سلام. من وقتی بازی دانلود میکنم .2 قسمت دانلود میشه .1 قسمت سریع تر تموم میشه و می نویسه ready to inistall اما وقتی روش میزنم .نمیشه بازی کرد . باید کل بازی دانلود بشه ؟
یا نه باید تو قسمت خواصی inistall کرد ؟و ایا میشه قبل دانلود قسمت 2 بازی کرد یا نه ؟
منظور اولین سری کنسول هان که منشر شدند!دوستان اینیکه میگن کنسول من نسخه لانچ هست یعنی چی؟؟؟؟ فرقش با سایر ورژنها چیه؟؟؟؟؟ از کجا میشه فهمید کنسول نسخه لانچه؟؟؟ این لانچ بودن خوبه یا نه؟؟؟
مال من رو جعبش نوشته (پلاس) 2013 یعنی ممکنه خراب بشه؟؟؟؟ یعنی کیفیتش پایینه؟؟؟ جایی رو جعبش هست که نوشته باشه لانچه یا نه؟؟منظور اولین سری کنسول هان که منشر شدند!
فرقی نداره در حال حاضر اما میگن سری های جدید تر درصد خرابی خیلی کمتره
باید از تاریخش نگاه کنی اگه ساخت 2013 بود سری لانچ هست اگه 2014 به بعد بود سری های بعدی هست
فقط ریجن 3 هست که تاییدش با دایره هست .دوستان یه سوال :
چرا قیمت ریجن 2 گرون تره ؟؟
==================
سوال دیگه :
آیا ریجن 1 هم مثل ریجن 3 دکمه تایید O (دایره ) هست ؟؟ یا نه ؟؟
==================
اصلاً تمام تفات هایی که بین ریجن ها وجود داره رو میشه بفرمایید ؟
ممنون
لطف میکنین با دلیل و منطق به من و دوستان دیگه بگین به چه دلیل میگین ریجن 2 بهتره؟زیاد فرق نیمکنه ولی ریجن 2 بهتره
منظور اولین سری کنسول هان که منشر شدند!
فرقی نداره در حال حاضر اما میگن سری های جدید تر درصد خرابی خیلی کمتره
باید از تاریخش نگاه کنی اگه ساخت 2013 بود سری لانچ هست اگه 2014 به بعد بود سری های بعدی هست
لطف میکنین با دلیل و منطق به من و دوستان دیگه بگین به چه دلیل میگین ریجن 2 بهتره؟
اینو که دیسک های ps3 رو اجرا کنه اطلاعی ندارم ولی اینو میدونم که از طریق playstation now میشه بازی کرد ولی سرعت اینترنت باید عالی باشهاساتید آیا بازیهای PS3 به PS4 میخوره ؟ آخه من خیلی دوست دارم last of us رو بازی کنم ولی هدفم PS4 هست
سلام .دوست عزیز اصلا چیزی واسه play کردن نداره . من الان دارم blacklight رو dl می کنم . ولی روش که می زنم می گه دانلودمیتونی بازی کنی ولی تا حدودیشو play go میگن بهش
سلام .دوست عزیز اصلا چیزی واسه play کردن نداره . من الان دارم blacklight رو dl می کنم . ولی روش که می زنم می گه دانلودمیتونی بازی کنی ولی تا حدودیشو play go میگن بهش