این تعویض پستی بازیها یخورده غیر قابل اطمینان نیست؟
نه منکه مشکل نداشتم
این تعویض پستی بازیها یخورده غیر قابل اطمینان نیست؟
انقدر گرون ؟ اصلا ارزش نداره D: توی ویتا کلا 20 دلاره cross buy هم داره . فکر نمیکنم توی استوره منم انقدر گرون باشهآقا بعنوان برادر بزرگتر یه نصیحتی میکنم گوش بدین.D:d
بازی Escape plan رو خریدم 30.49 $ انصافا به تمام بازیهای حال حاضر ps4 می ارزه
بسیار خلاقانه و زیبا
توصیه میکنم بخریدش.ضرر نمیکنید.
ps3 که فکر کنم dvi داشت .... برای 4 فقط hdmi داره . باید کانورتور هم بگیری .اگه تو دفترچه مانیتورت قابلیتی به اسم HDCP پیدا کردی باید بگم که وصل میشه 100% (البته همونطور که آرمان گفته باید Cable Hdmi to Dvi رو هم تهیه کنی )و صدار میتونی از دسته DS4 بگیری جک 3.5mm داره b-)
نگاه کردم اصلا اسمی از hdcp نیاورده ، اگر PS3 بدون هیچ مشکلی به مانیتور وصل بشه ، میشه مطمئن بود که PS4 هم وصل میشه ؟
عزیز این طور مشکل یه چیزی هست که میدونی همه برخورد نکردن که تجربیات بالا بشه و بهت توضیح بدن ! تا جایی که ما تونسیتم کمک کردیم . دیگه بقیش اینکه بدی دسته تعمییر یا چی کار کنی نکنی واقعا ریسکه و انتخاب خودت هست. مگر اینکه کسی از دوستان باشه اینجا تجربیه همیچن چیزی رو داشته باشه . اکثریت کسایی که مشکل داشتن یا مهلت تست داشتن عوض کردن. اگر داشتی 100% باید عوض میکردی.لطفا یکی راهنمایی کنه مارو...
صبر داشته باش D:قابلیت پخش موزیک هنوز اضافه نشده به کنسول؟
با کابل بزن اول بعدش یه guest log in کن D:سلام دوستان یه سوال داشتم
دسته دومو چه جوری باید راش انداخت؟
یعنی مثلا اگر 720 p باشه downscale میشه از 1080 به 720 . شما گفتی ماله شما 1080 هست .... فقط همون کانورتور رو نیاز داری التبه کیفیتش نمیدونم چطوری در میاد . باید ok باشه.این رو توی Playstation Blog نوشته بود :
اگر خروجی دستگاه نسبت به توان نمایگشر تغییر میکنه ینی نگرانی از بابت اینکه نمایشگر تصویر رو نشون نده وجود نداره ؟
اون برای کسایی هست که هارد رو کلا عوض میکننیعنی دیگه نمیخواد اون کار های فلش و دانلود فایل 900 مگی رو انجام بدم ؟
نه میتونی guest log in کنی D:براى راه انداختن دسته دو حتما بايد يك اكانت ديگه ساخت؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
کلا انگار دستگاه همیشه برق توش ذخیره هستیه چیزی کشف کردم که وقتی دستگاه خاموشه دیسک اگه بذاری دستگاه به طور خودکار روشن میشه ودیسک میگیره
یه چیزی کشف کردم که وقتی دستگاه خاموشه دیسک اگه بذاری دستگاه به طور خودکار روشن میشه ودیسک میگیره
کلا انگار دستگاه همیشه برق توش ذخیره هست
من از برق کشیدم کابل رو، وقتی دکمه Power رو میزدم "بیب بیب" صدا میداد
هنوز نگفتن کی قرار بیادD:معلوم نیست این آپدیت 1.70 کی میاد؟!
من یه سری عکس و فیلم خشم (!!) ریزون از AC IV گرفتم میخواستم به یکی نشون بدم حالت فعلی (مسیج دادن و Save با PS App) سختی داره میخوام بریزمشون رو فلش
فیلم های ضبط شده AC رو که میدیدم (720p) واقعا فرقش با خود بازی بعد از نصب پچ (1080p) معلوم میشد. فرقشون فوق فاحش بود.
اقا دمت گرماشتباهت میدونی چی بوده ؟ متوجه شدی احیاناً ؟ نه ؟ میگم برات؟
دوست من اون فیوزی که رو سه شاخه کابل برق هستش از خطراتی همچون اتصالات برق تو خونه اگه کنسولت به برق باشه و ولتاژ غیر عادی برق جلو گیری میکنه...
حالا عیبی نداره احتمالاً کنسولت فیوز داخلیش سوخته ه.
اقا دمت گرم
یعنی کابل برق عوض بشه حله؟
داداش من این کشف تو رو 8 سال پیش تو ps3 کشف کردم.:d
داداش من این کشف تو رو 8 سال پیش تو ps3 کشف کردم.:d
آره.ببخشید اشتباه تایپی بود.حواسم نبود.آره تو استور آمریکا خریدم10.49$همون بازی سیاه و سفیده؟
مطمئنی؟!
اخه یادم این بازی برا ویتا حدودا 14_ 15 $ بودا
این جا هم زده 10$
https://store.sonyentertainmentnetw...E-MSF77008-PS4DIGITALONLYCT?emcid=em-ga-13088