هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من اوایل همین فکر رو میکردم اما بعدا فهمیدم دو تا اسم داره . بیخیال ! خیلی حالا بحث جذابیه :دی

- - -ویرایش - - -

بازی های دیگه رو نمیدونم ولی آساسین درست میگی ، یه آپدیت جدید براش دادن که رزولوشنش رو 1080p میکنه.

دوستان ، هر بلوری چقدر فضا داره ؟

لطفا اینقدر روی اشتباه خودتون پافشاری نکنید. Blu-ray با DVD فرق داره و اون Blu-ray DVD هم که شما گفتید حکایت شیر شتر گاو پلنگ هست

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من یه ps4 گرفتم ریجن دو ماه ساختشو از کجا باید بفهمم و اینکه از کجا مطمن شم ریجنش دو هستش؟ ممنون
زیر کنسول یه Date code زده. اگر 3D باشه مال سه ماه آخر سال 2013 هست و اگر 4A باشه مال سه ماه اول 2014

من یه 10 دلار داشتم تو حسابم .
بعد فکر کنم این پلاس لعنتی دوباره مثه ماهه گذشته یک ماه برام فکر کنم اعتبار خرید زده خود به خود!؟

همچین چیزی عادیه یعنی قبله پایانه دوره خودمون باید دسبکارشیم یا وگرنه خودش کارمونو میسازه؟؟؟

سلام
اره کیلزون 1080p هستش و بتلفیلد هم 900p . میتونی قبل از منتشر شدن بازی بیای تو این تاپیک بپرسی چه رزولوشنی داره ! یا تو گوگل سرچ کنی . :d
PS4 اصلا بازی 720p نداره , assassins creed بدونه پچ روز اولش 900p اجرا میشه که با اپدیت 1080p میشه .فقط این بازی و Call of duty اینجوریه بقیه بازیها واسه رزولوشن نیازی به پچ ندارن.

بازیهای که تا به امروز منتشر شدن به جز بتلفیلدهمشون روی PS4 فول اچ دی هستن .
پس من مطمئن باشم که بازیهای ps4 به صورت 1080 اجرا میشوند ؟!!!
یه سوال دیگه از کجا میشه فهمید که مثلا فلان بازی یه آپدیت یا پچ براش اومده که باعث میشه رزولیشن بازی 1080 بشه؟؟؟ و نحوه نصب و اجرا اون پچ چطوریه دقیقا ؟؟؟

- - -ویرایش - - -

فقط با ps4 میشه دید.
باید توسط قابلیت کلید share عکس بگیری و بری تو detail عکس،رزولیشن رو نشون میده.
پس الان شما وقتی در بازی بتلفیلد 4 دکمه شیر رو میزنید و میرید به detail رزولیشن بازی رو 900p مینویسه ؟؟؟؟
میتونی یه عکس بگیری ؟؟؟

سلام
قبلا گفته بودم که ps4 بعد از پریدن برق روشن میشه کمتر از 2 ثانیه خاموش میشه !
پشت دستگاه نوشته 110 ولت
حتما برا این بود که اینجوری شد فکر میکنم
الان تبدیل هست از 220 ولت به 110 ؟ قیمتش چقدره ممنون میشم اگه پاسخ بدین

سلام
پشت دستگاه نوشته 110 ولت
همه دستگاه های ریجن1 110 هستن نیازی به تبدیل هم ندارن مال من هم همینه ایراد از جای دیگس

پس من مطمئن باشم که بازیهای ps4 به صورت 1080 اجرا میشوند ؟!!!
یه سوال دیگه از کجا میشه فهمید که مثلا فلان بازی یه آپدیت یا پچ براش اومده که باعث میشه رزولیشن بازی 1080 بشه؟؟؟ و نحوه نصب و اجرا اون پچ چطوریه دقیقا ؟؟؟

پس الان شما وقتی در بازی بتلفیلد 4 دکمه شیر رو میزنید و میرید به detail رزولیشن بازی رو 900p مینویسه ؟؟؟؟
میتونی یه عکس بگیری ؟؟؟

اکثراً 1080p هستن...
و 720p اصلاً نداره خدارو شکر و بازیهای آینده هم 1080p معرفی شدن:>
اونو که وقتی کانکشنت وصل به اینترنت هست چک میکنه اگه تنظیم نباشه اتوماتیک میگیره...نصبشم راحت نصب میکنه...

من BF4 رو PS3 دارم واسه همین واسه PS4 نگرفتمش...

