هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام

من یه مانیتور سامسونگ دارم که کیفیتش 1080i هست و ورودی DVI داره میخواستم بدونم میتونم در صورت خرید PS4 ، بدون مشکل دستگاهم رو بهش وصل کنم ؟ برای صداش باید چیکار کنم ؟

سلام

من یه مانیتور سامسونگ دارم که کیفیتش 1080i هست و ورودی DVI داره میخواستم بدونم میتونم در صورت خرید PS4 ، بدون مشکل دستگاهم رو بهش وصل کنم ؟ برای صداش باید چیکار کنم ؟
برای خودش که باید از این کابلهای HDMI-to-DVI بگیری.
برای صدا هم الان این مانیتور جک 3.5 داره یا نه و همینطور بلندگو ؟ دقیق نمیدونم چون یاد ندارم اما یه digital optical audio cable میخوای به علاوه Digital Optical to RCA converter و یه RCA male 3.5mm to convertor باید optical وصل کنی به 4 بعدش از کانورتر یه سر وصل کنی به مانیتور یه سر به speaker تا صدا بگیری.

سلام اقا شرمنده دیر شد
نه فیوز نداره ، فقط وصل میشه به پریز یه تبدیل معمولی میخواد

اشتباهت میدونی چی بوده ؟ متوجه شدی احیاناً ؟ نه ؟ میگم برات؟
دوست من اون فیوزی که رو سه شاخه کابل برق هستش از خطراتی همچون اتصالات برق تو خونه اگه کنسولت به برق باشه و ولتاژ غیر عادی برق جلو گیری میکنه...
حالا عیبی نداره احتمالاً کنسولت فیوز داخلیش سوخته...

سلام

اگه تو دفترچه مانیتورت قابلیتی به اسم HDCP پیدا کردی باید بگم که وصل میشه 100% (البته همونطور که آرمان گفته باید Cable Hdmi to Dvi رو هم تهیه کنی )و صدار میتونی از دسته DS4 بگیری جک 3.5mm داره b-)

سلام
من fifa14 رو ps4 اجرا میکنم میخوام به سرور وصل بشم میگه باید اکانت origin داشته باشی
سایتش مشکل داره که اکانت بسازم
چجوری بسازم؟؟؟؟

نمیگه اکانت اریجینال ...میگه باید Plus داشته باشی...یه اکانتیه که باید پول هزینه کنی بخری کدشو بدی بعد میتونی تمام بازیهای آنلاین رو ps4 رو بازی کنی البته محدوده 1 ماهه دار 3 ماه و 12 ماهه

سلام میشه بهم بگین هدست گلد بگیرم یا هدست پلاس؟
تفاوت هاش چیه کدومش بهتره؟

گلد رو بگیر رو PS Vita ,PS3,PS4 ساپورته ...و تفاوت زیادی باهم ندارن...تفاوت تو شکل ظاهریشه.

آخرین ویرایش:
ولی قبول دارید نمای ظاهری OS‏ کنسول چنگی به دل نمیزنه?!
انصافا OS‏ کنسول PS3 چقد خوشگل و باابهت بود !:d
به نظرم خیلی تر و تمیز تره D:
بزار چند ماه بگذره اپدیتها عرضه بشن کاراییش هم بالاتر میره D:
فکر کنم خیلی خوب بشه ×_×

سلام لطفا یک لیست خوب ازبازی های خوبی که قرار اردیبهشت و خرداد بیاد میشه بدید بعد ببخشید در اینده احتمال اینکه بازی ها4k بشن هست اخه من از این اتفاق شدیدا وحشت دارم

سلام لطفا یک لیست خوب ازبازی های خوبی که قرار اردیبهشت و خرداد بیاد میشه بدید بعد ببخشید در اینده احتمال اینکه بازی ها4k بشن هست اخه من از این اتفاق شدیدا وحشت دارم

توی 1080 اش زاییدن 4k کجا بود
در بهترین حالت یکی دوتا بازی تو مایه های fez یا bit trip شاید 4k بیان اونم نه الان چند سال دیگه که البته احتمالش ضعیفه

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4

توی 1080 اش زاییدن 4k کجا بود
در بهترین حالت یکی دوتا بازی تو مایه های fez یا bit trip شاید 4k بیان اونم نه الان چند سال دیگه که البته احتمالش ضعیفه

سونى فقط همش گفته فعلاً ساپورت نميشه .
يعنى احتمالش هست يه چند سال ديگه يه كارايى بكنن.
بازى هاى آينده
http://m.us.playstation.com/mobius/BrowsePS4Game.htm

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آخرین ویرایش:
pc های قویه این زمونه که قدرتشون چند برابره ps4 هست نمیتونن 4k رو فریم درست حسابی بدن چه برسه gpu دستگاه ps4 . اصلا فکرشم نکن . ماکسیمم 1080 هست روی Ps4 .
بازیهای جالبی که میاد به نظرم فعلا فقط Wolfenstien - Watch_Dogs - TES online هست ! به نظره من D:

آقا بعنوان برادر بزرگتر یه نصیحتی میکنم گوش بدین.D:d
بازی Escape plan رو خریدم 30.49 $ انصافا به تمام بازیهای حال حاضر ps4 می ارزه
بسیار خلاقانه و زیبا
توصیه میکنم بخریدش.ضرر نمیکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or