هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

این رو توی Playstation Blog نوشته بود :
Can I use my standard-definition TV with PS4

The resolution of PS4’s HDMI output changes automatically depending on the TV or monitor connected. Of course, PS4 has been designed to deliver games with rich, high-fidelity graphics that are best enjoyed on HD TVs

اگر خروجی دستگاه نسبت به توان نمایگشر تغییر میکنه ینی نگرانی از بابت اینکه نمایشگر تصویر رو نشون نده وجود نداره ؟

سلام دوستان بنظرتون این دوربین ps4 ارزش خریدن داره بازیهای چه جوری قشنگ

یه پلی رومی داره فعلا باحاله اما گیم توپی نداره ،ولی در آینده گيما خوبی میاد براش اگه بخری دستگاهت کامل میشه نخری هم چیز مهمی را از دست نمیدی :d

سلام دوستان
آقا میخواستم بدونم که با وجود گران بودن بازیهای ps4 چطوری باید اونا رو خریداری کرد که به صرفه تر در بیاد ؟؟؟
شما ps4 بازا دقیقا چیکار میکنید ؟؟؟

سلام دوستان
آقا میخواستم بدونم که با وجود گران بودن بازیهای ps4 چطوری باید اونا رو خریداری کرد که کمتر ضرر ببینیم ؟؟؟

3 تا بازی خریدم حدود 600 هزار تومن ... کنسول خریدم 1/700 .... نتمو عوض کردم 30 هزار تومن ... گفتیم حداقل این سرگرمی رو داریم بتونیم بازی کنیم آنلاین ... زدن نتو ترکوندن ... دستگام الان 4 روزه روشن نکردم .. داداش تو اینجا اصلا نباید رو هیچی حساب وا کرد ... هیچکی به فکر هیچکی نیست ... درباره بازی هم بازیه دست دوم بگیر عزیز ... یا اینکه با دوستان عوض کن بازیرو اینطوری کمتر ضرر میکنی ... من خودم باتل خریدم کال خریدم و فیفا .. الان کال رو به یکی از دوستان فروختم .. ولی کلا به نظر من صدامون به هیجا نمیرسه .. داش دلم پر بود رو سوال شما جواب دادم شاید حرفم زیاد ربط نداشته باشه شرمنده ...

سلام دوستان
آقا میخواستم بدونم که با وجود گران بودن بازیهای ps4 چطوری باید اونا رو خریداری کرد که به صرفه تر در بیاد ؟؟؟

یک بازی دسته دوم بخر مثل من از همین بچه های سایت بعد با بقیه تعویض کن وفقط پول پست میدی واسه هر بازی

سلام دوستان
سلام
علی جان مث اینکه تا حالا اوریج باز نبودی ؟ :) شوخی کردم
ببین علی آقا وقتی شما اورجینال بازی کردی دیگه اینطوری نیست که مثل وقتی که کپی بازی میکنی هر هفته شایدم هر روز بری و یه بازی جدید بخری
یه اورجینال باز با بازی ارتباط برقرار میکنه تازه اصلا دم دمی نیست که یه بازی زود دلشو بزنه چون بازی که میخره با تحقیق میخره و براش ارزش زیادی قائل هست به همین خاطر اکثر دوستان بازی که میخرن برای مدت زیادی ازش استفاده میکنند حداقل یک ماه
بعدم اگه فن یا عاشق اون بازی باشند اصلا نه میفروشنش و نه تعویض میکنند ولی اگه بازی جدیدی بخواهند با یه مبلغ کم بازی رو تعویض میکنن
بهترین شرایط که خود من این استراتژی رو دارم استفاده میکنم اینه که دو تا بازی داشته باشی
الان من بازی ثابتم فیفا 14 هست که تحت هیچ شرایطی نه تعویض میکنم و نه میفروشم
ولی بازی دومم در گردش هست و بعد از اینکه بازی رو تموم کردم و همه ی سوراخ سمبه های بازی رو زیر و رو کردم با یه بازی جدید میتعویضم
به همین سادگی

آقا فکر کنم با این وضعی که یه بازی درست حسابی نیست( البته به جز infamous) کنسول رو باید جمع کرد بعد 2..3 ماه که بازی های خوب اومدند دوباره بیاریم وسط

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or