البته R3 رو بزنی از Gyroscope میشه استفاده کرد که هنگام چت اما خیلی عجیب حساسه !!!!!کلا خیلی نواقص داره.
مثلا از Touchpad ـش میشه به عنوان موس استفاده کرد که دهنمون تو تایپ کردن سرویس نشه![]()
البته R3 رو بزنی از Gyroscope میشه استفاده کرد که هنگام چت اما خیلی عجیب حساسه !!!!!کلا خیلی نواقص داره.
مثلا از Touchpad ـش میشه به عنوان موس استفاده کرد که دهنمون تو تایپ کردن سرویس نشه![]()
البته R3 رو بزنی از Gyroscope میشه استفاده کرد که هنگام چت اما خیلی عجیب حساسه !!!!!
آنالوگ سمت راستیه دسته رو فشار بدی میشه R3R3 کدومه؟
Sent from my HTC One using Tapatalk
آپدیت 1.60 امشب میاد
توضیحات بیشتر: PS4 System Update 1.60: Official Headset Support; Gold Wireless Headset Out Soon ***8211; PlayStation.Blog
میدونم. ولی اون بدتره
آپدیت 1.60 امشب میاد
توضیحات بیشتر: PS4 System Update 1.60: Official Headset Support; Gold Wireless Headset Out Soon ***8211; PlayStation.Blog
همون حله دیگه مگه اینکه هارد رو عوض کنید اونوقت یه اپدیت 800 مگی باید دانلود کنیدآقا یه سوال!
این فریمور هایی که میاد (مثلا همین 1.60) رو بزنیم تو دستگاه آکبند حله دیگه؟! یعنی فقط همین آپدیت اکتفا میکنه یا این با "آپدیت اولیه سیستم" فرق داره؟!![]()
احتمالا با اپدیت استور همزمانه دیگه دور و بر 3-4 صبح اگه اشتباه نکنمکی برای اپدیت امادست یعنی ساعت چند ؟
برای من هنوز نیومده ...توجه توجه
بچه ها ورژن 1.60 فكر كنم براى آپديت آماده دانلود شده.
من از گوشى متوجه شدم.
لطفاً كسانيكه نزديك دستگاه هستند اطلاع بدند.
Setting > Initialization > Delete Userبچه ها چطوري ميشه يه اكانت رو پاك كرد ،؟؟؟؟