دوستانی که BF4 دارن یه لطفی کنن با دکمه Share یه عکس بگیرن برن تو جزئیات عکس و از رزولیشن عکس با دوربین یه عکس بگیرن آپ کنن بزارن اینجا...ممنون که اینهمه کار سخت میکنن ممنونم بازم
:x

بعد فکر کنم این پلاس لعنتی دوباره مثه ماهه گذشته یک ماه برام فکر کنم اعتبار خرید زده خود به خود!؟

همچین چیزی عادیه یعنی قبله پایانه دوره خودمون باید دسبکارشیم یا وگرنه خودش کارمونو میسازه؟؟؟
این ویدیو رو ببین میتونی تمدید خودکارش رو غیر فعال کنی:
watch?v=hf46l43ftAM

سلام
پشت دستگاه نوشته 110 ولت

شما کابل برقی که استفاده میکردی فیوز داشتش یا نه ؟

اونو که وقتی کانکشنت وصل به اینترنت هست چک میکنه اگه تنظیم نباشه اتوماتیک میگیره...نصبشم راحت نصب میکنه...
دوستانی که BF4 دارن یه لطفی کنن با دکمه Share یه عکس بگیرن برن تو جزئیات عکس و از رزولیشن عکس با دوربین یه عکس بگیرن آپ کنن بزارن اینجا...ممنون که اینهمه کار سخت میکنن ممنونم بازم :x
من کامل متوجه نشدم چطوری یعنی ؟؟؟ یعنی اگه مثلا بازی assassins creed با رزولیشن 900p اجرا بشه و من به اینترنت وصل بشم خودش آپدیت 1080 رو میگیره و بازی رو 1080 میکنه ؟؟؟
میشه بیشتر توضیج بدی و کامل ؟؟؟

................................................................................................................
دوستان ممنون میشم لطفی کنن در بازی بتلفیلد 4 با دکمه Share یه عکس بگیرن برن تو جزئیات عکس و از رزولیشن عکس با دوربین یه عکس بگیرن آپ کنن بزارن اینجا...ممنون ...

دوستان من یه ps4 گرفتم که پورت hdmiش دچار مشکله و از همون اولم مشکل داشته منم پس فرستادم ولی طرف میگه که چند جا پرسیده میگن این به خاطر استفاده ی نادرست کاربره...بگذریم که می خواد خرابی رو از سر خودش باز کنه...می خواستم بدونم که این مشکل پورت که به خاطر اون زائده ی داخلش به وجود اومده درست شدنی هست؟و اگه نشد پورت قابل تعویضه؟:dو اگه قابل تعویضه لطفا یه تعمیر کار منصف به من معرفی کنید...:d
فشار بیار بگو دستگاه رو عوض کنه انقدر بازی در نیارن !
اگر اون فلز اهنی اضافه توشه میشه با دست فشارش بدی پایین تا مشکل حل بشه اما تضمینی نیست . بهتره دستگاه رو عوض کنی...

بله اینها auto renewal داره وقتی تموم میشه خودش تمدید میکنه
برای متوفق کردنش باید بری setting . بخشه account information بزنی و قسمت psn بزنی و بعدش هم بزنی services . یه لیست میاد بالا یکیش ps plus هست. کلیک میکنی میری توی و گزینه فعلا پلاس رو انتخاب میکنی و گزینه CANCEL AUTO RENEWAL رو میزنی.

اکثراً 1080p هستن...
و 720p اصلاً نداره خدارو شکر و بازیهای آینده هم 1080p معرفی شدن:>

من BF4 رو PS3 دارم واسه همین واسه PS4 نگرفتمش...

دوستانی که BF4 دارن یه لطفی کنن با دکمه Share یه عکس بگیرن برن تو جزئیات عکس و از رزولیشن عکس با دوربین یه عکس بگیرن آپ کنن بزارن اینجا...ممنون که اینهمه کار سخت میکنن ممنونم بازم
:x
Screenshot که گرفته میشه بسته به وضوح تصویر tv کلا upscale میشه....همه به 1080 اگر tv هست 1080. من یه سری عکس از bf4 گرفتم همه 1080 بودن چون upscale میشه اما internal بازی 900p هست.

من کامل متوجه نشدم چطوری یعنی ؟؟؟ یعنی اگه مثلا بازی assassins creed با رزولیشن 900p اجرا بشه و من به اینترنت وصل بشم خودش آپدیت 1080 رو میگیره و بازی رو 1080 میکنه ؟؟؟
میشه بیشتر توضیج بدی و کامل ؟؟؟

................................................................................................................
دوستان ممنون میشم لطفی کنن در بازی بتلفیلد 4 با دکمه Share یه عکس بگیرن برن تو جزئیات عکس و از رزولیشن عکس با دوربین یه عکس بگیرن آپ کنن بزارن اینجا...ممنون ...

وضوح تصویر بازیا توسط خوده سازنده و ناشر همیشه اعلام میشه پس جایی برای انکار نمیمونه. توی بخشه خبر هم تاپیک مربوطه وضوح تصویر بازیا رو نوشته ....
اگر مد نظرت نیست Switch to pc :d

سلام
یعنی رجین 1 تبدیل میخواد؟ پس برای چی میگن یونیورسال هست؟

سلام
پشت دستگاه نوشته 110 ولت

فشار بیار بگو دستگاه رو عوض کنه انقدر بازی در نیارن !
اگر اون فلز اهنی اضافه توشه میشه با دست فشارش بدی پایین تا مشکل حل بشه اما تضمینی نیست . بهتره دستگاه رو عوض کنی...
منم همین مشکل رو داشتم! کابلم بعد 30 دقیقه خراب شد! اصلا هم ربطی به دستگاه نداره! کلا سونی غیر از کنسول بقیه وسایل رو بد کیفیت درست کرده! الان با یه کابل دیگه وصل کردم بدون مشکل کار میکنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or