خیر همچین امکانی نیست فعلااساتید آیا بازیهای PS3 به PS4 میخوره ؟ آخه من خیلی دوست دارم last of us رو بازی کنم ولی هدفم PS4 هست
اکانته MASTER امکاناتش با sub account ها به اشتراک گذشته میشه. از جمله پلاس و بازیهای خریداری شده توسط این اکانت.سلام خدمت دوستان.
میشه یکی یه توضیح در مورد شیر کردن اکانت پلاس روی چند ps4 بده؟ ممنون.
بازیهایی که انلاین هستن بازی باید کاملا دانلود بشه. بازی مثل BlackLight هم کلا انلاین هست و F2P باید کامل دانلود بشه و پچ نصب بشه.سلام .دوست عزیز اصلا چیزی واسه play کردن نداره . من الان دارم blacklight رو dl می کنم . ولی روش که می زنم می گه دانلود
Setting > PSN > ACCOUNT information > PIcture profile و تیکه Use My F a Cebook Profile Picture رو بزن. اکانته FB هم باید لینک کرده باشی.سلام من میخوام عکس پروفایلمو عکس خودم بزارم به شکل باید عمل ممنون
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی، چون من الان اکانتم رو با پسرخالم به اشتراک گذاشتم ولی من که بازی رو خریدم وقتی به دستگاهم رو به عنوان primary توی psn خودم اکتیو میکنم اون نمیتونه وارد بازیهای من بشه .اکانته MASTER امکاناتش با sub account ها به اشتراک گذشته میشه. از جمله پلاس و بازیهای خریداری شده توسط این اکانت.
نه اگه بیش از 6 ساعت باهاش کار کردی و مشکلی واسش پیش نیومده مشکلی نداره...مال من رو جعبش نوشته (پلاس) 2013 یعنی ممکنه خراب بشه؟؟؟؟ یعنی کیفیتش پایینه؟؟؟ جایی رو جعبش هست که نوشته باشه لانچه یا نه؟؟
نه اگه بیش از 6 ساعت باهاش کار کردی و مشکلی واسش پیش نیومده مشکلی نداره...
2013 به معنی خرابی مطلق نیست درصد کمی هستن که خراب بودند
کجای پست آریا نوشته ریجن 2 از ریجن 1 بهتره که من هر چی میخونم نمیبینم؟
کجای پست آریا نوشته ریجن 2 از ریجن 1 بهتره که من هر چی میخونم نمیبینم؟
کنسول به طوره کامل خاموش نمیشهسلام دوستان.
کنسول رو وقتی میزارم تو استندبای وقتی گوشمو میزارم رو کنسول یه صدایی میشنوم از توش. چیز مهمی هست یا نه؟
فک کنم فقط از لحاظ اینکه درصد خرابی توی ریجن 2 کمتره میگن!کجای پست آریا نوشته ریجن 2 از ریجن 1 بهتره که من هر چی میخونم نمیبینم؟
یه مشکلی که هست و باید در Update های بعدی برطرف بشه اینه که هیچ گزینه ای برای Mute کردن Microphone در PS Camera وجود نداره ! یا باید کلا سیم Camera رو بکشی و یا اینکه یه Headset دیگه وصل کنی ( مثلا همونی که به دسته وصل میشه ) تا میکروفن منتقل بشه و با دکمه Headset بتونی Mute کنی .
و اینم هست که نمیشه انتخاب کرد که از Microphone کدوم Device میخوای استفاده کنی !