هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام به دوستان عزیز و گل
دوستان من 2 تا سوال داشتم در مورد ps4 که ممنون میشم پاسخ بدید !
1- از کجا میشه فهمید که مثلا ps4 فلان بازی رو با چه رزولوشونی اجرا میکنه ؟ مثلا من شنیدم بازی battlefield 4 رو 900p و بازی دیگه ای مثل killzone shadow fall رو 1080 اجرا میکنه حالا میخواستم بدونم چطوری میشه فهمید که ps4 یه بازی ای رو با چه رزولیشنی اجرا میکنه ؟!

2- دوستان من شنیدم بازیه assassins creed iv black flag با رزولیشن 720p اجرا میشه ولی اگر محتویاتی رو براش دانلود کنی رزولیشن اون به 1080p ارتقا پیدا میکنه حالا میخواستم ببینم که بیشتر یا بعضی از بازیهای ps4 این شکلی هستند و باید حتما محتویاتی رو براشون دانلود کرد تا با کیفیت 1080 اجرا بشه یا به صورت پیش فرض وقتی بازی رو میخری خودش رزولوشنش 1080 هست و نیازی به دانلود چیزی نداره که از 720 یا 900 به 1080 ارتقا پیدا کنه چون اگه ps4 این مشکل رو داشته باشه و برای بعضی از بازیها هی مجبور باشیم محتویاتی رو براش دانلود کنیم اینطوری که خیلی سخت و بد میشه !!!
لطفا در این مورد راهنمایی کنید

یه عکس بگیر رزولیشنش رو ببین چنده به همین سادگی...بله KZ 1080P هستش.
سوال دومت یکمی مشکوکه...از کی شنیدی ؟

یه عکس بگیر رزولیشنش رو ببین چنده به همین سادگی...بله KZ 1080P هستش.
سوال دومت یکمی مشکوکه...از کی شنیدی ؟
خیلی وقت پیش از یه سایتی داشتم نگاه می کردم اینو نوشته بود
متوجه منظورت نشدم یعنی چی عکس بگیر رزولیشنش رو ببین چنده ؟؟؟

سلام دوستان
متاسفانه فکرکنم كابل شارژر دستگاهم خرابه و دسته شارژ نميشه
با كابل ps3 امتحان كردم نشد
راه ديگه اي نداره؟
کابل PS3 که اصلا بش نمی خوره...اگه گوشی آندروید داری از کابلش استفاده کن...میخوره...

Send By Sony Xperia Z1

فقط با ps4 میشه دید.
باید توسط قابلیت کلید share عکس بگیری و بری تو detail عکس،رزولیشن رو نشون میده.

سلام دوستان
متاسفانه فکرکنم كابل شارژر دستگاهم خرابه و دسته شارژ نميشه
با كابل ps3 امتحان كردم نشد
راه ديگه اي نداره؟

یا باید بری یه کابل مثل همون بخری یا با شارژرهای گوشی بزنی...
سامسونگ جواب میده تست کردم خیلی سریع هم شارژ میشه.
منظور از مثل همون بخری یعنی از تو جعبه خود PS4 طرف درش بیاره فروشندهb-)

قابل توجه شما که داره استعدادت هدر میره ! :دی دو نوع بلوری میگن : Blu-ray Disk , Blu-ray DVD
( اگرم فک میکنی دارم اشتباه میکنم کافیه یه نگاه به سایت معتبر خود بلوری بزنی !!!
پ.ن : نمیدونم چیزی نمیدونی برای چی میای همینجوری یه چیزی میگی ؟ :دی :| والا به خدا

والا یک نوع بلوری داریم و یک اچ دی دی وی دی داشتیم که شکست خورد از بلوری و دستگاهی پلیر از دیسکهای سی دی و دی وی دی و بلوری پشتیبانی میکنند

و فقط یک اسم داره Blu-ray Disk

آخرین ویرایش:
فقط با ps4 میشه دید.
باید توسط قابلیت کلید share عکس بگیری و بری تو detail عکس،رزولیشن رو نشون میده.

