هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

وضوح تصویر بازیا توسط خوده سازنده و ناشر همیشه اعلام میشه پس جایی برای انکار نمیمونه. توی بخشه خبر هم تاپیک مربوطه وضوح تصویر بازیا رو نوشته ....
اگر مد نظرت نیست Switch to pc :d

من میدونم داشتم واسه دوستمون که ps4 نداره شفاف سازی میکردم قدم به قدم بگم که یهو اومدی کاسه کوزمونو شکوندی :p
پس Upsclae میشه !!! نمیدونستم :))

موافقم در کل با نظر آرمان ...
سازنده و ناشر اعلام میکنه و تاپیک مربوطه وضوح رزولیشن بازیهای PS4 و X1 هم آپدیت میشه....
و چیزی که انکار ناپذیره رزولیشن پشت پک بازی (جعبه بازی یا همون BoxShot)هستش:| که درج میشه.
به پشت باکس بازی اصلی که میخواید بخرید توجه کنین نه box shot های که تو هر سایتی و گوگل پیدا میشه...
این خیلی مهمه.

راستی آرمان جان اون تاپیک رزولیشن بازیهای PS4 و X1 رو بذار دوباره،ممنون.

من کامل متوجه نشدم چطوری یعنی ؟؟؟ یعنی اگه مثلا بازی assassins creed با رزولیشن 900p اجرا بشه و من به اینترنت وصل بشم خودش آپدیت 1080 رو میگیره و بازی رو 1080 میکنه ؟؟؟
میشه بیشتر توضیج بدی و کامل ؟؟
میشه کمی توضیح بدید که چطوری و از کجـــــا باید آپدیت ها یا پچ های ps4 رو که باعث میشه مثلا رزولیشن فلان بازی از 900p به 1080p بره رو دانلود کنم ؟!؟!

- - -ویرایش - - -

راستی تاپیک مربوطه به رزولیشن بازیهای ps4 رو هم لینکشو بدید ...

میشه کمی توضیح بدید که چطوری و از کجـــــا باید آپدیت ها یا پچ های ps4 رو که باعث میشه مثلا رزولیشن فلان بازی از 900p به 1080p بره رو دانلود کنم ؟!؟!

- - -ویرایش - - -

شما بازیو بخوای اجرا کنی خودش همه چیو شناسایی میکنه، اتوماتیکه

پس من مطمئن باشم که بازیهای ps4 به صورت 1080 اجرا میشوند ؟!!!
یه سوال دیگه از کجا میشه فهمید که مثلا فلان بازی یه آپدیت یا پچ براش اومده که باعث میشه رزولیشن بازی 1080 بشه؟؟؟ و نحوه نصب و اجرا اون پچ چطوریه دقیقا ؟؟؟

- - -ویرایش - - -

پس الان شما وقتی در بازی بتلفیلد 4 دکمه شیر رو میزنید و میرید به detail رزولیشن بازی رو 900p مینویسه ؟؟؟؟
میتونی یه عکس بگیری ؟؟؟
خب اره وقتی اونطری اجرا میشن باید مطمئن باشی !
از این اتفاقا نمیافته اون دوتا بازی لانچ بودن سعی شده بود اول بازی ساخته بشه بعد بتونن روی جزییات وقت بزارن ( به گفته خودشون) بعیده از این به بعد همچین چیزی ببینی .

بلورى هاى جديد= آرشيوال ديسك

سونی و پاناسونیک ، رونمایی از دیسک‌های نوری جدید برای ذخیره سازی طولانی مدت

با هدف تولید دیسک‌های ذخیره سازی با حافظه‌های زیاد و طول عمر زیاد ، چند هفته پيش شرکت سونی با همكارى پاناسونیک محصولی را به صورت مشترک رونمایی کردند . دیسک‌های ذخیره سازی که قابلیت ذخیره 300GB تا 1TB را دارد . این دو شرکت قصد دارند دیسک‌های نسل جدید از فاکتور‌هایی همچون رطوبت و گرما در امان باشند . آنها همچنین قول “سازگاری بین نسل‌ها” در بین فرمت‌های مختلف را به عنوان یک استاندارد بالغ داده اند . نقشه راه فعلی نشان می‌دهد ما اولین دیسک‌های 300GB را در تابستان 2015 می بینیم . ارتقاء این محصولات ادامه خواهد داشت به طوری که شاهد دیسک‌های 1 ترابایتی نیز باشیم و در همین راستا ، بهبودهایی نیز در زمینه پردازش سیگنال‌ها شاهد خواهیم بود .

