکه روشن کنم و تصویر بیاد بالا باید حتما کابل برقو از پشت قطع کنم
مشکل از چیه؟؟؟
اصلا مشکلی نباید باشهدوستان من دیروز یه فیلم بلوری(ریجن فری) گذاشتم تو دستگاه که به عنوان بلوری فیلم شناختدش! بعد که میزنم اجراش کنه کلی زور میزنه اما اتفاقی نمیوفته!
شنیده بودم سونی گفته بود فعلا قابلیت اجرا فیلم از روی فلش نداره اما سوالم اینه آیا ps4 کلا قابلیت اجرای فیلم نداره؟ حتی بلوری؟