یا باید بری یه کابل مثل همون بخری یا با شارژرهای گوشی بزنی...
سامسونگ جواب میده تست کردم خیلی سریع هم شارژ میشه.
شما منظورت فقط کابلش بود یا کلا با شارژر مستقیم میشه سارژش کرد؟(s4)

والا یک نوع بلوری داریم و یک اچ دی دی وی دی داشتیم که شکست خورد از بلوری و دستگاهی پلیر از دیسکهای سی دی و دی وی دی و بلوری پشتیبانی میکنند

یه چیزه جالب ...اینست که اگه از کل Cover layer دیسک بلوری استفاده بشه 275 گیگابایت اطلاعات میشه روش ذخیره کرد.
اینم یه چیزه هایپ :excited:

سلام به دوستان عزیز و گل
دوستان من 2 تا سوال داشتم در مورد ps4 که ممنون میشم پاسخ بدید !
1- از کجا میشه فهمید که مثلا ps4 فلان بازی رو با چه رزولوشونی اجرا میکنه ؟ مثلا من شنیدم بازی battlefield 4 رو 900p و بازی دیگه ای مثل killzone shadow fall رو 1080 اجرا میکنه حالا میخواستم بدونم چطوری میشه فهمید که ps4 یه بازی ای رو با چه رزولیشنی اجرا میکنه ؟!

2- دوستان من شنیدم بازیه assassins creed iv black flag با رزولیشن 720p اجرا میشه ولی اگر محتویاتی رو براش دانلود کنی رزولیشن اون به 1080p ارتقا پیدا میکنه حالا میخواستم ببینم که بیشتر یا بعضی از بازیهای ps4 این شکلی هستند و باید حتما محتویاتی رو براشون دانلود کرد تا با کیفیت 1080 اجرا بشه یا به صورت پیش فرض وقتی بازی رو میخری خودش رزولوشنش 1080 هست و نیازی به دانلود چیزی نداره که از 720 یا 900 به 1080 ارتقا پیدا کنه؟؟؟ چون اگه ps4 این مشکل رو داشته باشه و برای بعضی از بازیها هی مجبور باشیم محتویاتی رو براش دانلود کنیم اینطوری که خیلی سخت و بد میشه !!!
لطفا در این مورد راهنمایی کنید
سلام
اره کیلزون 1080p هستش و بتلفیلد هم 900p . میتونی قبل از منتشر شدن بازی بیای تو این تاپیک بپرسی چه رزولوشنی داره ! یا تو گوگل سرچ کنی . :d
PS4 اصلا بازی 720p نداره , assassins creed بدونه پچ روز اولش 900p اجرا میشه که با اپدیت 1080p میشه .فقط این بازی و Call of duty اینجوریه بقیه بازیها واسه رزولوشن نیازی به پچ ندارن.

بازیهای که تا به امروز منتشر شدن به جز بتلفیلدهمشون روی PS4 فول اچ دی هستن .

دوستان من یه ps4 گرفتم که پورت hdmiش دچار مشکله و از همون اولم مشکل داشته منم پس فرستادم ولی طرف میگه که چند جا پرسیده میگن این به خاطر استفاده ی نادرست کاربره...بگذریم که می خواد خرابی رو از سر خودش باز کنه...می خواستم بدونم که این مشکل پورت که به خاطر اون زائده ی داخلش به وجود اومده درست شدنی هست؟و اگه نشد پورت قابل تعویضه؟:dو اگه قابل تعویضه لطفا یه تعمیر کار منصف به من معرفی کنید...:d

من اوایل همین فکر رو میکردم اما بعدا فهمیدم دو تا اسم داره . بیخیال ! خیلی حالا بحث جذابیه :دی

- - -ویرایش - - -

بازی های دیگه رو نمیدونم ولی آساسین درست میگی ، یه آپدیت جدید براش دادن که رزولوشنش رو 1080p میکنه.

دوستان ، هر بلوری چقدر فضا داره ؟

من اوایل همین فکر رو میکردم اما بعدا فهمیدم دو تا اسم داره . بیخیال ! خیلی حالا بحث جذابیه :دی

- - -ویرایش - - -

بازی های دیگه رو نمیدونم ولی آساسین درست میگی ، یه آپدیت جدید براش دادن که رزولوشنش رو 1080p میکنه.

دوستان ، هر بلوری چقدر فضا داره ؟
25GB
50 GB
100GB
1TB

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or