لازم به ذكر هست كه اين ديسكها براى اولين بار براى ذخيره فيلم هاى سينمايى با كيفيت 4K مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
كه هدف اصلى آن به عنوان يك 4K پلير، PS4 است.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام به عزیزان
امروز رفتم فروشنده های کنسول توو شهرمون
با یه صحبت های عجیبی برخورد کردم:
قیمت کنسول پلی 4 رو گرفتم به من گفتن اصلا رجین 1 نگیر مشتری داشتیم برده بعد مدتی کوتاهی کنسول بالا نیومده؟
آیا این امر صحت داره که کنسول های پلی4 رجین 1 برخیشون مشکل دار هستن؟ و رجین 2 و 3 بهتر هستش و قیمتشون هم بالاتر از قیمت رچین 1هه!!؟
لطفا منو روشن کنید چون دارم میرم ک بخرم و نمیخام پول اضافه بدم بابت یه رجین ک اصلا واسم مهم نیستش!
در آخر اینکه دقیقا خرابی های پلی 4 چیا بوده تا به الان
منتظر پاسخ دوستان اهل فن هستم
بدرود....

کسی نیست ج؟اب بده؟

خسته نباشید...الان کسی جز کارخونه نمیتونه کمکت کنه...قبلش باید یه لیبلی چیزی میزدی روش که خش نشه...سوسول بازی در نیار رفیق :)) ماله منم خش شده دستگات مرد از آب در میاد ولی :>زیاد حساس باشی کلن به فنا میره...ازمن گفتنb-)

سلام به عزیزان
امروز رفتم فروشنده های کنسول توو شهرمون
با یه صحبت های عجیبی برخورد کردم:
قیمت کنسول پلی 4 رو گرفتم به من گفتن اصلا رجین 1 نگیر مشتری داشتیم برده بعد مدتی کوتاهی کنسول بالا نیومده؟
آیا این امر صحت داره که کنسول های پلی4 رجین 1 برخیشون مشکل دار هستن؟ و رجین 2 و 3 بهتر هستش و قیمتشون هم بالاتر از قیمت رچین 1هه!!؟
لطفا منو روشن کنید چون دارم میرم ک بخرم و نمیخام پول اضافه بدم بابت یه رجین ک اصلا واسم مهم نیستش!
در آخر اینکه دقیقا خرابی های پلی 4 چیا بوده تا به الان
منتظر پاسخ دوستان اهل فن هستم
بدرود....

صبر کن دوست عزیز...اگه صبر نداری برو دنبال ریجن1 تاریخ تولید 2014 بگرد تو بازار زیر ps4 مینویسه سال ساخت رو ...معمولاً خرابی کمتر دارن و ارزونتر هست...اگه هم که پولش برات مهم نیست که ریجن دیگه بگیر ...ولی صبر کن ...ز قوره حلوا سازی ...هنوز دیر نشده ...عقبم نمیمونی .

دوستان یه قضیه ای هست اعصابمو دیگه داره خورد میکنه ! الان که اینفموس بازی میکنم انگار هی لگ میزنه ! ابدیتش هم نمیاره !
بعد هر 20 ثانیه یه صدای بوق خیلی کوچیک از کنسول میاد ! چیکار کنم من؟ اون از دسته اینم از این !!!1

ممکنه سونی یه باندل مخصوص Tlou بده؟ اصلا کسی تاریخ انتشار حدودی Tlou رو میدونه؟
هنوز بازی رسمی اعلام نشده D: هر وقت رسمی اعلام شد اونوقت میبینیم باندل داره یا نه D: صبر :)

دوستان یه قضیه ای هست اعصابمو دیگه داره خورد میکنه ! الان که اینفموس بازی میکنم انگار هی لگ میزنه ! ابدیتش هم نمیاره !
بعد هر 20 ثانیه یه صدای بوق خیلی کوچیک از کنسول میاد ! چیکار کنم من؟ اون از دسته اینم از این !!!1
یعنی فقط سره infamous اینطوری میشه ؟
بازی رو پاک کن دوباره نصب کن ! بد نیست یه rebuild هم انجام بدی.

- - -ویرایش - - -

http://forum.bazicenter.com/thread86656/page22/

من میدونم داشتم واسه دوستمون که ps4 نداره شفاف سازی میکردم قدم به قدم بگم که یهو اومدی کاسه کوزمونو شکوندی :p
پس Upsclae میشه !!! نمیدونستم :))

موافقم در کل با نظر آرمان ...
سازنده و ناشر اعلام میکنه و تاپیک مربوطه وضوح رزولیشن بازیهای PS4 و X1 هم آپدیت میشه....
و چیزی که انکار ناپذیره رزولیشن پشت پک بازی (جعبه بازی یا همون BoxShot)هستش:| که درج میشه.
به پشت باکس بازی اصلی که میخواید بخرید توجه کنین نه box shot های که تو هر سایتی و گوگل پیدا میشه...
این خیلی مهمه.

راستی آرمان جان اون تاپیک رزولیشن بازیهای PS4 و X1 رو بذار دوباره،ممنون.
D: لول ... دیگه گفتم یهو جواب بدم =))
http://forum.bazicenter.com/thread86656/page22/

توئیتی از قبله عالم

29eb5e33cc82a9421.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or